Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
τυπε ολοι μας τον εχουμε πελωρια αναγκη  :-

O απολυτος ειχε εκφρασει την βεβαιοτητα του οτι θα επιστρεψει :(

Τελικα και αυτος εξαφανιστηκε απο προσωπου γης στο ακυρο, ο αλλος αφησε και ενα μυνημα που λεμε :p Παντως η απωλεια Λακη, απολυτο εριξε πολυ το φορουμ κατα την γνωμη μου. ο Λακης χωνοταν σε πολλα θεματα και λογω γαματης και ισχυρης προσωπικοτητας δημιουργουσε πολλες εντονες αντιπαραθεσεις. Ελαχιστοι τον κοντραραν οιπερισσοτεροι διασυρονταν. Ο απολυτος απο την αλλη γεμιζε με χιουμορ και ευστροφια τα περισσοτερα θεματα. Εδενε ιδανικα με το site. Θα ελεγα οτι ηταν ο αμυντικος χαφ του φορουμ :p

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
O απολυτος ειχε εκφρασει την βεβαιοτητα του οτι θα επιστρεψει :(

Τελικα και αυτος εξαφανιστηκε απο προσωπου γης στο ακυρο, ο αλλος αφησε και ενα μυνημα που λεμε :p Παντως η απωλεια Λακη, απολυτο εριξε πολυ το φορουμ κατα την γνωμη μου. ο Λακης χωνοταν σε πολλα θεματα και λογω γαματης και ισχυρης προσωπικοτητας δημιουργουσε πολλες εντονες αντιπαραθεσεις. Ελαχιστοι τον κοντραραν οιπερισσοτεροι διασυρονταν. Ο απολυτος απο την αλλη γεμιζε με χιουμορ και ευστροφια τα περισσοτερα θεματα. Εδενε ιδανικα με το site. Θα ελεγα οτι ηταν ο αμυντικος χαφ του φορουμ :p

εγω πως σου φαινομαι

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Τύπε εσυ τι ρολο βαρας? Απο τα 21 ποσταρισματα σου, τα 10 ειναι για τον Λακη.

Tυπε ξεκαρα λογια. Ειμαι νεος φοιτητης και δεν πολυασχολουμαι ενεργα με το φορουμ απλα μπαινω και βλεπω πανω κατω καμια συζητηση κτλ Επειδη εμπαινα απο παλια ειχα δει τα ποστ του Λακη και τον θεωρησα γαματο τυπο και για αυτο εμπαινα και διαβαζα τα ποστ του. Αφοτου σταματησε να γραφει κανω κανα ποστ που και που να σχολιαζουμε κανα παλιο του ποστ ή αμα αναφερεται πουθενα λεω και εγω καμια κουβεντα. Αμα υπαρχει και κανα αλλο θεμα που με ενδιαφερει λεω και εκει κανα λογο αλλα γενικα δεν συμμετεχω ενεργα. Παντως μου αρεσει το φορουμ γιατι εχει μια αμεσοτητα και δεν διακατεχετε απο σεμνοτυφια οπως τα περισσοτερα ελληνικα φορουμ.

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
εγω πως σου φαινομαι

Εσυ μου την ειχες σπασει γιατι δεν εδωσες συμβουλη στο θεμα του γυμναστηριου :p Κατα τα αλλα σε θυμαμαι απο παλια γιατι απο τα πρωτα θεματα που ειχα δει με τον lakis33 ηταν που μαλωνατε για οπλα. Πιστευω οτι σε σεβοταν πιο πολυ απο τους αριστεροαναρχοαπλυτους του φορουμ αν και ειχατε εντονες αντιπαραθεσεις. Ε και εσυ δεν επρεπε να τον αμφισβητεις.
Παντως θα σας ακουστει αστειο αλλα αρκετοι μπαινουν στο φορουμ απλα και βλεπουν διαολογους κτλ δλδ στην παρεα μου ωρες ωρες αναφερουμε ατομα, λεξεις-φρασεις που εχουν αναφερθει εδω περα. Κατα καποιον τροπο οσο και αν ακουστει περιεργο ειστε σαν stars :p

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Ναι , το είδα ! :2funny: :2funny:

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ΔΕΝ έχει πτυχίο νομικής , από
την Ελλάδα ή το εξωτερικό, και δεν μπορούσαν να το καταλάβουν

Ετσι όπως είναι γραμμένο το βιογραφικό της, μπορεί να παραπλανήσει
τον αναγνώστη.
Όπως το βιογραφικό του Μεϊμαράκη, που λεει ότι έκανε...διατριβή !
ΧΩΡΙΣ να έχει διδακτορικό !
Η λέξη διατριβή χρησιμοποιείται μόνο για την διδακτορική διατριβή
και την χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει .

Κλώνε με το νικ μπαρόκ

είσαι βλαχο-μπαρόκ !   :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις δυσκολία να εκφραστεις στην ελληνική γλώσσα,
αν μιλάς όπως ποστάρεις !  :2funny: :2funny:

Μεταξύ μας, σε έκαναν ρεζίλι για την εξύπναδα που πήγες να τους πουλήσεις. Τώρα, δύο σενάρια παίζουν είτε πας με επίθεση να το προσπεράσεις ή που δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι έγινε.

Ο πονηρός δικαιολογείται, ο ηλίθιος επιμένει, ο έξυπνος παραδέχεται. Διαλέγεις και παίρνεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Λακης ηταν το καλυτερο μελος παιδια. Αναθεμα την ωρα που εφυγε εχασε πολλα το φορουμ. Εγω το εχω ξαναπει σχεδον μονο για αυτον εμπαινα στο φορουμ να διαβαζω τα ποστ του που γαμαγε τους αριστερομαλακες του φορουμ. Ηταν ενα σωστο προτυπο για την νεα γενια μας. Θηριωδης (1,96 υψος ανω των 100 κιλων), με μπρατσα ηφαιστου, στυλ (ακριβα ρολογια παντα κουστουμι), πτυχια (οδοντιατρικη, ιατρικη), μορφωση, οικογενειαρχης, γαμιας, επιτυχημενος επαγγελματικα, πατριωτης, λατρης της ταχυτητας, αθλητης σκοποβολης και ψημενος στην ζωη γενικα. Ο καταλογος των προτερηματων του δεν εχει σταματημα μακαρι ρε πουστη μου να ξαναερθει τωρα που το πουστροσυριζα μας τα εχει γαμησει ολα θα ειχε πολλα να πει.
Tυπε εμμεσα ομως ειχε αφησει σοβαρες υπονειες οτι ειναι κρυφοπουστας και μικροτσουτσουνος  :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Μεταξύ μας, σε έκαναν ρεζίλι για την εξύπναδα που πήγες να τους πουλήσεις. Τώρα, δύο σενάρια παίζουν είτε πας με επίθεση να το προσπεράσεις ή που δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι έγινε.

Ο πονηρός δικαιολογείται, ο ηλίθιος επιμένει, ο έξυπνος παραδέχεται. Διαλέγεις και παίρνεις.

Τι λες ρε βλαχο-μπαρόκ ;  :2funny: :2funny:

Ελληνικά ξέρεις ;

Εχεις τελειώσει το λύκειο ;

Η Μπακογιάννη ΔΕΝ έχει πτυχίο νομικής , και το παραδεχτηκαν σιωπηρά.
ΔΕΝ μπορεί να γίνει δικηγόρος .

Το κατάλαβες, ή πάλι δεν το κατάλαβες ;  :2funny: :2funny:

Πήρε ένα πτυχίο της πλάκας πολιτικών επιστημών ,στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΧΩΡΙΣ εισαγωγικές
εξετάσεις  και μετά
την έβαλαν σε ένα μεταπτυχιακό στη νομική .

ΔΕΝ έχει πάρει ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ !

