Νέα

Κυριάκος Παπαχρόνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farmas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είπα να μην μπαίνει κανένας στη φυλακή.
Αλλά υποτίθεται οτι η φυλακή είναι για να σωφρονίζει και όχι για να εκδικείται.
Ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας έχει δικαίωμα στην ελπίδα.
Εσένα δηλαδή ποια ποινή θα σου φαινόταν λογική για τέτοια άτομα όπως ο Παπαχρόνης?
Μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να υπάρχει και μια διαβάθμιση στις ποινές!Αν βγάζεις τον εγκληματία-βιαστή στα 15 χρόνια , τον ληστή  θα πρέπει να τον βγάλεις στα 2 χρόνια...οπότε καταλαβαίνεις...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Εσένα δηλαδή ποια ποινή θα σου φαινόταν λογική για τέτοια άτομα όπως ο Παπαχρόνης?
Μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να υπάρχει και μια διαβάθμιση στις ποινές!Αν βγάζεις τον εγκληματία-βιαστή στα 15 χρόνια , τον ληστή  θα πρέπει να τον βγάλεις στα 2 χρόνια...οπότε καταλαβαίνεις...
εμενα αν σκοτωσεις με προθεση,ποινη σε θανατο..
αν βιασεις,το ιδιο..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι ξανασκέφτονται δηλαδή;

Τα σύννεφα

Δεν το άκουσα, ειλικρινά.
Αλλά φυσικά δεν ήταν δικασμένος σε θάνατο η ισόβια, έτσι;
Έχει διαφορά.

Παιδάκι μου καταλαβαίνεις τι έκανε και όταν βγήκε με αναστολή το ξαναέκανε;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δευτερη ευκαιρια δικαιουνται οι ανθρωποι.Αλλα αντε να το πεις στον πατερα που του βιασαν το παιδι ή σ'αυτον που του σκοτωσαν την αδερφη...

Σωστό.
Αλλά η δικαιοσύνη δεν υπάρχει για να καλύπτει την -δικαιολογημένη- οργή των συγγενών που ευχαρίστως θα έβλεπαν το δολοφόνο στην κρεμάλα.
Αν ήταν έτσι, θα αρκούσε η αυτοδικία.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να υπάρχει και μια διαβάθμιση στις ποινές!Αν βγάζεις τον εγκληματία-βιαστή στα 15 χρόνια , τον ληστή  θα πρέπει να τον βγάλεις στα 2 χρόνια...οπότε καταλαβαίνεις...

Εμένα μου αρκεί μια τιμωρία που ΔΕΝ είναι εκδικητική και που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους, ακόμα και στο χειρότερο κτήνος.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εμένα μου αρκεί μια τιμωρία που ΔΕΝ είναι εκδικητική και που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους, ακόμα και στο χειρότερο κτήνος.
δεν σου γαμησανε την γυναικα η το παιδι γιαυτο λες αυτα που λες

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εμενα αν σκοτωσεις με προθεση,ποινη σε θανατο..
αν βιασεις,το ιδιο..

Παιδιά, αυτά είναι λόγια καφενείου.
Θα το θέσω απο μια άλλη πλευρά λοιπόν, γιατί το έχουμε παρακουράσει.
Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί (και ευτυχώς) για να κατευνάζει τις αντιδράσεις του κόσμου, που ακούει για κάποιον που σκότωσε και πολύ εύκολα λέει "κρεμάστε τον".
Θα μπορούσε ας πούμε να βγει ένα δημοψήφισμα που να λέει πως όσοι είναι γκέϊ (η έχουν ύψος κάτω απο 1.60, η έχουν τατουάζ, η...) θα εκτελούνται.
Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να το ψήφιζε η πλειοψηφία του λαού και να φαινόταν "δημοκρατικό".
Δεν θα ήταν όμως, επί της ουσίας.
Γι αυτό λέμε, η δικαιοσυνη είναι (ορθότερον, πρέπει να είναι) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν σου γαμησανε την γυναικα η το παιδι γιαυτο λες αυτα που λες

Σωστά.
Το αντιστρέφω λοιπόν, και το λέω επίτηδες προκλητικά.
Δεν το λέω για να παρεξηγηθείς, αλλά απλώς ως παράδειγμα στη συζήτηση.
Εσένα σου τα γαμήσανε και τα λες;

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σωστά.
Το αντιστρέφω λοιπόν, και το λέω επίτηδες προκλητικά.
Δεν το λέω για να παρεξηγηθείς, αλλά απλώς ως παράδειγμα στη συζήτηση.
Εσένα σου τα γαμήσανε και τα λες;
αφου δεν τα λες για παρεξηγηση τη τελευταια προταση τι την ηθελες?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αφου δεν τα λες για παρεξηγηση τη τελευταια προταση τι την ηθελες?

