- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.055
- Πόντοι
- 42.697
ολα γινονται με τον σωστό τροπο...τ' αρχιδια μου κουνιουνται..
ετσι ειναι τα παντα ολα???
ολα γινονται με τον σωστό τροπο...τ' αρχιδια μου κουνιουνται..
ετσι ειναι τα παντα ολα???
το σκ ειναι ανιχτακυριακη ανοικτα ειναι;;;
χθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα. στα πολυ συν ειναι οτι εγιναν δυο πραξεις απανωτες μονο με ενα 100αρικο. μετρησε πολυ για μενα αυτη η συμφωνια.....
χα χα, το έχω παίξει αγαπητικός εκεί..... απλά της είπα μασάζ δεν θα κάνουμε αλλά θα παίξουμε μπαλίτσα δύο φορές. και δεν έφερε αντίρρηση. φυσικά ούτε εγώ το περίμεναπως το εκλεισες τετοιο deal ρε master?! αξιος!!
τσεκ πμmaster ioannis εχεις pm
σορρυ αλλα σε ολα τα ιδρυματα εαν δωσεις +20 το κανεις 2 φορες και μασαζακι απλως λιγοτερη ωρα...τολκαχιστον σε ολα απο αυτα που εχω παει εγω....οποτε μπορουσες να της πεισ και να σου κανει και λιγο αλλωστε 100 ε ειναι αυτα...........χα χα, το έχω παίξει αγαπητικός εκεί..... απλά της είπα μασάζ δεν θα κάνουμε αλλά θα παίξουμε μπαλίτσα δύο φορές. και δεν έφερε αντίρρηση. φυσικά ούτε εγώ το περίμενα
μπορει και να ειναι και ετσι αν και απο οτι εχω διαβασει εδω αλλα και απο αλλα που εχω επισκεφθει 100 γιουρια παιζεις μπαλιτσα μονο μια φορα. μετα οι θεραπευτριες γινονται ανεμος, σκονη.....σορρυ αλλα σε ολα τα ιδρυματα εαν δωσεις +20 το κανεις 2 φορες και μασαζακι απλως λιγοτερη ωρα...τολκαχιστον σε ολα απο αυτα που εχω παει εγω....οποτε μπορουσες να της πεισ και να σου κανει και λιγο αλλωστε 100 ε ειναι αυτα...........
σορρυ αλλα σε ολα τα ιδρυματα εαν δωσεις +20 το κανεις 2 φορες και μασαζακι απλως λιγοτερη ωρα...τολκαχιστον σε ολα απο αυτα που εχω παει εγω....οποτε μπορουσες να της πεισ και να σου κανει και λιγο αλλωστε 100 ε ειναι αυτα...........
Ακριβώς.
100 είναι φουλ και extra ball.
χθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα. στα πολυ συν ειναι οτι εγιναν δυο πραξεις απανωτες μονο με ενα 100αρικο. μετρησε πολυ για μενα αυτη η συμφωνια.....
εγω πηγα σημερα κατα τις 2:30 περιπου,χτυπαγα το κουδουνι,ξαναχτυπαγα τιποτα
στο πα να το ξερεισ για να μην μας δουλευει το καθε τσολι...δεν ειπα οτι κανεις διαφημιση...οκ τοτε. δεν τιθεται θεμα διαφιμησης. πηγαινετε σε αυτα που λετε......
3 κοπελες ηταν την τελευταια φορα που πηγα. αλλα και εγω περιμενα κανα 20λεπτο απο κατω. αν και πηρα τηλεφωνο για να ειμαι σιγουρος πιο πριν και παλι περιμεναεγω πηγα σημερα κατα τις 2:30 περιπου,χτυπαγα το κουδουνι,ξαναχτυπαγα τιποτα
νικολ την λενε. μελαχρινη ωραιο σωμα και πολυ καλο βυζι και φοραγε ενα κευκο φορεματακι σκετη καυλα....περιγραφη,ονομα τησ κυριας,κοπελασ που εκανεσ ,μαζι???
Με τέτοια οικονομική δυστοκία στην αγορά, ελπίζουν να επιζήσουν με τέτοιες τιμές? Τα 100 ευρώ είναι λογαριασμός σήμερα.... μην ξεχνάτε ότι είναι 34.750 παλιές Ελληνικές δραχμές!