Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.688
- Πόντοι
- 2.046
μαδοπούτσι.....ωρε τι εγινε εδω ρε πστ μου?!?!!??
μαδοπούτσι.....ωρε τι εγινε εδω ρε πστ μου?!?!!??
ας πω και εγω την καλησπερα μου.....ωρε τι εγινε εδω ρε πστ μου?!?!!??
εγω παντως νιωθω πιο αντρας που μπορω να πω την αποψη μου ατοφια χωρις να καταπινω τα λογια μου, χωρις να χρυσωνω κανενα χαπι και να χαιδευω κανενος το αυτι.... σε αντιθεση με καποιων τα @@ τα οποια εννιοτε εκτειθονται στις ορεξεις της καθε αλεξιας, οποτε προσεχουν πολυ καλα πως θα τοποθετηθουν απεναντι της...τι λες τωρα???..φυσικα και μπορω....αλλα αν αρχιζα να βριζω την κοπελα τι θα ειχα κερδισει???.....θα ημουν πιο αντρας???...απλα δεν ασχολουμαι πλεον μαζι της και με οποια αλλη κοπελα για καποιον λογο δεν τα παμε καλα.............δεν θα γινω κοπανος ποτε...ουτε θελω χαρες απο κανεναν.......απλα ειναι ολα φιλε μου.............
....καλησπερα κ καλη σας διασκεδασηας πω και εγω την καλησπερα μου
στα τελειωματα ηρθες ...ας πω και εγω την καλησπερα μου
εκτος απο ασχετος εισαι και....πολυ ασχετος.........της ειπα οτι πρεπει να της πω......εισαι πολυ αντρας με αυτο που κανεις αν ετσι πιστευεις μπραβο σου!!!...αν σου πω ποσες φορες και καθε ποτε βλεπω την alexia θα καταλαβεις οτι λες μαλακιες............εγω παντως νιωθω πιο αντρας που μπορω να πω την αποψη μου ατοφια χωρις να καταπινω τα λογια μου, χωρις να χρυσωνω κανενα χαπι και να χαιδευω κανενος το αυτι.... σε αντιθεση με καποιων τα @@ τα οποια εννιοτε εκτειθονται στις ορεξεις της καθε αλεξιας, οποτε προσεχουν πολυ καλα πως θα τοποθετηθουν απεναντι της...
γιατι οπως ειπες. της τα ειπες και εσυ πριβε... και προφανως με το μαλακο.... μη στραβωσει και μαζι σου!!! μη βαλει και τα κλαμματα το κοριτσι και χαλασουμε και το ωραιο το γαμησακι μας! γιατι δε μπηκε το αγγουρι στο δικο μας κωλο αλλα στου θοδωρη...
και πως θα γινει αυτο ρε μαστορη? θα φυγω απο το νησι μου θα αφησω την συζυγο θα κανω εξοδα να ερθω στην αθηνα για να γαμησω τσαμπα ΜΙΑ ΚΛΕΦΤΡΑ?μπας και ηθελες και εσυ να γαμας τσαμπα σαν κατι αλλους????
.....και πολυ χυδαιο απ'οτι βλεπω!μαδοπούτσι
οποτε κατσε εκει που εισαι και βαρα τα κουμπια του pc......και πως θα γινει αυτο ρε μαστορη? θα φυγω απο το νησι μου θα αφησω την συζυγο θα κανω εξοδα να ερθω στην αθηνα για να γαμησω τσαμπα ΜΙΑ ΚΛΕΦΤΡΑ?
Σταματα εσύ τσακωνομαστε τωραΚαλησπέρα και καλη βραδιά!♥︎
διαβασα ΟΛΕΣ τις σχετικες σελιδες με ΖΕΣΗ και περισσιο ενδιαφερονστα τελειωματα ηρθες ...
τωρα ειναι ωρα λαντζας ...
Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο νήμαΚαλησπέρα και καλη βραδιά!♥︎
χιλιες φορες απο το να γινω το κουταβι μιας πουταναςοποτε κατσε εκει που εισαι και βαρα τα κουμπια του pc......
γαβ γαβ................που την εχω δει μονο 2 φορες σε σε 5 μηνες....να δεις ποσο χαζουλης εισαι...........χιλιες φορες απο το να γινω το κουταβι μιας πουτανας
καλα ντε μη θιγεσαι! παντως τη βλεπεις μια χαρα και σε ξερει. οποτε αντικειμενικος δε θεωρεισαι... εκτος αν βλεπεις και το θοδωρη 2 φορες ανα 5 μηνες.εκτος απο ασχετος εισαι και....πολυ ασχετος.........της ειπα οτι πρεπει να της πω......εισαι πολυ αντρας με αυτο που κανεις αν ετσι πιστευεις μπραβο σου!!!...αν σου πω ποσες φορες και καθε ποτε βλεπω την alexia θα καταλαβεις οτι λες μαλακιες............
ειμαι και πολυ μαλιστα..........και εχω πει και στην ιδια τα παντα για τα ραντεβου μου...........οποτε μην πετατε μαλακιεςκαλα ντε μη θιγεσαι! παντως τη βλεπεις μια χαρα και σε ξερει. οποτε αντικειμενικος δε θεωρεισαι...
βασικα σε ολες τις κοπελες που εχω κανει ραντεβου εχω πει τα πραγματα οπως ειναι........καλα ντε μη θιγεσαι! παντως τη βλεπεις μια χαρα και σε ξερει. οποτε αντικειμενικος δε θεωρεισαι... εκτος αν βλεπεις και το θοδωρη 2 φορες ανα 5 μηνες.
στειλε προκαταβολη να εξασφαλιστει η θεση ...και πως θα γινει αυτο ρε μαστορη? θα φυγω απο το νησι μου θα αφησω την συζυγο θα κανω εξοδα να ερθω στην αθηνα για να γαμησω τσαμπα ΜΙΑ ΚΛΕΦΤΡΑ?