Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.556

Μην σε ξαναπιασω αδιαβαστο !!!! ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ !!!

την επομενη εβδομαδα εχεις επισημο διαγωνισμα με θεματα :

1.Που θα βρω το καλυτερο κρουασαν στην Γλυφαδα
2.Καλυτερο Ιταλικο για πιτσα , οχι μακαρονι
3.Καλυτερο Κινεζικο
4.Καλυτερο μαγαζι για να βρεις τσόλια, πουτανακια , γουαναμπι τσοκαρα και ινφλουενσερς για εναν γρηγορο πήδω
5.Καλυτερο σημειο για παρκινγκ τις ημερες που κατεβαινουν οι βλαχοι Αθηναιοι απο τους τριγυρω δημους
6.Τα 5 σημάδια που προδιδουν τα βλαχαδερα φτωχατζες πανω απο την Βουλιαγμενης
7. Αγνωστο θεμα για αναπτυξη (εκθεση)

8. Τα συν & πλην του Range Rover, προτάσεις βελτίωσης και χρηματοδοτικές λύσεις. Guest speaker Ιωάννα Τούνη :confused::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.789
Πόντοι
12.756
8. Τα συν & πλην του Range Rover, προτάσεις βελτίωσης και χρηματοδοτικές λύσεις. Guest speaker Ιωάννα Τούνη :confused::coffee:

δεν εχει φτασει ακομα εκει ο τυπος .. :coffee:
Μετά θα του βαλω τα δυσκολα :coffee:
Τυπου : ποιος γνωστος ηθοποιος χρωστάει 6 νοικια , τραγουδιστης που εχει φεσώσει ολο το κοσμο στα χαρτιά κτλ

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.556
Το χρήμα κανει κουμάντο εδω, ουτε αστυνομιες ουτε τιποτα , ειμαστς καπιταλιστικη περιοχη .. αντε να γινουμε και gated community ναπουμε να ηρεμησουμε λιγο :coffee:

Δεν θα γίνεται όλοι Helleniko ηρεμήστε λίγο :cheesy: … κάπου ώπα δλδ :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.789
Πόντοι
12.756
Δεν θα γίνεται όλοι Helleniko ηρεμήστε λίγο :cheesy: … κάπου ώπα δλδ :confused:

Καλυτερα απο αυτους ειμαστε τυπε , ειδικα εδω που ειμαι εγω :coffee:
Οι αλλοι θα γινουν σαν το Αλσος της Φιλαδελφειας , καθε ΣΚ θα ειναι γεμάτο κόσμο που θα τους κοιτανε πως ζουνε
και θα πηγαινουν τα παιδιά τους να κανουν ποδηλατο και να ουρλιαζουν τρεχοντας .. :coffee:

Εμας εδω αν τρεχει κανα παιδι μονο του χωρις Φιλιππινεζα να το κυνηγάει παιρνουμε την Αστυνομια να το μαζεψει :coffee:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.432
Πόντοι
3.556
Καλυτερα απο αυτους ειμαστε τυπε , ειδικα εδω που ειμαι εγω :coffee:
Οι αλλοι θα γινουν σαν το Αλσος της Φιλαδελφειας , καθε ΣΚ θα ειναι γεμάτο κόσμο που θα τους κοιτανε πως ζουνε
και θα πηγαινουν τα παιδιά τους να κανουν ποδηλατο και να ουρλιαζουν τρεχοντας .. :coffee:

Εμας εδω αν τρεχει κανα παιδι μονο του χωρις Φιλιππινεζα να το κυνηγάει παιρνουμε την Αστυνομια να το μαζεψει :coffee:

Ζωολογικός κήπος ριβέρζντ :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.811
Πόντοι
6.056
1.800.000++++ ασφαλισμένοι .... χρωστάνε εισφορές .....

Φαντάζομαι επαγγελματίες όλοι.
Δεν νομίζω να χρωστάνε τραπεζικοί υπάλληλοι ... της ΔΕΗ .... ΟΤΕ .... ΕΥΔΑΠ .... ΟΣΕ ....

