Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Eπειδη δεν ξερω τις τιμες της Ομηρου, αν θες, στειλε μου ενα ΠΜ με αυτες.....Nα ξερω τι να περιμενω. Μην γεμιζουμε το thread με off topic
τι πμ? δεν χρειαζεται. επειδη κραταω τα βιβλια τουs, εχω κρατησει τιs τιμεs σταθερεs, στα πλαισια του προγραμματοs σταθεροτηταs. ολοι τιs ξερουν εδω μεσα. εγω πρεπει να τιs πω? 60 μασαζ- 80( και ) και 100Eπειδη δεν ξερω τις τιμες της Ομηρου, αν θες, στειλε μου ενα ΠΜ με αυτες.....Nα ξερω τι να περιμενω. Μην γεμιζουμε το thread με off topic
ναι, ξαδερφη του Γιουσέιν Μπολτ. Φιλε ΚΙΣΣ, οπου ακους Τζαμαικα σε τετοια μερη (μασαζ, κολε, ντελα ,κλπ), 9μισι στις 10 ειναι Χελο Αφρικα τελ μι χαου γιου ντουιν...Φαίη, υπάκουο και πρόθυμο GFE αραπάκι από Τζαμάικα...
ναι, ξαδερφη του Γιουσέιν Μπολτ. Φιλε ΚΙΣΣ, οπου ακους Τζαμαικα σε τετοια μερη (μασαζ, κολε, ντελα ,κλπ), 9μισι στις 10 ειναι Χελο Αφρικα τελ μι χαου γιου ντουιν...
αλλα για να χτυπησεις εσυ, σημενει οτι ειχε μιλκο η δουλεια
και είναι καλό ντηλ αυτό??...100 € μέτριο μασαζ αλλά εξαιρετικό σερβίρισμα....ψηλή, στήθος 2, με εμφάνιση άνω του μετρίου...!!!
...όχι ......αλλά για το συγκεκριμμένο ότι το καλλύτερο έχεις να πάρεις....και είναι καλό ντηλ αυτό??
Και μια μαυρουλα Φαιη που τιμηθηκε.
που ειναι η μαυρουλα ρε παιδια?που κοντα?πειτε λεπτομεριεσ αδερφια?φιλια κ ακα παιζει?
που ειναι η μαυρουλα ρε παιδια?που κοντα?πειτε λεπτομεριεσ αδερφια?φιλια κ ακα παιζει?
φαιη και μαυρουλα ? μαλλον αυτη πρεπει να εχει 2-3 χρονια εκει μεσα.