Lady Alexia
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 9.870
- Πόντοι
- 1.046
Αυτό ήταν το νόημα!!....ω ναι, την βλεπουμε την "πισινη" σου
Αυτό ήταν το νόημα!!....ω ναι, την βλεπουμε την "πισινη" σου
πολυ φιλη μουΑυτό ήταν το νόημα!!
....ναι κατι καταλαβαμεΑυτό ήταν το νόημα!!
Όπως λέει και ο ΛεΠα μείνε όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτα!Μήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Θέλω να φοράς γαλότσες και να πέφτει χιόνι όταν ξανάρθεις,ότι παπούτσι φοράει μια γυναίκα κ άσχημα να ειναι,αν το πόδι είναι όμορφο τότε φαινονται ομοιόμορφα ,γνωμη μου (φοράω κ πεδιλα)
Και να'ναι spinning kick φαντάσουΘέλω να φοράς γαλότσες και να πέφτει χιόνι όταν ξανάρθεις,
και εγώ να χω πλαγιασει από νωρίς,
Ν' ανοίξεις και προτού το φως ν' ανάψεις,
να μου δώσεις μια κλωτσιά να πέσω κατα γης....
Για μαλλιά μιλάς? Με το καρέ που διάβασα, εγώ ετοιμαζόμουν για παρτουζα!!Μήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Θα ξηγηθείς μαριγκόνα λαίδη ?Μήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Θα ξηγηθείς μαριγκόνα λαίδη ?
φορεματακι μαξι βλεπωκαλησπερααα χαλαρή απογευματινή.
Βεβαίως βεβαίως....φορεματακι μαξι βλεπω
Εγκρίνεις; @πολυζωηςκαλησπερααα χαλαρή απογευματινή.
εγκρινεται μισο να φωναξω τον μαντολατο να μας πει την αποψη του... @pastelios γρηγοραΒεβαίως βεβαίως....
Εχει και part 2καλησπερααα χαλαρή απογευματινή.
ειναι σκοπος να εχειΕχει και partουζα 2
Την έχω δει έτσι την lady... Και φυσικά τα έχασα!!! Χαχαχαχαεγκρινεται μισο να φωναξω τον μαντολατο να μας πει την αποψη του... @pastelios γρηγορα
Κανει τετοιαειναι σκοπος να εχει
ρε εσυ αληθεια τελικα τα εχεις τα λογικα σουΤην έχω δει έτσι την lady... Και φυσικά τα έχασα!!! Χαχαχαχα
Εαν μαθεις κανε με ταγκρε εσυ αληθεια τελικα τα εχεις τα λογικα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν γνωριζω απλος εαν και ισως
Μου τα έχουν πάρει... Ο σκακιστής και οι κοριτσαρες!!!ρε εσυ αληθεια τελικα τα εχεις τα λογικα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν γνωριζω απλος εαν και ισως