MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 4.365
φιλε δεν τη βοηθας ετσι.κοφτο.ειναι ξεκαθαρη η υποθεσηLady κλεφτρα δεν ειναι μεγαλε
φιλε δεν τη βοηθας ετσι.κοφτο.ειναι ξεκαθαρη η υποθεσηLady κλεφτρα δεν ειναι μεγαλε
Κοφτο να πεις σε φιλο σου παπαρια ειναι η υπόθεσηφιλε δεν τη βοηθας ετσι.κοφτο.ειναι ξεκαθαρη η υποθεση
αποψη σου αδερφε! επιτρεψε μου να εχω αλληΦιλαράκι δεν τον εβαλε το πιστολι στον κρόταφο να τα δωσει αλλα στο λεω ξανα μονο οι δυο τους ξερουν τινεχει γινει και κανενας αλλος κι επειδή ειμαι παρα πολλα χρόνια στο χώρο η κοπέλα εκανε μεν μαλακια που δεν εδωσε τα χρήματα του τυπουνπισω αλλα κλεφτρα ΔΕΝ ειναι
σε φιλους μου μιλαω καλα. σε σενα λεω κοφτο.αν οι 99 λενε ασπρο και συ λες μαυρο δεν ειναι μαλακες τρελοι οι 99Κοφτο να πεις σε φιλο σου παπαρια ειναι η υπόθεση
Δε ζητησα τη γνωμη σου κι ουτε θα μου πεις εσυ τι θα κανωσε φιλους μου μιλαω καλα. σε σενα λεω κοφτο.αν οι 99 λενε ασπρο και συ λες μαυρο δεν ειναι μαλακες τρελοι οι 99
τελικα εχω την εντυπωση πως εσυ εισαι ο δευτερος που την δασκαλεψε σημερα!!!Φιλαράκι δεν τον εβαλε το πιστολι στον κρόταφο να τα δωσει αλλα στο λεω ξανα μονο οι δυο τους ξερουν τινεχει γινει και κανενας αλλος κι επειδή ειμαι παρα πολλα χρόνια στο χώρο η κοπέλα εκανε μεν μαλακια που δεν εδωσε τα χρήματα του τυπουνπισω αλλα κλεφτρα ΔΕΝ ειναι
οχη ραι δαι θα σου πο εωυατι κινουτ κανουςΔε ζητησα τη γνωμη σου κινουτε θα μου πεις εσυωτι θα κανω
Τη νορβηγική ντούντα την είδες;Παμε παλι γιατι σου εχει καει το μυαλο.
με λαθος ατομα τα βαζεις ντουντα.φιλικαΤη νορβηγική ντούντα την είδες;
Παράτα μας τώρα με τις ειρωνίες σου και κάνε κάτι άλλο αν θες μπας και ηρεμήσει το Αγγελούδι μας.
Ναι ρε ουτε καν την ξερω και τη δασκαλεψα τι πίνεται και δε μας δίνεται ρε πουστη μουτελικα εχω την εντυπωση πως εσυ εισαι ο δευτερος που την δασκαλεψε σημερα!!!
Μαθε να μιλας ρε βλητοοχη ραι δαι θα σου πο εωυατι κινουτ κανους
τη σουδινουμαι ρε πουστιμΝαι ρε ουτε καν την ξερω και τη δασκαλεψα τι πίνεται και δε μας δίνεται ρε πουστη μου
σαγαποΝαι ρε ουτε καν την ξερω και τη δασκαλεψα τι πίνεται και δε μας δίνεται ρε πουστη μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαθε να μιλας ρε βλητο
Ποιο μαλακας πεθαινειςτη σουδινουμαι ρε πουστιμ
δεν εχει κατασταλαξει η μετοχη.δινεται μεγαλο αποδοση στο - αλλα μεχρι να ηρεμησουν οι αγορες δεν θα ξερουμε με σιγουριαποσο ανεβηκε η μετοχη της μανδαμ αυτες της μερες ...?
με αυτα που γραφεις τι να υποθεσω... 3 εισαστε το κοροιδο της τραπουλας, ο μαστορας και εσυ... τι πινω? γαλα απο το μαγαζι σου πινω ρε μπουγατσα.. ελπιζω να εισαι μαρμιτικοςΝαι ρε ουτε καν την ξερω και τη δασκαλεψα τι πίνεται και δε μας δίνεται ρε πουστη μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαθε να μιλας ρε βλητο
Δεν έχω θέμα μαζί του ΓΚΡ κι εσύ....με λαθος ατομα τα βαζεις ντουντα.φιλικα
Το «αγγελούδι» θα σωθει, αν σωθει, μονο του. Με πλάτες άλλων δεν σώζεται κανενας.Παράτα μας τώρα με τις ειρωνίες σου και κάνε κάτι άλλο αν θες μπας και ηρεμήσει το Αγγελούδι μας.
Τη νορβηγική ντούντα την είδες;
Παράτα μας τώρα με τις ειρωνίες σου και κάνε κάτι άλλο αν θες μπας και ηρεμήσει το Αγγελούδι μας.
ειναι σε περιεργη φαση οι ανεξαρτητες φετος Ντουντα. Εχει γινει μια επιχειρηση συνδικατου με face control/κοινες πελατειες/κοινα bans και συναφη και παραλληλα συνθλιψη του ανταγωνισμου.Θα δουμε πως θα εξελιχθει αυτο, εγω περιμενω να σκασει με θορυβο που αυτος τωρα θα μοιαζει παιδικο παρτυ.Δεν έχω θέμα μαζί του ΓΚΡ κι εσύ....
Το Αγγελούδι ήτανε τόσο στεναχωρημένο το μεσημέρι πριν ξεκινήσει η Νορβηγία και μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στη Οχιά...
Τέσπα όλοι όσοι την αγαπάμε ως χορηγοί είπα στη σελίδα 220 να δώσουμε 50€ ώστε να μην έχει ανάγκη κανέναν.
Εγώ δίνω παραπάνω και το ξέρει η ίδια...
Και κάθε το άλλο: με το νέο λογαριασμό έκανα 3 απόπειρες σε ισάριθμες ανεξάρτητες (μέσω dm) και δεν πήρα απάντηση...
Σκασίλα μου φίλε, ας κάτσουν επάνω να ξεπατώνονται με 3 και 4 πελάτες την ημέρα...
Ακόμη και να κλειδώσουν το νήμα το Αγγελούδι θα μου έρθει πετώντας όταν το κανονίσουμε και θα της χρυσώσω τη μουναρίτσα....
μπας και ηθελες και εσυ να γαμας τσαμπα σαν κατι αλλους????με αυτα που γραφεις τι να υποθεσω... 3 εισαστε το κοροιδο της τραπουλας, ο μαστορας και εσυ... τι πινω? γαλα απο το μαγαζι σου πινω ρε μπουγατσα.. ελπιζω να εισαι μαρμιτικος