Νέα

Κυριάκος Παπαχρόνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farmas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ώστε τα ανθρώπινα δικαιώματα (του οποιουδήποτε, ακόμα και του εγκληματία, η μήπως δεν έχει αυτός;) είναι "μαλακίες" και όσοι μιλάνε γι αυτά "κρετίνοι".
Λαμπρά!
Ρε παλικάρι, εσύ που είσαι λοιπόν τόσο ευθαρσής στις απόψεις σου, δεν κάνει να μας κατονομάσεις κιόλας ποιους θεωρείς κρετίνους;
Εδώ στο σάϊτ, ας πούμε.

προφανως εσενα εννοει... :boff:

nekzou

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Φέθρυ πολύ σε νοιάζουν τα ανθρώπινα διαιώματα του κτήνους Παπαχρόνη.
Τα δικαιώματα των Μ. Ποστιάδου, Ε. Παπαδοπούλου, Αναστασίας Αλεξανδρίδου,
Αγοραστής Τέζα και Βασιλικής Λαζαρίδου για την ΖΩΗ ούτε που τα αναφέρεις.
Μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι για απλά ονόματα στο χαρτί.
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που είχαν διακαίωμα να ζήσουν, να χαρούν αυτοί και οι οικογένειές τους.
Το μόνο τους "παράπτωμα" ήταν το επάγγελμα που επέλεξαν να κάνουν.
Αυτό δηλαδή ήταν αρκετό για να το πληρώσουν με την ζωή τους;
Από τον Εισαγγελέα Παπαχρόνη;
ΠΟΤΕ δεν έπρεπε να βγει, ΠΟΤΕ.
Αν ένα λιοντάρι σκοτώσει κάποιον άνθρωπο, αμέσως το εκτελούν.
Και θα σκοτώσει πιθανόν για να φάει, όχι από ευχαρίστηση.
Τα ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μονο γυναικες με γοβες ,
κατι τον επιανε με το τακ-τουκ που κανουν
οταν περπατα μια γυναικα που φορα τετοιες.
Μόνο πουτάνες σκότωνε δηλαδή ο Παπαχρόνης?
τι να πει κανεις...

Επισκέπτης
απο ξανθη ηταν,ο πατερας του ειχε μαγαζι που εκανε σαντουιτς απεναντι απο ενα στρατοπεδο.ειχε πει,οτι ειχε ασχημες εμπειριες με μια ιεροδουλη ,και αυτο τον επηρεασε .παντως,απορω πως τον εβγαλαν.το επαιξε χριστιανος και και καλα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
απο ξανθη ηταν,ο πατερας του ειχε μαγαζι που εκανε σαντουιτς απεναντι απο ενα στρατοπεδο.ειχε πει,οτι ειχε ασχημες εμπειριες με μια ιεροδουλη ,και αυτο τον επηρεασε .παντως,απορω πως τον εβγαλαν.το επαιξε χριστιανος και και καλα
κανας τραγοπαπας θα τον εβγαλε..

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Όταν ήμουν στον στρατό, άκουγα τον αστικό μύθο ότι ο Παπαχρόνης είναι ο μεγαλύτερος ΛΟΚατζής που υπάρχει στην Ελλάδα

απ' ότι έχω ακούσει πάντως (και έχω δει) έχει το ρεκόρ του στήβου καταδρομών (για όσους ξέρουν τί είναι αυτό). αν θυμάμαι καλά ασχολούταν με την πάλη και είχε τρομερή φυσική κατάσταση. τώρα τα υπόλοιπα περί Τουρκίας τα θεωρώ απλά μλκς. Μύθοι έχουν ακουστεί κατά καιρούς και γι άλλους

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν τον έβγαλαν Παπάδες. Απλά δεχόταν πολλές επισκέψεις. Μέσα σε αυτές πήγαιναν και τον έβλεπαν και Ιεραπόστολοι. Που μιλάνε για την Αγία Γραφή και για τη Σωτηρία της ψυχής. Όταν είσαι στη φυλακή ότι και αν έχεις κάνη, άλλοι έχουν κάνη και χειροτέρα,  δικαιούσαι τουλάχιστον από ψηλά, συγχώρεση. Ο άνθρωπος αυτός έχει αλλάξει εντελώς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος τον συνχωρεσε η θα τον συγχωρηση ποτέ. Όλα αυτά που έκανε θα τα πληρώνει μια ζωή. Ούτε πρόκειται να ξανακάνει κάτι παράνομο. Άσχετα αν τότε το είπε. Από τότε έχουν περαση παρά πολλά χρονια, και Ούτε που θα ξανακούσετε κάτι για  αυτόν. Θα γράψει κάποιο βιβλίο στη πορεία και θα πει πολλά πράγματα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μπουρδελο κρατος..
σκοτωνεις κ βγαινεις εξω..χρωστας κ σου παιρνουν το σπιτι κ σε πανε μεσα..

αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους..

DANAHTRANS κανενας δεν δικαιουται τπτ..οποιος κανει κατι,πρεπει να πληρωνει κ να αναλαμβανει το κοστος της καθε πραξης του..δεν κανεις κατι κ μετα ζητας συγχωρεση..