Καταλαβαίνεις, νομίζω, πολύ καλά τι ήθελα να πω.
Άλλο αν κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.
Το έθεσα για έμφαση.
Και είπα πεντακόσιες φορές οτι δεν εννοώ εσένα και την οικογένειά σου.
Εννοώ τη λύσσα σου εναντίον της αποφυλάκισης των ισοβιτών.
Hello!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τη λυσα δεν καταλαβαινω που ειδες,τελος παντων τι συζηταω με μια παπια

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Aυτο το υποκειμενο λοιπον κυκλοφορει ελευθερο και ωραιο αυτη τη στιγμη...
αυτος που βιασε και δολοφονησε τοσα ατομα...
οπως θα κυκλοφορουν ελευθεροι σε λιγα χρονια ο κουφοντινας,ο ρωχαμης και οι καθε λογης εγκληματιες,παιδεραστες,κακοποιοι...
Το μεγαλειο της ελληνικης δικαιοσυνης :jerking: :jerking:

ο ρωχάμης είναι έξω εδώ και κάτι χρόνια, ο οποίος ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ, λήστεψε, βίασε, ναρκωτικά, και το κυριότερο, ξευτίλισε την αστυνομία!!!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
του παπια να τα πειτε που το παιζει ανθρωπιστης

Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Δεύτερη ευκαιρία- δικαίωμα στην ελπίδα? Όπως φαντάζομαι έχουν και τα θύματά του- ανακαλύφθηκε το ελιξήριο της ανάστασης; Η αποφυλάκισή του είναι τουλάχιστον προκλητική. Αφού λοιπόν κόπτεσαι τόσο για την ουσία και την λειτουργία της Δικαιοσύνης, για πες μας ποιος είναι ο ρόλος της;( πέρα από την καταστολή και τον παραδειγματισμό). Το κοινό περί δικαίου αίσθημα, για να σου απαντήσω. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κάνουν σμπαράλια.5 δολοφονίες απρόκλητες πίσω από το άλλοθι μιας διαταραγμένης προσωπικότητας. 25 χρόνια φυλάκισης( 5 χρόνια για κάθε ανθρώπινη ζωή). Αυτό ξεπερνάει τα όρια της απαξίωσης. Είναι χλευασμός στις οικογένειες των θυμάτων και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία.44 χρονών αυτός... τα θύματά του θα ήταν μικρότερης ηλικίας σήμερα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεύτερη ευκαιρία- δικαίωμα στην ελπίδα? Όπως φαντάζομαι έχουν και τα θύματά του- ανακαλύφθηκε το ελιξήριο της ανάστασης; Η αποφυλάκισή του είναι τουλάχιστον προκλητική. Αφού λοιπόν κόπτεσαι τόσο για την ουσία και την λειτουργία της Δικαιοσύνης, για πες μας ποιος είναι ο ρόλος της;( πέρα από την καταστολή και τον παραδειγματισμό). Το κοινό περί δικαίου αίσθημα, για να σου απαντήσω. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κάνουν σμπαράλια.5 δολοφονίες απρόκλητες πίσω από το άλλοθι μιας διαταραγμένης προσωπικότητας. 25 χρόνια φυλάκισης( 5 χρόνια για κάθε ανθρώπινη ζωή). Αυτό ξεπερνάει τα όρια της απαξίωσης. Είναι χλευασμός στις οικογένειες των θυμάτων και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία.44 χρονών αυτός... τα θύματά του θα ήταν μικρότερης ηλικίας σήμερα

Στο δια ταύτα τι προτείνεις;
Τουφεκισμό στο Γουδί, όπως παλιά;
Για την περίπτωση που όντως το προτείνεις, σου υπενθυμίζω ότι σε χώρες που ισχύει ακόμα η θανατική ποινή (ΗΠΑ π.χ), δεν απετράπη πάντως η εγκληματικότητα.
Για να μη θυμηθώ και κάποιους που εκτελέστηκαν και μετά αποδείχθηκε οτι ήταν αθώοι.
Κάτι τέτοιο έγινε και στην Ελλάδα, με τον Αριστείδη Παγκρατίδη το 1968, που ΑΦΟΥ εκτελέστηκε αποδείχτηκε οτι δεν ήταν τελικά ο "δράκος του Σέϊχ Σου".

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

εμενα θα μου αρκουσε να μην ξαναβγαιναν ποτε

+10000 στον κουλουρτζη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πάντως παιδιά σαν άντρας είχε κάψει πολλές γυναικείες καρδιές και επίσης και την δικιά μου. Παρεπιπτωντος αν με διαβάζει φοράω πάντα ψηλά τακουνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom