Νέα

Κυριάκος Παπαχρόνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farmas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η φυλακή είναι για να σωφρονίζει (αν γίνεται αυτό - δε γίνεται πάντα), σαφώς όχι να εκδικείται, αλλά ΚΥΡΙΩΣ να προστατεύει την υπόλοιπη κοινωνία από τα "παραστρατούντα" μέλη της. Το παρέλειψες το τελευταίο.

Ο Παττακός βγήκε (αποτυχημένο το παράδειγμά σου) γιατί ΔΕΝ αποτελεί πλέον κανένα κίνδυνο, γιατί υπέγραψε ΟΛΑ όσα του ζήτησαν (άσχετο τό ότι μετά κάνει τον καμπόσο, 95 ετών είναι, ποιός θα τον πάρει σοβαρά πλέον?), και γιατί στο φινάλε είναι γραφικός.

Ο 40ρης Παπαχρόνης ΔΕΝ είναι η ίδια περίπτωση.

Και τα περί "ελπίδας" τα ακούω βερεσέ.  Πήγαινε να τα πεις στα θύματά του.  Αυτά έχουν δικαίωμα στην ελπίδα?  Γιατί να έχει αυτός?

Ο Παττακός βγήκε νωρίς.
Με την ευκαιρία, να σου πω οτι είμαι και υπέρ της αποφυλάκισης των δύο τελευταίων χουντικών που είναι μέσα, του Ιωαννίδη και άλλου ενός. Όχι γιατί τους συμπαθώ φυσικά, αλλά γιατί δεν θα κερδίσει τίποτα η κοινωνία να πεθάνουν υπέργηροι στη φυλακή και ηρωοποιημένοι.
Ο Παττακός όντως δεν αποτελεί κίνδυνο αυτός καθεαυτός, δεν πρόκειται να κάνει ξανά πραξικόπημα στα 95 του.
Όμως οι κατά καιρούς δηλώσεις του ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ και ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ το πολιτικό κλίμα, ενώ σαφώς δεν αποτρέπουν τον κάθε επίδοξο φασίστα.

Τώρα, σε σχέση με τον Παπαχρόνη:
Η δική σου εκτίμηση οτι είναι επικίνδυνος (ή η δική μου οτι δεν είναι) είναι λόγια του καφενείου.
Υπάρχουν επιστήμονες, ψυχίατροι κλπ, που γνωμοδοτούν αν είναι η όχι.
Και που δεν θα υπογράφανε έτσι αβέρτα κουβέρτα ένα αποφυλακιστήριο, ειδικά αν πρόκειται για μια τέτοια δακτυλοδεικτούμενη περίπτωση, που την συζητάει όλη η Ελλάδα.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα δεν τίθεται εν ίδει δημοψηφίσματος, δεν έχει να κάνει με την άποψη που έχουν οι περισσότεροι για το ζήτημα, και μάλιστα καφενειακά, όπως συζητάμε τώρα.
Θα ξαναπώ πως, αν ήταν έτσι, θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν δημοψηφίσματα και η πλειοψηφία (με την ανύπαρκτη παιδεία) να έλεγε απίθανα πράγματα:
Να εκτελούνται (η να εξορίζονται) οι γκέϊ, ή όσοι έχουν πράσινα μαλλιά π.χ., αν ψάξεις εδώ στο φόρουμ θα δεις διάφορα τέτοια.

Όσο για κάποιον που είπε για μια περίπτωση ενός δολοφόνου που αποφυλακίστηκε και μετά ξανασκότωσε (άρα όσοι έχουν σκοτώσει πρέπει συλλήβδην να σαπίζουν μέχρι να πεθάνουν στη φυλακή), το σχόλιό μου είναι οτι είναι τόσο μικρό αυτό το ενδεχόμενο που δεν μπορεί κάποιος να γενικεύει έτσι εύκολα.