Επισκέπτης
ετσι,ειναι σκοτωνεις και βγαινεις εξω.εισαι απατεωνας και βγαινεις εξω .εισαι κακοποιος μικρου βεληνεκους η ατυχος κακομοιρης ,ισοβια για παντα.ΑΔΙΚΗ χωρα,μας διωχνει με το ζορι....αχχ ρε laplace ,οτι και να πουμε λιγο ειναι δυστυχως.και δεν ειμαστε υπερβολικοι....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ετσι,ειναι σκοτωνεις και βγαινεις εξω.εισαι απατεωνας και βγαινεις εξω .εισαι κακοποιος μικρου βεληνεκους η ατυχος κακομοιρης ,ισοβια για παντα.ΑΔΙΚΗ χωρα,μας διωχνει με το ζορι....αχχ ρε laplace ,οτι και να πουμε λιγο ειναι δυστυχως.και δεν ειμαστε υπερβολικοι....
αστα αδελφε,αστα..
κ το κακο ειναι οτι αυτη η αδικια δεν θα σταματησει ποτε..
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,αν το παιξεις εξυπνα,αν παρεις με το μερος σου το παπαδαριο κ τους ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ πολιτικαντηδες,θα την βρεις την ακρη..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
1) Δεν τον έβγαλαν Παπάδες...
2) Ο άνθρωπος αυτός έχει αλλάξει εντελώς...
3) Ούτε πρόκειται να ξανακάνει κάτι παράνομο...
4) Ούτε που θα ξανακούσετε κάτι για αυτόν...

Κάνεις πολλά λάθη:

1) Δεν μπορείς να το ξέρεις, γιατί αν είναι έτσι, βέβαια δε θα κοινοποιηθεί δημόσια.  Το παρα-δικαστικό κύκλωμα με παπάδες κυρίως είχε να κάνει, και μην αμφιβάλλεις ότι μια πολύ μικρή του πτυχή είναι αυτή που έγινε γνωστή.  Ότι μπορούσε να κουκουλωθεί, κουκουλώθηκε.
Και αν με ρωτήσεις ποιά η χρησιμότητα του τύπου στο κύκλωμα για να τον βγάλουν έξω, σου απαντώ ότι είναι "διάσημος" πλέον, και σαν τέτοιος έχει χρησιμότητα.

2) Και εγώ, από τα 25 μου μέχρι τα 45 μου έχω αλλάξει. Και εσύ, καί όλοι, αλλάζουν. Και βεβαίως και ο Παπαχρόνης θα έχει αλλάξει. 
Όμως, αυτός στα 25 του καθάρισε κόσμο, και δεν ξέρουμε αν η αλλαγή του είναι τέτοια που του εξάλειψε αυτή του την "βλαβερή" προς τους άλλους διάθεση, ή την επαύξησε, ή την άφησε αμετάβλητη.

3) Αυτό τώρα, ΠΩΣ το ξέρεις?  Στο υποσχέθηκε?

4) Δεν είμαι σίγουρος.  Ο τύπος θα ήταν "τεφαρίκι" για μεσημεριανές TV εκπομπές (σκέψου τι ακροαματικότητες θα έβγαζε η Τατιάνα αν τον έφερνε στο γυαλί και τον "ανέκρινε"), και δεύτερον αν ΔΕΝ τηρήσει την υπόσχεση που σου έδωσε  ;) υπάρχει ο κίνδυνος να ξανακούσουμε μια από τα ίδια, και βέβαια για εμάς που μόνο ακούμε δεν είναι κακό, αλλά ίσως για κάποιον/α άλλη να είναι...

Όσο για το μικροτσούτσουνος που είπα και δε σου άρεσε, μια υπόθεση έκανα βρε παιδί μου!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Δεν τον έβγαλαν Παπάδες. Απλά δεχόταν πολλές επισκέψεις. Μέσα σε αυτές πήγαιναν και τον έβλεπαν και Ιεραπόστολοι. Που μιλάνε για την Αγία Γραφή και για τη Σωτηρία της ψυχής. Όταν είσαι στη φυλακή ότι και αν έχεις κάνη, άλλοι έχουν κάνη και χειροτέρα,  δικαιούσαι τουλάχιστον από ψηλά, συγχώρεση. Ο άνθρωπος αυτός έχει αλλάξει εντελώς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος τον συνχωρεσε η θα τον συγχωρηση ποτέ. Όλα αυτά που έκανε θα τα πληρώνει μια ζωή. Ούτε πρόκειται να ξανακάνει κάτι παράνομο. Άσχετα αν τότε το είπε. Από τότε έχουν περαση παρά πολλά χρονια, και Ούτε που θα ξανακούσετε κάτι για  αυτόν. Θα γράψει κάποιο βιβλίο στη πορεία και θα πει πολλά πράγματα.

Φορα τις γοβες σου και πηγαινε να τον δεις...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει
Είμαστε μαζί σου Κυριάκο  Παπαχρόνη