Κατ'αρχας,αλλοι εδω μεσα αρχισαν να χρησιμοποιουν λεκτικους ορους που μας γυριζουν σε μαυρες εποχες.
Τετοιοι λεκτικοι οροι ειναι φασιστας,ακροδεξιος,χρυσαυγιτης και κομμουνιστοσυμμοριτης που ανεφερα εγω..
Οταν καποιοι εδω μεσα σταματησουν να "ενοχοποιουν" τις εκφρασεις πατριωτης,εθνικοφρον και συμβιβαστουν με την ιδεα οτι καποιοι εδω μεσα πιστευουν στο τριπτυχο "Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια",εστω και χωρις να συμφωνουν με αυτο,και παψουν να με αποκαλουν φασιστα,και συνεργατη των Γερμανων,Χιτη και Χρυσαυγητη,τοτε θα παψω κι εγω να τους αποκαλω κομμουνιστοσυμμοριτες..
Καποτε επιτελους πρεπει να καταλαβουν οτι αυτα ανηκουν στο παρελθον και οι διαχωριστικες γραμμες και οι χαρακτηρισμοι Αριστερος-Δεξιος,εχουν παψει πια να υφιστανται.
Τα κομματα κρινονται συμφωνα με τη διεισδηση που εχουν μεσα στη κοινωνια και τις οικονομικες ταξεις και οχι αναλογα με το πια πτερυγα πιανουν οι βουλευτες τους στη Βουλη..
Εγω ειμαι ετοιμος να χειροκροτησω πολλες απο τις πρωτοβουλιες του ΚΚΕ,του ΣΥΡΙΖΑ αλλα και του Μακη Βοριδη,που προκειται για εναν εξαιρετο επιστημονα και βαθυ γνωστη του διεθνους πολιτικου σκηνικου..(χωρις να συμφωνω σε ολα οσα λεει γιατι μερικες αποψεις του ειναι για σφαλιαρες)