Τελειώνοντας:
Όλοι μας κρύβουμε ένα μικρό εισαγγελέα μέσα μας.
Καλό θα ήταν να το περιορίσουμε όμως.
Η -αλλιώς- να καταργήσουμε τη δικαιοσύνη.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Φέθρυ, μάθε να διαβάζεις.
Ξεκάθαρα γράφω οτι [size=16pt]ΚΑΠΟΙΟΙ[/size] πρέπει να σαπίζουν στην φυλακή.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όταν ήμουν στον στρατό, άκουγα τον αστικό μύθο ότι ο Παπαχρόνης είναι ο μεγαλύτερος ΛΟΚατζής που υπάρχει στην Ελλάδα και ότι μέσα από την φυλακή γυμνάζεται και εκπαιδεύεται καθημερινά και ότι συνεχίζει και παίρνει κανονικά βαθμούς και ότι έχει γίνει συνταγματάρχης και έχει δική του ομάδα από επίλεκτους commandos και ότι στα Ίμια τον είχαν αφήσει ελεύθερο για να μπει στην Τουρκία άμα ξεκινήσει ο πόλεμος και ότι γενικότερα άμα γίνει πόλεμος με την Τουρκία υπάρχει σχέδιο για να μπει στους γείτονες και να σφάξει όσους περισσότερους μπορεί κτλ. κτλ.  :jerking: :jerking: :jerking:
αν γινει Ελληνοτουρκικος πολεμος θα ηταν το καλητερο να τον αφησουν τοτε ελευθερο.αυτο το εχω ακουσει και εγω για τα Ιμια.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ο Παττακός βγήκε νωρίς.
Με την ευκαιρία, να σου πω οτι είμαι και υπέρ της αποφυλάκισης των δύο τελευταίων χουντικών που είναι μέσα, του Ιωαννίδη και άλλου ενός. Όχι γιατί τους συμπαθώ φυσικά, αλλά γιατί δεν θα κερδίσει τίποτα η κοινωνία να πεθάνουν υπέργηροι στη φυλακή και ηρωοποιημένοι.
Ο Παττακός όντως δεν αποτελεί κίνδυνο αυτός καθεαυτός, δεν πρόκειται να κάνει ξανά πραξικόπημα στα 95 του.
Όμως οι κατά καιρούς δηλώσεις του ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ και ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ το πολιτικό κλίμα, ενώ σαφώς δεν αποτρέπουν τον κάθε επίδοξο φασίστα.

Τώρα, σε σχέση με τον Παπαχρόνη:
Η δική σου εκτίμηση οτι είναι επικίνδυνος (ή η δική μου οτι δεν είναι) είναι λόγια του καφενείου.
Υπάρχουν επιστήμονες, ψυχίατροι κλπ, που γνωμοδοτούν αν είναι η όχι.
Και που δεν θα υπογράφανε έτσι αβέρτα κουβέρτα ένα αποφυλακιστήριο, ειδικά αν πρόκειται για μια τέτοια δακτυλοδεικτούμενη περίπτωση, που την συζητάει όλη η Ελλάδα.
Αλλά σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα δεν τίθεται εν ίδει δημοψηφίσματος, δεν έχει να κάνει με την άποψη που έχουν οι περισσότεροι για το ζήτημα, και μάλιστα καφενειακά, όπως συζητάμε τώρα.
Θα ξαναπώ πως, αν ήταν έτσι, θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν δημοψηφίσματα και η πλειοψηφία (με την ανύπαρκτη παιδεία) να έλεγε απίθανα πράγματα:
Να εκτελούνται (η να εξορίζονται) οι γκέϊ, ή όσοι έχουν πράσινα μαλλιά π.χ., αν ψάξεις εδώ στο φόρουμ θα δεις διάφορα τέτοια.

Όσο για κάποιον που είπε για μια περίπτωση ενός δολοφόνου που αποφυλακίστηκε και μετά ξανασκότωσε (άρα όσοι έχουν σκοτώσει πρέπει συλλήβδην να σαπίζουν μέχρι να πεθάνουν στη φυλακή), το σχόλιό μου είναι οτι είναι τόσο μικρό αυτό το ενδεχόμενο που δεν μπορεί κάποιος να γενικεύει έτσι εύκολα.

