Νέα

Κυριάκος Παπαχρόνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farmas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εμενα θα μου αρκουσε να μην ξαναβγαιναν ποτε

+10000 στον κουλουρτζη

Μπάϊτ, σου υπενθυμίζω πάντως πως ο ρόλος της δικαιοσύνης δεν είναι να ικανοποιεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, με την έννοια τουλάχιστον που το θέτεις.
Που κι αυτό είναι πολύ ρευστό όπως ξέρεις.
Ούτε για να συναγωνιζόμαστε εδώ στο σάϊτ ποιος θα ρίξει τη μεγαλύτερη ποινή.
Ανέξοδα βεβαίως.
Και εννοώ χωρίς νοητικό κόπο κυρίως.
Αν ήταν έτσι, όλοι θα είμασταν εισαγγελείς.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Έχετε σκεφτεί όμως παρόλο που έκανε τόσα και τόσα γιατί κάνανε πολλές γυναίκες σαν τρελές για αυτόν?? Δεν φοβόντουσαν?? Πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα τις καυλωνε πάντως. Και μάλιστα παρά πολύ. Άντρες ωραίους έξω είχε  πολλούς να βρουνε αν ήθελαν. Και αποτι  έμαθα ήταν και πολύ ωραίες γυναίκες. Είμαστε ανώμαλες τελικά η μας αρέσει η σεξουαλική περιπέτεια??
Παρόλο που ηξεραν για ποσό σοβαρα αδικηματα ήταν μέσα  μερικες ήταν τρελα ερωτευμενες μαζί του.  Όπως πιστευω και με τον Πασαρη.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
οι μαλακισμενες ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ που εστελναν γραμματα στην φυλακη και εκλιπαρουσαν για σεξ οταν θα παρει αδεια,ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ?

Έλα μωρέ!  Του γράφανε (αλήθεια είναι αυτό) επειδή ξέρανε ότι είναι μικροτσούτσουνος!  Και ήθελαν να τις πηδήξει γιατί με τους άλλους (εμάς), φοβόντουσαν!

OP
OP
F

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως παιδιά σαν άντρας είχε κάψει πολλές γυναικείες καρδιές και επίσης και την δικιά μου. Παρεπιπτωντος αν με διαβάζει φοράω πάντα ψηλά τακουνια.

Εσύ δεν έχεις όμως γυναικεία καρδιά.Τρανς καρδιά έχεις!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Δεν είπα να μην μπαίνει κανένας στη φυλακή.
Αλλά υποτίθεται οτι η φυλακή είναι για να σωφρονίζει και όχι για να εκδικείται.
Ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας έχει δικαίωμα στην ελπίδα.

Φεθρυ,

Πέραν της πλάκας:

Είμαι ΚΑΤΑ του να γυρίζει έξω ο τύπος.
Ανώμαλοι υπάρχουν πολλοί, και καλώς γυρίζουν.
Αλλά αυτός δεν είναι ΜΟΝΟ ανώμαλος. Είναι και επικίνδυνος.  Το απέδειξε, με αυτά που έκανε.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να πειραματιζόμαστε (σαν κοινωνία) με το αν θα σφάξει κι άλλους, η θα περιοριστεί σε τραυματισμούς, ή δε θα κάνει τίποτα.  Και δε χρειάζεται να δικαιολογηθούμε ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, για να τον έχουμε μέσα μέχρι να τα τινάξει από φυσικά αίτια.

Το άν κάποιος προχωρήσει αυτή τη σκέψη και πει "δεν έχω κανένα λόγο να τον κρατάω 50 χρόνια μέσα και να τον ταϊζω, τον καθαρίζω (με εξωτερικά αίτια) και λύνω το πρόβλημα", είναι μια ΑΛΛΗ κουβέντα, που επίσης μπορούμε να κάνουμε.
Αλλά το να τον βγάζουμε έξω στα 25, νομίζω ότι είναι λάθος.
Και στο φινάλε, είναι και προσβολή προς τη μνήμη αυτών που καθάρισε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aυτο το υποκειμενο λοιπον κυκλοφορει ελευθερο και ωραιο αυτη τη στιγμη...
αυτος που βιασε και δολοφονησε τοσα ατομα...
οπως θα κυκλοφορουν ελευθεροι σε λιγα χρονια ο κουφοντινας,ο ρωχαμης και οι καθε λογης εγκληματιες,παιδεραστες,κακοποιοι...
Το μεγαλειο της ελληνικης δικαιοσυνης :jerking: :jerking:
νομιζω ο Ρωχαμης αποφυλακηστικε ηδη!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φεθρυ,