Το κατάλαβες τώρα, ή δεν ξέρεις ούτε τα βασικά
για τα Πανεπιστήμια ;  :2funny:

Α, ρε κάτι βλάχοι που ψηφίζουν ΝΔ !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Ελληνικά ξέρεις ;

Πήρε ένα πτυχίο της πλάκας πολιτικών επιστημών ,στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΧΩΡΙΣ εισαγωγικές
εξετάσεις  και μετά

τυπε ολα ξεκινησαν με τη δηλωση - βομβα σου οτι η μπακογιαννη ειναι αγραμματη κι εχει βγαλει μονο μια σχολη για γραμματεις
μετα ενα ενα μας τα αλλαξες ολα και μας ειπες οτι εχει μεταπτυχιακο νομικης αλλα οχι πτυχιο νομικης
ποσα θες να μας τρελανεις;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

Ελληνικά ξέρεις ;

[glow=red,2,300]Πήρε ένα πτυχίο της πλάκας πολιτικών επιστημών ,στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΧΩΡΙΣ εισαγωγικές
εξετάσεις[/glow]  και μετά

Αλλος ξερολας απο εδω. Πολυ πραμα σε αυτο το σαιτ τελικα. Προς αποκατασταση της αληθειας. Εχει τελειωσει τη Γερμανικη Σχολή Αθηνών. Για να φοιτησεις σε γερμανικο πανεπιστημιο δινεις γερμανικες εξετασεις το λεγομενο abitur, κατι σαν τις πανελληνιες ας πουμε. τωρα το αν το πτυχιο ειναι της πλακας δε το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι το Μοναχο δε φημιζεται για πανεπιστημια της πλάκας, το αντίθετο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Βιογραφικό

To 1977 μετά από διαγωνισμό προσελήφθη στο υπουργείο Συντονισμού και εργάστηκε στη Διεύθυνση σχέσεων και συνεργασίας με την ΕΟΚ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τον Νοέμβριο του 2009 διεκδίκησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Τον Μάιο του 2010 διεγράφη από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

δεν λεει ομως γιατι διεγραφη

επειδη ψηφισε το μνημονιο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το 1974 παντρεύτηκε με τον δημοσιογράφο Παύλο Μπακογιάννη

Σκάνδαλο Κοσκωτά

Η αφετηρία του σκανδάλου ήταν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιώργου Κοσκωτά

Το 1979, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, ανέλαβε Διευθυντής του Συναλλάγματος στην Τράπεζα Κρήτης, παρ'ότι ήταν μόλις 25 ετών.

Ο Κοσκωτάς αγόρασε το 1982 τον δημοσιογραφικό και εκδοτικό οργανισμό «Γραμμή Α.Ε.» από τον Παύλο Μπακογιάννη,

ολα τυχαια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Η Μπακογιάννη είναι αμόρφωτη. Εχει τελειώσει ένα κολλέγιο για
γραμματείς , και η μόρφωσή της είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.

Όλα ξεκίνησαν από αυτό το ποστ. Και μετά άρχισαν οι κωλοτούμπες.

Ώχου με τους [size=20pt]ξερολοηλίθιους[/size] σε αυτή τη χώρα.

Εντιτ εμφανίστηκε και άλλος ηλίθιος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όλα ξεκίνησαν από αυτό το ποστ. Και μετά άρχισαν οι κωλοτούμπες.

Ώχου με τους [size=20pt]ξερολοηλίθιους[/size] σε αυτή τη χώρα.

Εντιτ εμφανίστηκε και άλλος ηλίθιος.
Πραγματικα σε συγχαιρω για την αυτογνωσια σου.Και εγω αυτο σκεφτομουν οταν σε εβλεπα να υπερασπιζεσαι με λυσσα τους κλεφτες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Πραγματικα σε συγχαιρω για την αυτογνωσια σου.Και εγω αυτο σκεφτομουν οταν σε εβλεπα να υπερασπιζεσαι με λυσσα τους κλεφτες.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Το οτι "υπερασπίζομαι με λύσσα -μάλιστα- τους κλέφτες" το κατεβάζεις από το κεφάλι σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πιο πολυ σε ευχολογιο μοιαζει αυτο που γραφεις. Σε ενα κανονικο και υγιες κρατος ο καθενας βγαζει αυτα που ΑΞΙΖΕΙ. Δε γινεται να ειναι ολοι πλουσιοι.
Δηλαδη  οι απατεωνες,οι λαθρεμποροι,οι εμποροι σαρκας,ναρκωτικων,τα λαμογια,βγαζουν αυτα που αξιζουν.Μαλιστα.
Ενδιαφερον αποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom