Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
δεν υπαρχει καμμια ιδεολογια σημερα
αποδειξη οι συνεχεις κολοτουμπες απο τις μαριονετες σμααρα τσιπρα κλπ
αλλα ελν το πρωι αλλα κανουν το βραδυ
γιατι?
απλα οτι τους υπαγορευουν κανουν οταν ερθουν στα πραγματα
ειναι αστειο να πιστευεις οτι περα απο θεωρια στην πραξη υπαρχει διαφορα στις βασικες πολιτικες αναμεσα στα υπαρχοντα κοματα
ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥν
:hi:

Πιο απλά νομίζω ότι είναι.
Βολεύουν δικούς τους, προσπαθούν να κάνουν κάποια από αυτά που έταξαν στους πελάτες.
Τα λεφτά όμως δεν φτάνουν οποτε κάνουν τις κωλοτούμπες μπας και πέσει κάνα δανεικό από Βρυξέλες

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εσύ μπορεί να αρκείσαι σε ένα επίπεδο μέτριας ζωής εγώ όμως όχι... και προκειμένου να έχω την ευκαιρία να έχω ένα επίπεδο ζωής όπως το θέλω εγώ είμαι διατεθιμένος να διακιμδυνεύσω να μην έχω τίποτε και ακόμη περισσότερο δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην έχουν οι πολλοί τίποτε και λίγοι πολλά...
δεν εχει σημασια τι θες
σημασια εχει το περιβαλον που ζεις
εδω ενας καλος μπατσος παιρνει 7000 το μηνα κ στην ισπανια 1200
αυτο δεν το εΠιλεγει Ο μπατσος η εσυ
ειναι το οικονομικο περιβαλον της χωρας που ζεις
αν δεν σ αρεσει φευγεις οπως εφυγα κι εγω κι εσυ απο παλια οχι τωρα,,,,
στο ζητουμενο
η χωρα εχει ενα πλαισιο που μπορει να κινηθει
αυτο με την ΕΕ ειναι τετοιο που την οδηγει σε περαιτερω φτωχοποιηση κ αποικιοποιηση
οποτε η αλλζαι πορεια κι οπου βγει,γιατι καπου θα βγει
η παει στο απολυτο μηδεν
λετονια ας πουμε φαση..3% αναπτυξη,με 50% στα συσιτια κ 300χιλ μεταναστες σε 2 μυρια πληθυσμο.. :helpplea:
αυτο ειναι το μοντελο που οδηγειται η ελλαδα εντος ΕΕ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πιο απλά νομίζω ότι είναι.
Βολεύουν δικούς τους, προσπαθούν να κάνουν κάποια από αυτά που έταξαν στους πελάτες.
Τα λεφτά όμως δεν φτάνουν οποτε κάνουν τις κωλοτούμπες μπας και πέσει κάνα δανεικό από Βρυξέλες
αυτη ειναι η ρομαντικη αποψη

οι πολιτικες που δεν εφαρμοζουν πολλες φορες κι ειναι υπερ της χωρας,δεν εχουν  κοστος
απλα δεν τους αφηνουν να τις εφαρμοσουν ,ετσι ωστε να πεσουν τα κορακια να τα φανε για ψιχουλα
ετσθι κι αλλιως η ελλαδα εχει μπει σε τερματικη φαση εκποιησης
κοντος ψαλμος ,,θα ξεβρακωθουν ολοι οπως κι ο συριζα τωρα κι η νδ κ πασοκ πριν... :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν εχει σημασια τι θες
σημασια εχει το περιβαλον που ζεις
εδω ενας καλος μπατσος παιρνει 7000 το μηνα κ στην ισπανια 1200
αυτο δεν το εΠιλεγει Ο μπατσος η εσυ
ειναι το οικονομικο περιβαλον της χωρας που ζεις
αν δεν σ αρεσει φευγεις οπως εφυγα κι εγω κι εσυ απο παλια οχι τωρα,,,,
στο ζητουμενο
η χωρα εχει ενα πλαισιο που μπορει να κινηθει
αυτο με την ΕΕ ειναι τετοιο που την οδηγει σε περαιτερω φτωχοποιηση κ αποικιοποιηση
οποτε η αλλζαι πορεια κι οπου βγει,γιατι καπου θα βγει
η παει στο απολυτο μηδεν
λετονια ας πουμε φαση..3% αναπτυξη,με 50% στα συσιτια κ 300χιλ μεταναστες σε 2 μυρια πληθυσμο.. :helpplea:
αυτο ειναι το μοντελο που οδηγειται η ελλαδα εντος ΕΕ

στα παπάρια μου... εγώ την ζωή μου θα την φτιάξω έτσι ώστε και στην Ελληνο-Λεττονία να περνάω καλά...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ασημακοπούλου: Η βάση της ΝΔ αισθάνεται ξεφτιλισμένη
Πρώτη καταχώρηση: 01/12/2015 - 12:51
Τελευταία δημοσίευση: 13:06Πολιτική

«Ειλικρινά δεν θα ήθελα να διανοηθώ ότι δεν θα έχουμε εκλογές στις 13 του μηνός» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, προσθέτοντας:

«Νομίζω ότι αυτό θα ήταν καταστροφικό για την παράταξη. Έχει ανοίξει μια τεράστια πληγή αυτό το φιάσκο και δεν μπαίνω στη λεπτομέρεια για ευθύνες –γιατί ούτως ή άλλως έχει αρχίσει να δρομολογείται η απόδοση. Η ουσία είναι ότι αυτή η πληγή πρέπει να κλείσει. Και ο μόνος τρόπος για να κλείσει είναι να γίνουν εσωκομματικές εκλογές. Η βάση της ΝΔ αυτή τη στιγμή αισθάνεται –θα το πω ευθέως- ξεφτιλισμένη από την αποτυχία αυτή. Επίσης βλέπω ότι έχουμε μπροστά μας αναταράξεις σε κυβερνητικό επίπεδο, με όλον τον σεβασμό στον μεταβατικό μας πρόεδρο τον κ. Πλακιωτάκη. Νομίζω ότι είναι σημαντικότατο αυτή τη στιγμή η αξιωματική αντιπολίτευση ως θεσμικός πυλώνας της Δημοκρατίας να έχει μία καθαρή εικόνα σε επίπεδο αρχηγού».

Η κ. Αημακοπούλου συνέχισε λέγοντας: «Η δική μου τοποθέτηση είναι ότι πρέπει να γίνουν εκλογές στις 13 του μηνός πάση θυσία».

ρε αυτη θα μας φαει την δουλεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι ξεφτιλα ειναι αυτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όλα «στον αέρα» - Αναβλήθηκε η αποψινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ
Σενάρια για εκλογές στη ΝΔ τον Ιανουάριο

Γιατί οδεύει προς Ιανουάριο η εκλογή

Η εξήγηση που δόθηκε για την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης της ΚΕΦΕ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 9 το βράδυ, ήταν ότι πρέπει να αξιολογηθούν οι προτάσεις των υποψήφιων εταιρειών για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, καθώς φαίνεται ότι η Vodafone δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορεί να τις διοργανώσει άψογα, δεδομένων των πολλών οργανωτικών προβλημάτων από πλευράς της ΝΔ.

Ως νέες πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των εκλογών «ακούγονται», πλέον, η 10η Ιανουαρίου για τον πρώτο και η 17η για το δεύτερο γύρο, εάν χρειαστεί. Η διαφαινόμενη αναβολή, ωστόσο, αναμένεται να εντείνει έτι περαιτέρω τις προστριβές μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία, αλλά και να «τσακίσει» τα νεύρα των «γαλάζιων» βουλευτών και ψηφοφόρων.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε δεξιουλια δεν τις κανετε τον αυγουστο που ειναι παχιες οι μυγες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε μαλάκες έτσι μου έρχεται να ψηφίσω Άδωνι μόνο και μόνο επειδή είναι βάζελος και ενδιαφέρεται για την ομάδα. Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα με τον κωλόγαυρο, κάτι πρέπει να γίνει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε μαλάκες έτσι μου έρχεται να ψηφίσω Άδωνι μόνο και μόνο επειδή είναι βάζελος και ενδιαφέρεται για την ομάδα. Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα με τον κωλόγαυρο, κάτι πρέπει να γίνει.
ενδιαφέρεται και για το μουνί της γυναίκας του, δεν ξέρω άμα σε ζμπρώχνει πιο κοντά στο γκρεμό αυτό πάντως.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε καημενα οτι και να ψηφισετε το ιδιο αποτελεσμα θα εχει
ΤΙΠΟΤΑ

The Third Man

Μέλος