Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.690
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ δε θα το δήλωνα έτσι χύμα ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ο Κος Κυριάκος.εχω τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ![]()
Σημείωση : Το διάλειμμα αφαιρείται από τον μισθό σου

Εγώ δε θα το δήλωνα έτσι χύμα ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ο Κος Κυριάκος.εχω τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ![]()
λαθος μου επρεπε να το καταλαβω οτι εισαι σε ολιγολεπτο διαλειμμαδουλεια ειμαι κανω ολιγολεπτο διαλειμματακι να ξαποστασω λιγο![]()
σκεφτομαι να στειλω μειλ παραπονων στην Γαλλια στη γαμιολα την Σιτροεν γιατι ΔΕΝ υπαρχουν ανταλλακτικα για το ασημενιο βελοςΕγώ δε θα το δήλωνα έτσι χύμα ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ο Κος Κυριάκος.
Σημείωση : Το διάλειμμα αφαιρείται από τον μισθό σου![]()
Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέασκεφτομαι να στειλω μειλ παραπονων στην Γαλλια στη γαμιολα την Σιτροεν γιατι ΔΕΝ υπαρχουν ανταλλακτικα για το ασημενιο βελος
γνωμη σου...![]()
ειναι συλλεκτικο αμαξι και θελω να το κρατησω για ΠΟΛΥ καιρο ακομαΔεν σου φταίει κανένας που δεν δίνεις το σαξό απόσυρση να πάρεις 500 ευρώ και μετά με την επιδότηση του κυρίου Κυριάκου να πάρεις TESLA.
Όλα έτοιμα τα θες?
Μπορείς οι λαμαρίνες και τα μεταλλικά μέρη δεν λιώνουν αν αυτό εννοείςειναι συλλεκτικο αμαξι και θελω να το κρατησω για ΠΟΛΥ καιρο ακομα![]()
Μωρή κουράδα Λακου, εσύ που δεν έχεις 2,5 Ευρώ να πάρεις εξάδα κοακολα θα μου πεις εμένα για κάρτες πιστοποίησης και εγγυήσεις ρολογιών;Άραγε, μετά από τόσα φροντιστήρια ... να έμαθε ο σώγαμπρος σερβιτόρος ...
οτι ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ από τον ελβετικό οργανισμό χρονογράφων ;;;
Ποιοτική ψυχαγωγία του μπου.κομ.
Λεφτάδες που το παίζουν άπλες .... να κυκλοφορούν ... με δίτροχα !!!!!!!
Αυτό το ρώτησες αν αντέχει να ζήσει άλλο εργατικέ φίλε αδελφέ φίδι;ειναι συλλεκτικο αμαξι και θελω να το κρατησω για ΠΟΛΥ καιρο ακομα![]()
Καφέ έπινα στο σπίτι, ρε μαλακοπίτουρα.Χτύπησες την κάρτα στην ώρα της , στις 07.30 ; Κομπλέ ;
Πρόσεχε μη μπαίνεις εδώ τις ώρες της δουλειάς ....
Περνάνε τα φορτηγά και οι σκουπιδιάρες και σε ξυπνάνε νωρίς ;Καφέ έπινα στο σπίτι, ρε μαλακοπίτουρα.
Έχει εξαφανιστεί το σαξο από τους δρόμους συν ότι τα σιτροεν δεν αντέχουν διαλύονται.ειναι συλλεκτικο αμαξι και θελω να το κρατησω για ΠΟΛΥ καιρο ακομα![]()
ειναι συλλεκτικο αμαξι και θελω να το κρατησω για ΠΟΛΥ καιρο ακομα![]()
Μωρή κουράδα Λακου, εσύ που δεν έχεις 2,5 Ευρώ να πάρεις εξάδα κοακολα θα μου πεις εμένα για κάρτες πιστοποίησης και εγγυήσεις ρολογιών;
Που δεν έχεις να πληρώσεις 1 Ευρώ για απιονισμενο νερό θα μιλήσεις για δίτροχα άνω της μιας δεκάδας χιλιάδων ευρώ για διασκέδαση και μόνο;
Ίσα μωρή μπαλοτσα, ακόμα να βάλεις το μασούρι για χάρη του φιλοθεάμονος κοινού, 5 χρόνια πέρασαν άφραγκε Ωναση.![]()