gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.751
- Πόντοι
- 4.965
Βγαινει και σε κωλοΑπογευματινοοοοοοο
Αχ ρε γκάυλα και εσύ απογευματιάτικαΑπογευματινοοοοοοο
Αχ ρε γκάυλα και εσύ απογευματιάτικα![]()
Αχ ρε γκάυλα και εσύ απογευματιάτικα![]()
ΟΧΙΡε μαλάκες , πως δεν έχει μπει και εδώ η αγγέλω να τα κάνει πουτάνα όλα ίσωμα να πούμε
Να την φωνάξω ?![]()
Όχι ρε μλκΡε μαλάκες , πως δεν έχει μπει και εδώ η αγγέλω να τα κάνει πουτάνα όλα ίσωμα να πούμε
Να την φωνάξω ?![]()
Κοιτα οσο γ αυτο,το νημα μου δεν ειναι γραφειο τελετων.!Ρε μαλάκες , πως δεν έχει μπει και εδώ η αγγέλω να τα κάνει πουτάνα όλα ίσωμα να πούμε
Να την φωνάξω ?![]()
Ρε μαλάκες , πως δεν έχει μπει και εδώ η αγγέλω να τα κάνει πουτάνα όλα ίσωμα να πούμε
Να την φωνάξω ?![]()
Ουάουυυυυυυ !!Κοιτα οσο γ αυτο,το νημα μου δεν ειναι γραφειο τελετων.!
Όχι ρε μλκ!!! Please!!Ουάουυυυυυυ !!
Τάπααααααααα !!
Τώρα ετοιμάσου για μαδομούνι![]()
κοιτα να μας κανεις να μην παμε πουθενα στο τελος..........................Απογευματινοοοοοοο
Και γιατι να πατε;κοιτα να μας κανεις να μην παμε πουθενα στο τελος..........................
γιατι πρεπει lady μου!!!!!! πρεπει !!!!!!!!!!Και γιατι να πατε;![]()
Ναα το προσεχεις το κεφαλακι...γιατι πρεπει lady μου!!!!!! πρεπει !!!!!!!!!!![]()
Το πάνω κεφάλι χτυπαει, το κάτω το προσέχει....Ναα το προσεχεις το κεφαλακι...
@Ντουνταράς . Ρε μαν, δώσε κανένα προγνωστικό για τοΚοιτα οσο γ αυτο,το νημα μου δεν ειναι γραφειο τελετων.!
οσο μπορω......να μην παθει τιποτα!!!!!!!!!!!Ναα το προσεχεις το κεφαλακι...
Παρακαλω πολυ,αλλα ονοματα στο νημα μου μην αναφερονται,ευχαριστω@Ντουνταράς . Ρε μαν, δώσε κανένα προγνωστικό για τομαδομουνιματς Αλεκσια-Αγγελω μπας και πάμε κανένα ταμείο γαμω την τύχη μου μέσα
@Ντουνταράς. Τι της έκανες ρε καλαματιανε της λαιδης και δεν θέλει να ακούει το όνομα σου?Παρακαλω πολυ,αλλα ονοματα στο νημα μου μην αναφερονται,ευχαριστω