Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.803
- Πόντοι
- 2.046
Και γιατι 500 και οχι 501 ;και γιατι μονο 50 και οχι 500;
Και γιατι 500 και οχι 501 ;και γιατι μονο 50 και οχι 500;
κατσε ρε συ ...και γιατι μονο 50 και οχι 500;
Βάλε παραπάνω εσύ ρε κουβαρντά...και γιατι μονο 50 και οχι 500;
εγω ιδεες ριχνω ουτε τα 50 δεν εχωκατσε ρε συ ...
γαμηθηκε το κοπαδι με της κατσικες ...
Έλα κόψε το γιατί θα σε μπλοκάρω, ωραία είπαμε δύο κουβέντες, σου έκανα κι ανάλογα λάηκ, μην το συνεχίζεις, τελευταία προειδοποίησηκατσε ρε συ ...
γαμηθηκε το κοπαδι με της κατσικες ...
Δωσε προκαταβολή μια κατσικα.εγω ιδεες ριχνω ουτε τα 50 δεν εχω
που να την βρω;μια σκυλα εχω μονο αλλα την αγαπωΔωσε προκαταβολή μια κατσικα.
Έλα κόψε το γιατί θα σε μπλοκάρω, ωραία είπαμε δύο κουβέντες, σου έκανα κι ανάλογα λάηκ, μην το συνεχίζεις, τελευταία προειδοποίηση
Βρες εσύ εθελοντές - αφού ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα - και δίνω 100 εγώ οπότε καλύψαμε την διαφορά....εγω ιδεες ριχνω ουτε τα 50 δεν εχω
για τι ποσο ΜΑΖΕΜΕΝΟ μιλαμε;Βρες εσύ εθελοντές - αφού ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα - και δίνω 100 εγώ οπότε καλύψαμε την διαφορά....
Είναι ΣΚΛΗΡΑ εργαζομένος νέοςΒρες εσύ εθελοντές - αφού ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα - και δίνω 100 εγώ οπότε καλύψαμε την διαφορά....
Πουλα την..που να την βρω;μια σκυλα εχω μονο αλλα την αγαπω
Από την Γυάρο είσαικαι πως θα γινει αυτο ρε μαστορη? θα φυγω απο το νησι μου θα αφησω την συζυγο θα κανω εξοδα να ερθω στην αθηνα για να γαμησω τσαμπα ΜΙΑ ΚΛΕΦΤΡΑ?
Πανούλη πουλάει ένα saxo vts ο τύπος αν ενδιαφέρεσαιΠουλα την..
Με αυτά που διαβάζω εδω μεσα δεν υπάρχει ουτε ιχνος αγαπης, ουτε ενσυναίσθησης και σεβασμού..
Ολα για το Χρήμα.
Μονο αν μου δώσει αδεια ο @professor xΠανούλη πουλάει ένα saxo vts ο τύπος αν ενδιαφέρεσαι
Καντο ρε μαλακα και εσυ πιο στρογγυλο.και γιατι μονο 50 και οχι 500;
....10.000 δολαρια (Ζιμπαμπουε ZWL)για τι ποσο ΜΑΖΕΜΕΝΟ μιλαμε;
Στην Δέσποινα μοιραρακη στο cash for trashΠανούλη πουλάει ένα saxo vts ο τύπος αν ενδιαφέρεσαι
.....μολις εχασες τα likes