anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.531
- Πόντοι
- 4.636
τραβα ενα τουρ νοτια ...Καλησπέρα και καλη βραδιά!♥︎
ειναι ο βλαχος ντουνταρας εκει πληρωνει καλα απ οτι λεει ...
τραβα ενα τουρ νοτια ...Καλησπέρα και καλη βραδιά!♥︎
μαστορη εισαι καλος τυπος και στο λεω με αγαπη το νου σου ξεφτιλιζεσαιγαβ γαβ................που την εχω δει μονο 2 φορες σε σε 5 μηνες....να δεις ποσο χαζουλης εισαι...........
σε ποιον??? σε μια κοπελα που την εχω δει 2 φορες και απλα κανουμε χαβαλε και καυλαντα???...η σε ατομα που δεν τα ξερω και δεν με ξερουν???μαστορη εισαι καλος τυπος και στο λεω με αγαπη το νου σου ξεφτιλιζεσαι
λαιδι μαζεψε τον κωλο σου και δωσε πισω τα λεφτα του ανθρωπου ΚΛΕΦΤΡΑ!!!Καλησπέρα και καλη βραδιά!♥︎
στο ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟσε ποιον??? σε μια κοπελα που την εχω δει 2 φορες και απλα κανουμε χαβαλε και καυλαντα???...η σε ατομα που δεν τα ξερω και δεν με ξερουν???
ολη μερα εδω μεσα εισαι και σαλιαριζεις σε ολα τα νηματα μωρη χλαπατσα μη το παιζεις υπερανωσε ποιον??? σε μια κοπελα που την εχω δει 2 φορες και απλα κανουμε χαβαλε και καυλαντα???...η σε ατομα που δεν τα ξερω και δεν με ξερουν???
δε θα τα δωσει. ας δουμε καναν κωλο.προτιμω απο τα μισηλαιδι μαζεψε τον κωλο σου και δωσε πισω τα λεφτα του ανθρωπου ΚΛΕΦΤΡΑ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στο ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ
ειμαι δεν το παιζω.....οπου κανω καυλαντα τα εχω σκασει και εχω κανει ραντεβου...δεν παρακαλαω μπας και μου κατσει καμια τσαμπα.....στην γωνια σου τωρα.....ολη μερα εδω μεσα εισαι και σαλιαριζεις σε ολα τα νηματα μωρη χλαπατσα μη το παιζεις υπερανω
δε θα τα δωσει. ας δουμε καναν κωλο.προτιμω απο τα μιση
Βγάλε pop corn, συνεχίζεται......και πολυ χυδαιο απ'οτι βλεπω!
σιχαμενο σκουπιδιειμαι δεν το παιζω.....οπου κανω καυλαντα τα εχω σκασει και εχω κανει ραντεβου...δεν παρακαλαω μπας και μου κατσει καμια τσαμπα.....στην γωνια σου τωρα.....
και αυριο με τον κηδεμονα σου.....σιχαμενο σκουπιδι
Ντίβα μου δυστυχώς έχω μια προχωρημένη ηλικία για να έκανα μεταπτυχιακό στη Φυσική μου θυμίζεις πάντως τον τανυστή της πολωσιμότηταςΚαλησπέρα και καλη βραδιά!♥︎
ρε μπαγασα πως τα λες ετσι ...Ντίβα μου δυστυχώς έχω μια προχωρημένη ηλικία για να έκανα μεταπτυχιακό στη Φυσική μου θυμίζεις πάντως τον τανυστή της πολωσιμότητας
Κάνοντας τώρα μία ανάλυση - εννοώ για το παιχνίδι - έληξε και 2-0 σκορ που το προέβλεπε ο κυρ Παντελής, αλλά Μικρούλα μου λόγω της φορτισμένης κατάστασης δεν το έριξα, όμως αυτό είναι πρόδρομο σημάδι.
Θέλω να είσαι ήρεμη και τα πράγματα θα στρώσουν, ΟΚ BJT τρανζιστοράκι μου
Θα φτιάξω και σύστημα ψαλιδισμού (το λεγόμενο clipping circuit) βασισμένο πάνω στις ασύγχρονες δειγματοληψίες...
Αυτά θα τα συζητήσουμε από κοντά με το νέο χρόνο που θα βρεθούμε - δεν θα τα λέμε δημόσια πλέον τα σχέδιά μας - μέχρι να έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα. Και μην μου αρχίσεις τα κογιότ ότι αυτά είναι ακαταλαβίστηκα, θα στα διδάξω εγώ θα είσαι η καλύτερη μαθήτρια, μην με απογοητεύσεις, εντάξει εξυπνάδα μου
Μαλακα φανταζεσαι να ειχαμε κανενα Σοχοβιτς εδώ τώρα εεεεεεε δεν θα μας ειχε μεινει αντερο απο τα γελια εεεεεε θα ειχε φτασει το νημα τις 300 σελιδες τωρα εεεεεεερε μπαγασα πως τα λες ετσι ...
ιδιος εισαι ...
λειπουν πολλες "μορφες" ...Μαλακα φανταζεσαι να ειχαμε κανενα Σοχοβιτς εδώ τώρα εεεεεεε δεν θα μας ειχε μεινει αντερο απο τα γελια εεεεεε θα ειχε φτασει το νημα τις 300 σελιδες τωρα εεεεεεε
Εεεεεεεεεεεεεεε
ρε ψοφιμι σημερα εστειλες paysafe στην μαρμελαδιτσα σου ...?Αφού δεν:
- Κάνετε δωρέα στο κορίτσι 50Ε
- Δεν κάνετε κογιότ με ντικ πικ
- Ποστάρετε τα πτυχία σας
ΨΨ @dimigoall
και γιατι μονο 50 και οχι 500;Αφού δεν:
Ποστάρετε τα πτυχία σας!
- Κάνετε δωρέα στο κορίτσι 50Ε
- Δεν κάνετε κογιότ με ντικ πικ
ΨΨ @dimigoall
Και γιατι 500 και οχι 501 ;και γιατι μονο 50 και οχι 500;