1) Δεν τον έβγαλαν Παπάδες...
2) Ο άνθρωπος αυτός έχει αλλάξει εντελώς...
3) Ούτε πρόκειται να ξανακάνει κάτι παράνομο...
4) Ούτε που θα ξανακούσετε κάτι για αυτόν...
Κάνεις πολλά λάθη:
1) Δεν μπορείς να το ξέρεις, γιατί αν είναι έτσι, βέβαια δε θα κοινοποιηθεί δημόσια. Το παρα-δικαστικό κύκλωμα με παπάδες κυρίως είχε να κάνει, και μην αμφιβάλλεις ότι μια πολύ μικρή του πτυχή είναι αυτή που έγινε γνωστή. Ότι μπορούσε να κουκουλωθεί, κουκουλώθηκε.
Και αν με ρωτήσεις ποιά η χρησιμότητα του τύπου στο κύκλωμα για να τον βγάλουν έξω, σου απαντώ ότι είναι "διάσημος" πλέον, και σαν τέτοιος έχει χρησιμότητα.
2) Και εγώ, από τα 25 μου μέχρι τα 45 μου έχω αλλάξει. Και εσύ, καί όλοι, αλλάζουν. Και βεβαίως και ο Παπαχρόνης θα έχει αλλάξει.
Όμως, αυτός στα 25 του καθάρισε κόσμο, και δεν ξέρουμε αν η αλλαγή του είναι τέτοια που του εξάλειψε αυτή του την "βλαβερή" προς τους άλλους διάθεση, ή την επαύξησε, ή την άφησε αμετάβλητη.
3) Αυτό τώρα, ΠΩΣ το ξέρεις? Στο υποσχέθηκε?
4) Δεν είμαι σίγουρος. Ο τύπος θα ήταν "τεφαρίκι" για μεσημεριανές TV εκπομπές (σκέψου τι ακροαματικότητες θα έβγαζε η Τατιάνα αν τον έφερνε στο γυαλί και τον "ανέκρινε"), και δεύτερον αν ΔΕΝ τηρήσει την υπόσχεση που σου έδωσε ;) υπάρχει ο κίνδυνος να ξανακούσουμε μια από τα ίδια, και βέβαια για εμάς που μόνο ακούμε δεν είναι κακό, αλλά ίσως για κάποιον/α άλλη να είναι...
Όσο για το μικροτσούτσουνος που είπα και δε σου άρεσε, μια υπόθεση έκανα βρε παιδί μου!