Πέραν της πλάκας:

Είμαι ΚΑΤΑ του να γυρίζει έξω ο τύπος.
Ανώμαλοι υπάρχουν πολλοί, και καλώς γυρίζουν.
Αλλά αυτός δεν είναι ΜΟΝΟ ανώμαλος. Είναι και επικίνδυνος.  Το απέδειξε, με αυτά που έκανε.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να πειραματιζόμαστε (σαν κοινωνία) με το αν θα σφάξει κι άλλους, η θα περιοριστεί σε τραυματισμούς, ή δε θα κάνει τίποτα.  Και δε χρειάζεται να δικαιολογηθούμε ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, για να τον έχουμε μέσα μέχρι να τα τινάξει από φυσικά αίτια.

Το άν κάποιος προχωρήσει αυτή τη σκέψη και πει "δεν έχω κανένα λόγο να τον κρατάω 50 χρόνια μέσα και να τον ταϊζω, τον καθαρίζω (με εξωτερικά αίτια) και λύνω το πρόβλημα", είναι μια ΑΛΛΗ κουβέντα, που επίσης μπορούμε να κάνουμε.
Αλλά το να τον βγάζουμε έξω στα 25, νομίζω ότι είναι λάθος.
Και στο φινάλε, είναι και προσβολή προς τη μνήμη αυτών που καθάρισε.
ναι κατα τη γνωμη μου επρεπε να κατσει 35 χρονια τουλαχιστον.21 χρονια για τοσους φονους ειναι πολυ λιγα!το κακο ειναι οτι αν καμια πουτανα τον προσβαλει μπορει να κανει τα ιδια!!!!συμφονω οτι ειναι ακρως επικυνδηνος!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
υποτίθεται οτι η φυλακή είναι για να σωφρονίζει και όχι για να εκδικείται.
Ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας έχει δικαίωμα στην ελπίδα.

Η φυλακή είναι για να σωφρονίζει (αν γίνεται αυτό - δε γίνεται πάντα), σαφώς όχι να εκδικείται, αλλά ΚΥΡΙΩΣ να προστατεύει την υπόλοιπη κοινωνία από τα "παραστρατούντα" μέλη της. Το παρέλειψες το τελευταίο.

Ο Παττακός βγήκε (αποτυχημένο το παράδειγμά σου) γιατί ΔΕΝ αποτελεί πλέον κανένα κίνδυνο, γιατί υπέγραψε ΟΛΑ όσα του ζήτησαν (άσχετο τό ότι μετά κάνει τον καμπόσο, 95 ετών είναι, ποιός θα τον πάρει σοβαρά πλέον?), και γιατί στο φινάλε είναι γραφικός.

Ο 40ρης Παπαχρόνης ΔΕΝ είναι η ίδια περίπτωση.

Και τα περί "ελπίδας" τα ακούω βερεσέ.  Πήγαινε να τα πεις στα θύματά του.  Αυτά έχουν δικαίωμα στην ελπίδα?  Γιατί να έχει αυτός?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πιστευω οτι ακομα και αν αυτοι οι ανθρωποι αποφυλακιζονται πρεπει να φορανε ενα ηλεκτρονικο μπρασελε που να ειναι πομπος και να ελενχονται συνεχεια κα οχι να δινουνεπαρων στο τμημα μια φορα το 15ημερο!!!

toxotisk

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πιστευω οτι ακομα και αν αυτοι οι ανθρωποι αποφυλακιζονται πρεπει να φορανε ενα ηλεκτρονικο μπρασελε που να ειναι πομπος και να ελενχονται συνεχεια κα οχι να δινουνεπαρων στο τμημα μια φορα το 15ημερο!!!
Ξέρετε τι πιστεύω τελικά;;Ότι όλες χρειάζονται ένα κυριάκο γιατί έχουν ξεφύγει!!!!

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Λυπαμαι και ντρεπομαι γι αυτο που θα πω αλλα εαν καποιος ειχε σκοτωσει στενο μου συγγενη θα περιμενα πολυ στωικα να βγει απο τη φυλακη. Θα εκανα τα αδυνατα δυνατα μετα να τον απομονωσω καπου και μετα θα του εβγαζα και τα δυο ματια να μην ξαναδει ποτε το φως...(οχι δεν θα σκοτωνα ποτε....)
Υστερα αυτος θα απολαμβανε την ελευθερια του και εγω θα πηγαινα φυλακη για βαρειες σωματικες βλαβες... :dancing:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για τον Παπαχρόνη, και τον κάθε Παπαχρόνη, ένα πρόσφατο παράδειγμα έχω να δώσω.

Προχθές στο Ρέθυμνο ένα 35χρονος σκότωσε έναν φοιτητή για ασήμαντη αφορμή.
Ο φίλος μας ο 35 είχε πολύ πρόσφατα αποφυλακισθεί.
Γιατί τώρα είχε μπεί μέσα?????
Για φόνο. Και στα 10 χρονάκια εγκλεισμού τον απελευθέρωσαν.

Κάποιοι πρέπει να σαπίζουν στην φυλακή.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για τον Παπαχρόνη, και τον κάθε Παπαχρόνη, ένα πρόσφατο παράδειγμα έχω να δώσω.

Προχθές στο Ρέθυμνο ένα 35χρονος σκότωσε έναν φοιτητή για ασήμαντη αφορμή.
Ο φίλος μας ο 35 είχε πολύ πρόσφατα αποφυλακισθεί.
Γιατί τώρα είχε μπεί μέσα?????
Για φόνο. Και στα 10 χρονάκια εγκλεισμού τον απελευθέρωσαν.

Κάποιοι πρέπει να σαπίζουν στην φυλακή.
Να του δώσουμε και τρίτη ευκαιρία! :jerking: :jerking: :jerking:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
Τις απόπειρες βιασμού και δολοφονίας κατά της 18χρονης Αγοραστής Τέζα και της 30χρονης νοσοκόμας Βασιλικής Λαζαρίδου, στην πόλη της Δράμας.

Αφου καταγγειλω τους γονεις τη κας  Τεζας για την απαραδεκτη ονοματοδοσία (φαντασου να την φωναζαν Τερεζα) :2funny: :2funny: για τον Παπαχρόνη εχω να πω οτι ειναι παλαβρας και μεσα στην παραφροσυνη του ορμαγε σε ΟΧΙ ιδιαιτερα ομορφες γυναικες!!!!

Αυτες δυστυχως τραυματιστηκαν ΙΣΟΒΙΑ αλλα ο κος Παπαχρονης ειναι ελευθερος :uglystupid: :uglystupid:.

Συμφωνω οτι η φυλακη θα επρεπε να σωφρονίζει αλλα ο νεκρος δεν γυρναει πίσω και ο παλαβος δεν γίνεται γνωστικος!!!!

Επισκέπτης

Πέρα από την πλάκα το σωστό θα ήταν να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο και όχι στη φυλακή!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Όταν ήμουν στον στρατό, άκουγα τον αστικό μύθο ότι ο Παπαχρόνης είναι ο μεγαλύτερος ΛΟΚατζής που υπάρχει στην Ελλάδα και ότι μέσα από την φυλακή γυμνάζεται και εκπαιδεύεται καθημερινά και ότι συνεχίζει και παίρνει κανονικά βαθμούς και ότι έχει γίνει συνταγματάρχης και έχει δική του ομάδα από επίλεκτους commandos και ότι στα Ίμια τον είχαν αφήσει ελεύθερο για να μπει στην Τουρκία άμα ξεκινήσει ο πόλεμος και ότι γενικότερα άμα γίνει πόλεμος με την Τουρκία υπάρχει σχέδιο για να μπει στους γείτονες και να σφάξει όσους περισσότερους μπορεί κτλ. κτλ.  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom