Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 7.543
- Πόντοι
- 1.046
Μου το χαλας τωρα δεν @@ θα ρθω χωρις αυταα αστο......pffff δν μ'αρεσουν τα κοκκινα! Βασικα δν εχω καποιο φετιχ με τα εσωρουχα, αδιαφορα μου ειναι
Μου το χαλας τωρα δεν @@ θα ρθω χωρις αυταα αστο......pffff δν μ'αρεσουν τα κοκκινα! Βασικα δν εχω καποιο φετιχ με τα εσωρουχα, αδιαφορα μου ειναι
Επίσης θα πρότεινα με φόρεμα χωρίς εσώρουχα....
Ενδιαφέρουσα άποψη...Με μοναδικό στολίδι ένα butt plug?
Αυτός ο ΚΩΛΟΣΚαλησπερααα αγοριαααα
ΕτσιΜε μοναδικό στολίδι ένα butt plug?
Περιμενω απο εχθες την @Lady Alexia να ριξει επικη τουρλα
Μπραβο εισαι ο καλυτερος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατσε εσυ στα γραφεια καλυτερα να τα μοιραστουν μεταξυ τους.καλησπερα
......ααα γεια σου, τωρα μιλας σωστα! Το γυμνο σωμα ειναι ολη η ομορφια, χωρις φτιαξιδια, δαντελες, φρου-φρου κ αρωματαΜου το χαλας τωρα δεν @@ θα ρθω χωρις αυταα αστο...
Τώρα σε πάω πιο πολύ !!!Αν είναι να τα σκίσουμε θα τα σκίσουμε όλα... Μισές δουλειές θα κάνουμε.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωχ ωχ ωχ...
Ανώμαλο πιθηκι χαχαχαχα!......ααα γεια σου, τωρα μιλας σωστα! Το γυμνο σωμα ειναι ολη η ομορφια, χωρις φτιαξιδια, δαντελες, φρου-φρου κ αρωματα
Αν κ δεν θα με χαλουσε ενα κοσμημα (μια σφηνα-διαμαντακι) που αναφερθηκε παραπανω
Ανώμαλο πιθηκι χαχαχαχα!
Μάθε κανένα άλλο νούμερο, βλέπεις το χαρακτηριστικό σκορΜαθαίνεις το νούμερο
μια γευση??? κατι....ενα σημαδι???.....Καλο βραδυ αγορια μου...η αυριανη μερα θα εχει πολλα ωραια ..!!
Καλό βράδυ καυλα,see you soon!!!Καλο βραδυ αγορια μου...η αυριανη μερα θα εχει πολλα ωραια ..!!
Οχι Ρε Κριμα Θα'νε ! Εκτος Αν τα πληρωσει Εχτρα ???Θα της τα σκίσεις ?
Μη Τα Γραφεις Αυτα ! Γιατι καποιοι Δε Θα μπορουν να κοιμηθουν !!!!........Καλο βραδυ αγορια μου...η αυριανη μερα θα εχει πολλα ωραια ..!!
Καλο βραδυ αγορια μου...η αυριανη μερα θα εχει πολλα ωραια ..!!