Και λένε ότι είναι φοροφυγάδες μετά !!!
Και ότι χρειάζεται το τεκμαρτό του 5073/2023.

Καθίκια επαγγελματίες που τους ψηφίσατε ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.
Στο διάολο όλοι .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.477
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ απολύτως. Και θα το έχει για αρκετό καιρό.
Δεν είμαι σίγουρος

δεν πιστεύω ότι ο μπάρμπας θέλει τους δασμούς απλά όλο το παιχνίδι του μέχρι στιγμής βασίζεται στο μπούλινγκ

αυτό εφαρμόζει....αλλά εγώ δεν τον έχω κόψει για τρελιάρη...δηλαδή με το θέμα της ουκρανίας...δεν το κλιμάκωσε όπως θα περίμενες.

Κάπου διάβασα ότι η κίνα απάντησε με δασμούς σήμερα.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.958
Πόντοι
3.506
Δεν είμαι σίγουρος

δεν πιστεύω ότι ο μπάρμπας θέλει τους δασμούς απλά όλο το παιχνίδι του μέχρι στιγμής βασίζεται στο μπούλινγκ

αυτό εφαρμόζει....αλλά εγώ δεν τον έχω κόψει για τρελιάρη...δηλαδή με το θέμα της ουκρανίας...δεν το κλιμάκωσε όπως θα περίμενες.

Κάπου διάβασα ότι η κίνα απάντησε με δασμούς σήμερα.
Ναι η Κίνα έβαλε και άλλους δασμούς, αλλά είπε οτι δεν θα βάλει άλλους, διότι πλέον τα αμερικάνικα προιόντα είναι μη ανταγωνιστικά στην Κίνα. Πέθαναν.

Σοβαρά τώρα. Θεωρώ οτι κάνει show σε κάποιο βαθμό. Επίσης κάπου προσπαθεί να ηγηθεί μιας κίνησης διασποράς της βιομηχανίας και να μην είναι μόνο στην Κίνα, για λόγους εξάρτησης. Αυτό το κάνει λίγο δημαγωγικά για να πουλήσει στις ενδοχώρα του .
Φυσικά αν εφαρμοστεί αυτο που λέει η ΕΕ , δηλαδή δασμούς μόνο στα προιόντα που παράγονται στην ενδοχώρα άρα πλήττονται οι ψηφοφόροι του, γνωρίζει οτι θα έχει θέμα.
Επίσης σίγουρα παίζει και με χρηματιστήριο με inside information...
Λογικά κάπου θα ηρεμήσει το θέμα, θα πάρει και κάποιες βάσεις στην Γροιλανδία, θα ισορροπήσει με τους δασμούς και θα δούμε.
Όπως λες με την Ουκρανία ηρέμησε, με τον Πούτιν ηρέμησε, ... κάνει λίγο show

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.230
Πόντοι
4.696
1.800.000++++ ασφαλισμένοι .... χρωστάνε εισφορές .....

Φαντάζομαι επαγγελματίες όλοι.
Δεν νομίζω να χρωστάνε τραπεζικοί υπάλληλοι ... της ΔΕΗ .... ΟΤΕ .... ΕΥΔΑΠ .... ΟΣΕ ....

Και λένε ότι είναι φοροφυγάδες μετά !!!
Και ότι χρειάζεται το τεκμαρτό του 5073/2023.

Καθίκια επαγγελματίες που τους ψηφίσατε ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.
Στο διάολο όλοι .
ρε μαλάκες τι έχει πάθει ο τέλλυς?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.958
Πόντοι
3.506
Ναι η πραγματικότητα έγινε λαϊκισμός χαχα χαχα χαχα χαχα
H φιλοσοφία του νάμουνα πρωθυπουργός για μια μέρα και θα γινόταν η Ελλάδα Αμέρικα και βάλε που έλεγε και ένα τραγούδι εκεί οδηγεί.....
Πριν προτείνεις, πρέπει να ξέρεις αν κάτι γίνεται τεχνικά και πόσο κάνει για να υλοποιηθεί....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.021
Πόντοι
2.356
Όπως μας ενημέρωσε αρμοδίως κι ο Γεραπετριτης το καλώδιο το έχωσαν στον κώλο τους οριστικά, ο άλλος ο τενεκές ο Δένδιας, με την Ασπίδα του Μαλακα, θα ναυπηγήσει φρεγάτες που οι Αμερικανοί τη βδομάδα που μας πέρασε δήλωσαν πως πιθανώς θα εγκαταλείψουν τη ναυπήγησή τους και στο ενδιάμεσο αφήνει τη χώρα χωρίς στόλο, παρότι θαλάσσια δύναμη, οι Γάλλοι ανακοίνωσαν νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Μ2000, το οποίο εμείς προορίζουμε για τον κάδο ανακύκλωσης καθόσον γνωστοί κιμπάρηδες κι ο μεγαλύτερος μαλάκας όλων, ο Κυριάκος, ΘΑ αποφασίσει, ΑΝ ασκήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, ΟΤΑΝ ο χρόνος είναι κατάλληλος.
Τις γνωστές πίπες δηλαδή που παπαγαλίζουν κάθε φορά που υποχωρούν στις απειλές της Άγκυρας.
Μπανανία μειωμένης κυριαρχίας και δυστυχώς, αν δε συνέλθουν, έρχονται χειρότερα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.674
Πόντοι
3.936
H φιλοσοφία του νάμουνα πρωθυπουργός για μια μέρα και θα γινόταν η Ελλάδα Αμέρικα και βάλε που έλεγε και ένα τραγούδι εκεί οδηγεί.....
Πριν προτείνεις, πρέπει να ξέρεις αν κάτι γίνεται τεχνικά και πόσο κάνει για να υλοποιηθεί....
Aνεβα στην ταρατσα και πεσε . Τα υπολοιπα θα τα αναλαβει ο νομος της βαρυτητας.

Ευκολο ειναι τυπε.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.958
Πόντοι
3.506
Aνεβα στην ταρατσα και πεσε . Τα υπολοιπα θα τα αναλαβει ο νομος της βαρυτητας.

Ευκολο ειναι τυπε.
Σε εμένα δουλεύει η βαρύτητα . Εσυ δεν κινδυνεύεις διότι δεν έχεις βάρος, είσαι αέρας......

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.230
Πόντοι
4.696
τι λέει τύποι, κλαίτε γερά, γοερά ?
μέχρι το 2030 κυριάκο και νδ θα έχετε...

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.496
Πόντοι
1.106

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.230
Πόντοι
4.696
έλα ρε, σταμάτα να διαμαρτύρεσαι. σου έχω κούτα πάμπερς...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.477
Πόντοι
3.656
Ναι η Κίνα έβαλε και άλλους δασμούς, αλλά είπε οτι δεν θα βάλει άλλους, διότι πλέον τα αμερικάνικα προιόντα είναι μη ανταγωνιστικά στην Κίνα. Πέθαναν.

Σοβαρά τώρα. Θεωρώ οτι κάνει show σε κάποιο βαθμό. Επίσης κάπου προσπαθεί να ηγηθεί μιας κίνησης διασποράς της βιομηχανίας και να μην είναι μόνο στην Κίνα, για λόγους εξάρτησης. Αυτό το κάνει λίγο δημαγωγικά για να πουλήσει στις ενδοχώρα του .
Φυσικά αν εφαρμοστεί αυτο που λέει η ΕΕ , δηλαδή δασμούς μόνο στα προιόντα που παράγονται στην ενδοχώρα άρα πλήττονται οι ψηφοφόροι του, γνωρίζει οτι θα έχει θέμα.
Επίσης σίγουρα παίζει και με χρηματιστήριο με inside information...
Λογικά κάπου θα ηρεμήσει το θέμα, θα πάρει και κάποιες βάσεις στην Γροιλανδία, θα ισορροπήσει με τους δασμούς και θα δούμε.
Όπως λες με την Ουκρανία ηρέμησε, με τον Πούτιν ηρέμησε, ... κάνει λίγο show
Show κάνει το θέμα είναι τι θα κάνει αν δεν πάρει αυτά που θέλει από την Κίνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom