arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ξεκινα με τον αλεξ και θα καταληξουμε με τον κουληΝα σοβαρευτεί ο Μητσοτάκης
ξεκινα με τον αλεξ και θα καταληξουμε με τον κουλη
π.ε.;
η
μ.ε.;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=118357.0;attach=966783;image[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι κολημενος με τον μητσοτακητι θες να πείς ?
ειναι κολημενος με τον μητσοτακη
εναλακτικες υπαρχουν για αλλαγη προεδριας αλλα δυστυχως το κομμα οδευει σε ητα αυτοδυναμιας
οποτε λογο του μητσοτακη αθ εχουμε κυβερνηση συνεργασιας ολιγων μηνων εξαιτιας του και οσων των υποστηριζουν ακομα
Ο Μειμερ ειχε τυπο τυπε μου. Ο Κουλης ειναι αγευστος ενα ζωω ορθιο. Τον ακους και σε παιρνει ο Υπνος. Πεταει κατι δηθεν εξυπναδες κ τον ακους οτι ζοριζεται να τα πει...πχ εαν η νεα δημοκρατια ειχε αρχηγο τον μειμαρακη τα πραγματα θα ηταν τελειως διαφορετικα
Ο Μειμερ ειχε τυπο τυπε μου. Ο Κουλης ειναι αγευστος ενα ζωω ορθιο. Τον ακους και σε παιρνει ο Υπνος. Πεταει κατι δηθεν εξυπναδες κ τον ακους οτι ζοριζεται να τα πει...
για την μιζενς τον ξεσκισε ο αλεξης ακομα γελανε οι μητσοτακικοι και οι σαμαρικοιΟ Μειμερ ειχε τυπο τυπε μου. Ο Κουλης ειναι αγευστος ενα ζωω ορθιο. Τον ακους και σε παιρνει ο Υπνος. Πεταει κατι δηθεν εξυπναδες κ τον ακους οτι ζοριζεται να τα πει...
για την μιζενς τον ξεσκισε ο αλεξης ακομα γελανε οι μητσοτακικοι και οι σαμαρικοι
Ναι. Ειδικα ο πατερας μου που ειδε τη συνταξη του να μειωνεται παλι, χεστηκε πατοκορφα τι ειπε ο Τσιπρας στον Μητσοτακη. Και μονο που βλεπει τον Τσιπρα να μιλαει, ονειρευεται να τον δει κρεμασμενο. Εχετε την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα?για την μιζενς τον ξεσκισε ο αλεξης ακομα γελανε οι μητσοτακικοι και οι σαμαρικοι
Πυροβολισμοι τωρα με καλασνικοφ κατα των γραφειων του ΠΑΣΟΚ.
Τον ειχε και εχασε με 28% και επτα μοναδες διαφορα. Ο Κουλης ειναι ηδη δωδεκα μοναδες μπροστα.πχ εαν η νεα δημοκρατια ειχε αρχηγο τον μειμαρακη τα πραγματα θα ηταν τελειως διαφορετικα
θα ερθει η ωρα που θα συγκυβερνησετε με τον συριζα δυτυχως τα κουκια δεν φτανουν για το πασοκΤον ειχε και εχασε με 28% και επτα μοναδες διαφορα. Ο Κουλης ειναι ηδη δωδεκα μοναδες μπροστα.
Κλαψτε.