Τελειώνοντας:
Όλοι μας κρύβουμε ένα μικρό εισαγγελέα μέσα μας.
Καλό θα ήταν να το περιορίσουμε όμως.
Η -αλλιώς- να καταργήσουμε τη δικαιοσύνη.
σωστος ο παιχτης :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φέθρυ, μάθε να διαβάζεις.
Ξεκάθαρα γράφω οτι [size=16pt]ΚΑΠΟΙΟΙ[/size] πρέπει να σαπίζουν στην φυλακή.

Γιατί, έγραψα οτι δεν το είπες;
Με την ευκαιρία πέσμας και ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι, και με ποια κριτήρια τους διαλέγουμε.

Το πρόβλημά σου (ένα απο τα πολλά) είναι οτι δεν ανέχεσαι διαφορετική άποψη απο τη δική σου τελικά.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εμένα μου είχε κάνει εντύπωση αυτό το γελοίο μίγμα καθαρευο-αρχαΐζουσας και εκκλησιαστικής γλώσσας όπως και η άβυσσος της γυναικείας ψυχής, της οποίας οι εκπρόσωποι του έστελναν επιστολές σωρηδόν ως έκφραση αυτού του έρωτα για τα σίδερα...
Δεν ξέρω αν μετανόησε αλλά σίγουρα ο εγκλεισμός του βελτίωσε την μόρφωση  ...

* Εσπευσε ωστόσο να αναιρέσει την πρόθεσή του ζητώντας πίστωση χρόνου 4 μηνών ώστε όπως είπε, «ευελπιστώ να δυνηθώ να συγγράψω την αυτοβιογραφία μου, τοιουτοτρόπως να καταστήσω την επάρατο βιωτή μου του παρελθόντος αντίπαλον δέος και αρνητικό παράδειγμα προς μίμηση». (Σ.σ.: έχει παραδώσει ήδη το υλικό της στη φιλόλογο καθηγήτρια του Σχολείου β' Ευκαιρίας, Λίνα Φωλίνα, για να το μελετήσει).

* Πρώτα απ' όλα για τις γυναίκες οι οποίες ποτέ δεν του έλειψαν... «Ποτέ δεν μου έλειψαν οι φίλοι, ούτε οι γυναίκες, το ξέρετε, αυτό είναι παγκοίνως γνωστό (σ.σ.: εννοώντας τα γράμματα που λάμβανε στη φυλακή), τις οποίες ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας και ολοψύχως... Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ, αποτελούσαν, αποτελούν και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν τα διαμάντια της ζωής μου, ασχέτως αν ορισμένοι τις θεωρούν φρενοβλαβείς ή λαϊκιστί βιτσιόζες»...

* Και αφού τις υπερασπίστηκε, άφησε και το διφορούμενο, όταν ρωτήθηκε αν ήξερε τι έπραττε πριν από 24 χρόνια: «Δεν ήξερα τι έκανα, ξέραμε τι κάναμε...», είπε. Είχατε και συνεργούς; Ηρθε η αυτονόητη ερώτηση (σ.σ.: εκτός και αν ο πληθυντικός αφορούσε τα θύματά του), την οποία, άφησε αναπάντητη αποκρινόμενος αγγλιστί: «Please...», είπε.

**Εκλεισε δε το κεφάλαιο του παρελθόντος λέγοντας ότι δεν υπήρξε καμία ψυχοπάθεια, αποδίδοντας τα όσα έκανε σε «μια έξιν», για την οποία υπεύθυνες ήταν οι συναναστροφές του, εξέφρασε τη θλίψη και τη στενοχώρια του πληροφορούμενος ότι πολλές γυναίκες φοβούνται μαθαίνοντας ότι είναι ελεύθερος, δίδοντας την υπόσχεσή του ότι θα διαβιεί νομίμως και αμέμπτως...

