tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Το τεταρτο μνημονιο, αν τελικα μας το δωσουν, απο ποιανού την πολιτική θα ειναι?
που θα παρακαλάμε να μας το δώσουν...
Το τεταρτο μνημονιο, αν τελικα μας το δωσουν, απο ποιανού την πολιτική θα ειναι?
τραλαλάκη ο μοναδικός λόγος που ακομη κυκλοφορεί η ΧΑ ελεύθερη είναι ότι σας αβαντάρει ο ΣΥΡΙΖΑ... αλλιώς τώρα σούμπιτη η κοινοβουλευτική ομάδα παρέα με καμμιά πενηνταρια κοπρίτες θα βλέπαν τον κόσμο πίσω από τα κάγκελα...
Ποση ζωη απομενει στην πρωτη παραταξη της χωρας?Πόση ζωή πιστεύεις ότι απομένει στη ΝΔ ;
Η του ΣΥΡΙΖΑ η ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ (ΝΔ) δεν εχει σημασια ποιος θα ειναι επανω εαν θελουν που θελουν να μας το φορτωσουν δλδ!!Το τεταρτο μνημονιο, αν τελικα μας το δωσουν, απο ποιανού την πολιτική θα ειναι?
εαν δεις τους υποψηφιους κλαρινογαμπρους που παρουσιαζονται στα social media......δεν βλεπω να μακροημερευει αυτοςΠοση ζωη απομενει στην πρωτη παραταξη της χωρας?
Δηλαδη αν φερει ο Συριζα τεταρτο μνημονιο λογω της πολιτικης του, δεν εχει σημασια, επειδη απλα "θελουν να μας το φορτωσουν" (κανενας δεν θελει, εμεις θα παρακαλαμε παλι). Οταν εφερναν οι αλλοι, ηθελαν εκτελεση. Εισαι πανω απο 8 ετων ετσι?Η του ΣΥΡΙΖΑ η ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ (ΝΔ) δεν εχει σημασια ποιος θα ειναι επανω εαν θελουν που θελουν να μας το φορτωσουν δλδ!!
Αντιστρεφω το ερωτημα...εαν το φερει η ΝΔ θα λες τα ιδια?Δηλαδη αν φερει ο Συριζα τεταρτο μνημονιο λογω της πολιτικης του, δεν εχει σημασια, επειδη απλα "θελουν να μας το φορτωσουν" (κανενας δεν θελει, εμεις θα παρακαλαμε παλι). Οταν εφερναν οι αλλοι, ηθελαν εκτελεση. Εισαι πανω απο 8 ετων ετσι?
Εγω δεν ειμαι εναντιον των μνημονιων, ουτε ειπα οτι θελει εκτελεση οποιος το φερει. Αρα?Αντιστρεφω το ερωτημα...εαν το φερει η ΝΔ θα λες τα ιδια?
Δηλαδη αν φερει ο Συριζα τεταρτο μνημονιο λογω της πολιτικης του, δεν εχει σημασια, επειδη απλα "θελουν να μας το φορτωσουν" (κανενας δεν θελει, εμεις θα παρακαλαμε παλι). Οταν εφερναν οι αλλοι, ηθελαν εκτελεση. Εισαι πανω απο 8 ετων ετσι?
Αρα θα λες τα ιδια.....αρα το 4ο μνημονιο θα ερθει απο τις πολιτικες της ΝΔ. Με καλυψες αλλα αυτα να τα λετε κ στα τηλεπαραθυραΕγω δεν ειμαι εναντιον των μνημονιων, ουτε ειπα οτι θελει εκτελεση οποιος το φερει. Αρα?
Εγω δεν ειμαι εναντιον των μνημονιων, ουτε ειπα οτι θελει εκτελεση οποιος το φερει. Αρα?
Οποιος δεν μπορει να ανταποκριθει, να κλεισει.
Συγνωμη δεν μπορω να σε παρακολουθησω. Ενταξει ειναι καλος ο Συριζα και κακη η ΝΔ. Παμε παρακατω. Δεν θα με τρελανεις κιολας.Αρα θα λες τα ιδια.....αρα το 4ο μνημονιο θα ερθει απο τις πολιτικες της ΝΔ. Με καλυψες αλλα αυτα να τα λετε κ στα τηλεπαραθυρα
εννοειταιΤον εθνικοσοσιαλισμό που τον βάζουν ;
Στην αριστερά ;;;
Δικηγορακο μου εσυ..Συγνωμη δεν μπορω να σε παρακολουθησω. Ενταξει ειναι καλος ο Συριζα και κακη η ΝΔ. Παμε παρακατω. Δεν θα με τρελανεις κιολας.
Θελεις να τα ξαναπω? Να τα ξαναπω. Ναι, ειμαι υπερ των μηνμονιων αλλιως τωρα θα ψαχναμε ολοι στα σκουπιδια για να φαμε. Και ναι, οποιος δεν μπορει να ανταποκριθει, να κλεισει και να κανει αλλη δουλεια. Ποσο πιο σαφες?Εσύ είπες ... αυτό ...
Να κλείσουν το 90% των νέων επαγγελματιών ...
αυτα που εκανε και ειπε ο τσιπρας κατεστρεψαν την ελλαδαΟτι κ να βαλεις τα ρεζιλια του αδωνη δεν τα πιανουν...!Το καινουργιο σχετικα με την ΕΡΤ το προλαβες? Γιατι το μαζεψε αρων αρων ο τσιριχτουλης χαχαχαχα