alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Προφανως την παρακολουθεις απο καλλιτεχνικο ενδιαφερον.το ξερω
ειναι και στην θεατρικη ομαδα του ΔΣΑ
Προφανως την παρακολουθεις απο καλλιτεχνικο ενδιαφερον.το ξερω
ειναι και στην θεατρικη ομαδα του ΔΣΑ
τυπε ολοι μας τον εχουμε πελωρια αναγκη :-
O απολυτος ειχε εκφρασει την βεβαιοτητα του οτι θα επιστρεψει
Τελικα και αυτος εξαφανιστηκε απο προσωπου γης στο ακυρο, ο αλλος αφησε και ενα μυνημα που λεμε :p Παντως η απωλεια Λακη, απολυτο εριξε πολυ το φορουμ κατα την γνωμη μου. ο Λακης χωνοταν σε πολλα θεματα και λογω γαματης και ισχυρης προσωπικοτητας δημιουργουσε πολλες εντονες αντιπαραθεσεις. Ελαχιστοι τον κοντραραν οιπερισσοτεροι διασυρονταν. Ο απολυτος απο την αλλη γεμιζε με χιουμορ και ευστροφια τα περισσοτερα θεματα. Εδενε ιδανικα με το site. Θα ελεγα οτι ηταν ο αμυντικος χαφ του φορουμ :p
Τύπε εσυ τι ρολο βαρας? Απο τα 21 ποσταρισματα σου, τα 10 ειναι για τον Λακη.
εγω πως σου φαινομαι
εγω πως σου φαινομαι
Ναι , το είδα !
Η Ντόρα Μπακογιάννη, ΔΕΝ έχει πτυχίο νομικής , από
την Ελλάδα ή το εξωτερικό, και δεν μπορούσαν να το καταλάβουν
Ετσι όπως είναι γραμμένο το βιογραφικό της, μπορεί να παραπλανήσει
τον αναγνώστη.
Όπως το βιογραφικό του Μεϊμαράκη, που λεει ότι έκανε...διατριβή !
ΧΩΡΙΣ να έχει διδακτορικό !
Η λέξη διατριβή χρησιμοποιείται μόνο για την διδακτορική διατριβή
και την χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει .
Κλώνε με το νικ μπαρόκ
είσαι βλαχο-μπαρόκ !
Εχεις δυσκολία να εκφραστεις στην ελληνική γλώσσα,
αν μιλάς όπως ποστάρεις !
Tυπε εμμεσα ομως ειχε αφησει σοβαρες υπονειες οτι ειναι κρυφοπουστας και μικροτσουτσουνος :SΟ Λακης ηταν το καλυτερο μελος παιδια. Αναθεμα την ωρα που εφυγε εχασε πολλα το φορουμ. Εγω το εχω ξαναπει σχεδον μονο για αυτον εμπαινα στο φορουμ να διαβαζω τα ποστ του που γαμαγε τους αριστερομαλακες του φορουμ. Ηταν ενα σωστο προτυπο για την νεα γενια μας. Θηριωδης (1,96 υψος ανω των 100 κιλων), με μπρατσα ηφαιστου, στυλ (ακριβα ρολογια παντα κουστουμι), πτυχια (οδοντιατρικη, ιατρικη), μορφωση, οικογενειαρχης, γαμιας, επιτυχημενος επαγγελματικα, πατριωτης, λατρης της ταχυτητας, αθλητης σκοποβολης και ψημενος στην ζωη γενικα. Ο καταλογος των προτερηματων του δεν εχει σταματημα μακαρι ρε πουστη μου να ξαναερθει τωρα που το πουστροσυριζα μας τα εχει γαμησει ολα θα ειχε πολλα να πει.
Tυπε εμμεσα ομως ειχε αφησει σοβαρες υπονειες οτι ειναι κρυφοπουστας και μικροτσουτσουνος :S
Μεταξύ μας, σε έκαναν ρεζίλι για την εξύπναδα που πήγες να τους πουλήσεις. Τώρα, δύο σενάρια παίζουν είτε πας με επίθεση να το προσπεράσεις ή που δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι έγινε.
Ο πονηρός δικαιολογείται, ο ηλίθιος επιμένει, ο έξυπνος παραδέχεται. Διαλέγεις και παίρνεις.
Α, ρε κάτι βλάχοι που ψηφίζουν ΝΔ !
τυπε ολα ξεκινησαν με τη δηλωση - βομβα σου οτι η μπακογιαννη ειναι αγραμματη κι εχει βγαλει μονο μια σχολη για γραμματειςΤι λες ρε βλαχο-μπαρόκ ;
Ελληνικά ξέρεις ;
Εχεις τελειώσει το λύκειο ;
Η Μπακογιάννη ΔΕΝ έχει πτυχίο νομικής , και το παραδεχτηκαν σιωπηρά.
ΔΕΝ μπορεί να γίνει δικηγόρος .
Το κατάλαβες, ή πάλι δεν το κατάλαβες ;
Πήρε ένα πτυχίο της πλάκας πολιτικών επιστημών ,στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΧΩΡΙΣ εισαγωγικές
εξετάσεις και μετά
την έβαλαν σε ένα μεταπτυχιακό στη νομική .
ΔΕΝ έχει πάρει ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ !
Το κατάλαβες τώρα, ή δεν ξέρεις ούτε τα βασικά
για τα Πανεπιστήμια ;
Αλλος ξερολας απο εδω. Πολυ πραμα σε αυτο το σαιτ τελικα. Προς αποκατασταση της αληθειας. Εχει τελειωσει τη Γερμανικη Σχολή Αθηνών. Για να φοιτησεις σε γερμανικο πανεπιστημιο δινεις γερμανικες εξετασεις το λεγομενο abitur, κατι σαν τις πανελληνιες ας πουμε. τωρα το αν το πτυχιο ειναι της πλακας δε το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι το Μοναχο δε φημιζεται για πανεπιστημια της πλάκας, το αντίθετο.Τι λες ρε βλαχο-μπαρόκ ;
Ελληνικά ξέρεις ;
Εχεις τελειώσει το λύκειο ;
Η Μπακογιάννη ΔΕΝ έχει πτυχίο νομικής , και το παραδεχτηκαν σιωπηρά.
ΔΕΝ μπορεί να γίνει δικηγόρος .
Το κατάλαβες, ή πάλι δεν το κατάλαβες ;
[glow=red,2,300]Πήρε ένα πτυχίο της πλάκας πολιτικών επιστημών ,στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΧΩΡΙΣ εισαγωγικές
εξετάσεις[/glow] και μετά
την έβαλαν σε ένα μεταπτυχιακό στη νομική .
ΔΕΝ έχει πάρει ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ !
Το κατάλαβες τώρα, ή δεν ξέρεις ούτε τα βασικά
για τα Πανεπιστήμια ;
ΣΚΑΣΕ κλωνεΚαλα, ενταξει τυπε, σε εχουν κανει σκονη.
Η Μπακογιάννη είναι αμόρφωτη. Εχει τελειώσει ένα κολλέγιο για
γραμματείς , και η μόρφωσή της είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.
Πραγματικα σε συγχαιρω για την αυτογνωσια σου.Και εγω αυτο σκεφτομουν οταν σε εβλεπα να υπερασπιζεσαι με λυσσα τους κλεφτες.Όλα ξεκίνησαν από αυτό το ποστ. Και μετά άρχισαν οι κωλοτούμπες.
Ώχου με τους [size=20pt]ξερολοηλίθιους[/size] σε αυτή τη χώρα.
Εντιτ εμφανίστηκε και άλλος ηλίθιος.
Πραγματικα σε συγχαιρω για την αυτογνωσια σου.Και εγω αυτο σκεφτομουν οταν σε εβλεπα να υπερασπιζεσαι με λυσσα τους κλεφτες.
Δηλαδη οι απατεωνες,οι λαθρεμποροι,οι εμποροι σαρκας,ναρκωτικων,τα λαμογια,βγαζουν αυτα που αξιζουν.Μαλιστα.Πιο πολυ σε ευχολογιο μοιαζει αυτο που γραφεις. Σε ενα κανονικο και υγιες κρατος ο καθενας βγαζει αυτα που ΑΞΙΖΕΙ. Δε γινεται να ειναι ολοι πλουσιοι.