*Ερωτηθείς δε αν θέλει να κάνει οικογένεια, απάντησε με το γνωστό: Ποιος άνδρας θέλει να παραμείνει μαγκούφης;

Είχε επίσης δηλώσει πως "Έκανα τους βιασμούς για τη σεξουαλική απελευθέρωση των μαζών». «Υπήρξα κομμάτι ενός κινήματος και διώκομαι για τους κοινωνικούς μου αγώνες. Δεν θεωρώ ότι ήμουν στο κέντρο ούτε μια βασική συνιστώσα του κινήματος. Υπήρξα πάντα ένας λαϊκός αγωνιστής. Δεν είχα και δεν διεκδίκησα ποτέ κανένα άλλο ρόλο...».

Ο κ. Παπαχρόνης θα υποστηρίξει ότι υπήρξε στην πρωτοπορία του κινήματος που γεννήθηκε την εκρηκτική δεκαετία του 1960, θα συζητήσει με τον ανακριτή τις φιλοσοφικές βάσεις του κινήματός του, την φροϋδική θεωρία, το κίνημα των χίπις, το Γούντστοκ και μπορεί να αναφερθεί και στον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα στην διάσταση ότι και ο λατινοαμερικανός επαναστάτης υπήρξε ωραίος άνδρας.

Θα δηλώσει ότι τα θύματά του δεν μπορούσαν να καταλάβουν το προτσές της ιστορίας και γι’ αυτό τα έδωσε να καταλάβουν.

Αξέχαστο επίσης το κάτωθι απολογητικό λογύδριο του «...Πριν από 22 χρόνια, παρασυρόμενος από την ακρισία της ηλικίας και κυρίως από τις φαυλεπίφαυλες συναναστροφές μου, πουλήσαμε όλοι μας τις ψυχές μας στον Εωσφόρο -όπως ο Φάουστ- κι εγώ προσωπικά έχασα... λαμβάνοντας εξοντωτική "ένδικη μισθαποδοσία". Ζητώ από τη θεσπίζουσα πολιτεία από την κοινή γνώμη συγγνώμη από "μέσης ψυχής" για εκείνα τα απεχθή φορτία των ανομιών μου και υπόσχομαι στο εφεξής να διαβιώ "εν αγνεία και σεμνή πολιτεία..." και φυσικά "άμεμπτος εν παντί..."»!

Πηγή:
dspphotouo3.jpg

castillobk4.jpg

Mην βιαστείτε να κρίνετε, αλλά δεν υπάρχει μία ομοιότητα???  :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Γιατί, έγραψα οτι δεν το είπες;
Με την ευκαιρία πέσμας και ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι, και με ποια κριτήρια τους διαλέγουμε.

Το πρόβλημά σου (ένα απο τα πολλά) είναι οτι δεν ανέχεσαι διαφορετική άποψη απο τη δική σου τελικά.
Τους διαλέγουμε, πολύ απλά, ανάλογα με το έγκλημα που έκαναν αλλά και τον τρόπο που το έκαναν.
Υπάρχει για παράδειγμα ο φόνος εξ αμελείας. Υπάρχει και η χαριστική βολή σε ένα θύμα.
Μήπως εννοώ λοιπόν οτι ο δεύτερος θα έπρεπε να σαπίζει στην φυλακή??
Απλό δεν είναι???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τους διαλέγουμε, πολύ απλά, ανάλογα με το έγκλημα που έκαναν αλλά και τον τρόπο που το έκαναν.
Υπάρχει για παράδειγμα ο φόνος εξ αμελείας. Υπάρχει και η χαριστική βολή σε ένα θύμα.
Μήπως εννοώ λοιπόν οτι ο δεύτερος θα έπρεπε να σαπίζει στην φυλακή??
Απλό δεν είναι???

Οκ. ότι πεις.
Αφού λοιπόν έχεις τόσο ξεκάθαρες απόψεις, αν ηλικιακά είσαι στο όριο, σου προτείνω να γίνεις εισαγγελέας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οκ. ότι πεις.
Αφού λοιπόν έχεις τόσο ξεκάθαρες απόψεις, αν ηλικιακά είσαι στο όριο, σου προτείνω να γίνεις εισαγγελέας.
Και επειδή δεν είμαστε εισαγγελείς δεν δικαιούμαστε να έχουμε άποψη????
Δεν τον δικάσαμε εμείς , μόνος του παραδέχθηκε τα εγκλήματα που έχει διαπράξει  και "τιμωρήθηκε"!!!
Και μην έχεις τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη για το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο μεγάλο παράπτωμα!!!Είπαμε εδώ η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή...είναι γκαβή!!! :sunglasses:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και επειδή δεν είμαστε εισαγγελείς δεν δικαιούμαστε να έχουμε άποψη????
Δεν τον δικάσαμε εμείς , μόνος του παραδέχθηκε τα εγκλήματα που έχει διαπράξει  και "τιμωρήθηκε"!!!
Και μην έχεις τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη για το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο μεγάλο παράπτωμα!!!Είπαμε εδώ η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή...είναι γκαβή!!! :sunglasses:

Οι απόψεις, ξέρεις, είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία.
Αλλά η δικαιοσύνη (τυφλή, γκαβή η οτιδήποτε άλλο) ΔΕΝ πρέπει να λειτουργεί με δημοψηφίσματα και με απόψεις του καφενείου, σαν τις δικές μου και τις δικές σου.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
* Και αφού τις υπερασπίστηκε, άφησε και το διφορούμενο, όταν ρωτήθηκε αν ήξερε τι έπραττε πριν από 24 χρόνια: «Δεν ήξερα τι έκανα, ξέραμε τι κάναμε...», είπε. Είχατε και συνεργούς; Ηρθε η αυτονόητη ερώτηση (σ.σ.: εκτός και αν ο πληθυντικός αφορούσε τα θύματά του), την οποία, άφησε αναπάντητη αποκρινόμενος αγγλιστί: «Please...», είπε.

¨ξεραμε τι καναμε¨...... ειναι κρυφο μυστικο σε ολους εμας που εχουμε υπηρετησει στις Ε.Δ. του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
και κυριως στους εφεδρους καταδρομεις του Κ.Ε.Α.Π.  πως στις περισσοτερες δολοφονιες ο παπαχρονης εκτελουσε
εντολες αλλων διεστραμενων αξιωματικων που εκμεταλευτηκαν την οποια ιδιαιτερη  ψυχοσυνθεση αυτου του ατομου και οντας σιγουροι πως δεν θα μιλουσε στη συνεχεια....
ετσι κι εγινε, ο παπαχρονης κρατησε το στομα του κλειστο!!!
και η στρατιωτικη ομερτα λειτουργησε για ακομα μια φορα αψογα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οι απόψεις, ξέρεις, είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία.
Αλλά η δικαιοσύνη (τυφλή, γκαβή η οτιδήποτε άλλο) ΔΕΝ πρέπει να λειτουργεί με δημοψηφίσματα και με απόψεις του καφενείου, σαν τις δικές μου και τις δικές σου.
Εγώ έχω πολλές! :grin:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
αν γινει Ελληνοτουρκικος πολεμος θα ηταν το καλητερο να τον αφησουν τοτε ελευθερο.αυτο το εχω ακουσει και εγω για τα Ιμια.
ειμαστε εξαρτημενοι δηλαδη απο ενα παπαχρονη σε περιπτωση ελληνοτουρκικου πολεμου... :jerking: :jerking:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ισχυει κατι τετοιο!!!!
μην ακουτε βλακειες!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ορίστε την βρήκαμε την λύση!Θα τον 'φάνε' οι Τουρκαλάδες!Έτσι θα απαλλαγούμε από ψυχάκηδες σαν τον Παπαχρόνη και θα είναι ευχαριστημένος και ο fethry...δεν θα σαπίζουν στις φυλακές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom