Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.365
Πόντοι
2.456
βρες κανενα που να εχει και καμια σκεπη ναπουμε , δεν θα τα εχω τα f-35 να τα τρωει η βροχα και ο ηλιος ρε τυπε , δεν θα πωλούνται μετα :coffee:
Τυπενδεν είναι τίποτα αυτό θα σε φτιάξω εγώ έχω ΜΚΟ είμαι με τον ανθρωπο
ierapetra_thermokipia.jpg

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.718
Πόντοι
6.056
Μονο εδω μεσα μπορω να βρω καμια 200αρια πελατακια για iphone με τιμη που να ξεκιναει απο 2Κ :coffee:
Εχουν αναγκη εδω οι παιχτες ναπουμε :coffee::coffee:
Θα πουλάς σε λεφτάδες νοικάρηδες της φιλοθέης με δόσεις ;;;;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
42.642
Πόντοι
10.411

Η αιχμηρή ανακοίνωση Μαρινάκη για Μαξίμου…

Στη χθεσινή έκδοση της στήλης σάς είχα προαναγγείλει τα όσα εκτυλίχθηκαν λίγες ώρες αργότερα, με αφορμή τη δικαστική εξέλιξη μιας υπόθεσης που οδηγείται στο ακροατήριο χωρίς το παραμικρό νομικό έρεισμα, η οποία (εξέλιξη) προκάλεσε, εκτός των άλλων, την αιχμηρή ανακοίνωση (κυρίως κατά της κυβέρνησης) από την πλευρά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Με δεδομένο ότι έγινε εκτενής κουβέντα πάνω στο περιεχόμενο των όσων υποστηρίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης της Alter Ego, νομίζω πως θα ήταν περιττό να επαναλάβω αυτά που περιέχονται στην επίμαχη ανακοίνωση. Προτιμώ να ασχοληθώ με τα όσα έλαβαν χώρα στο παρασκήνιο, αλλά και με κάτι άλλα, που σχετίζονται με την επόμενη μέρα και τις σχέσεις κυβέρνησης – Μαρινάκη. Όπως μαθαίνω, ο τελευταίος τα έχει πάρει άγρια στο κρανίο και μάλιστα προσωπικά με τον πρόεδρο Μητσοτάκη, εξέλιξη που προϊδεάζει για κάτι όχι και τόσο καλό! Ο εφοπλιστής είναι πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός έχουν κάθε λόγο να τον θέσουν σε ομηρία. Επειδή κάτι αντίστοιχο του είχε συμβεί και επί Τσίπρα, του είναι κάπως οικείος ο δρόμος. Άλλωστε, τον ακολούθησε από το ’17 μέχρι τις εκλογές του ’19, με τη μόνη διαφορά ότι αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με το τότε είναι ότι έχει αποκτήσει ένα κανάλι (που είναι πρώτο σε όλα) και καμιά δεκαριά ακόμη media που πρωταγωνιστούν στην εγχώρια μιντιακή σκηνή. Όλα αυτά, αν κατάλαβα καλά, καθιστούν πολύ πιο εύκολη την αποστολή του, που δεν είναι άλλη από την κριτική στην κυβέρνηση. Με την ευκαιρία, πάντως, του επιλόγου της ανακοίνωσης Μαρινάκη, θυμήθηκα και έναν φίλο μου, ο οποίος, θέλοντας σε ανύποπτο χρόνο να μου περιγράψει τον άνδρα, μου είχε πει πως «όταν ο συχωρεμένος ο Μιλτιάδης (αείμνηστος πατέρας του προέδρου Μαρινάκη) έφτιαξε το σασμάν του Βαγγέλη, ξέχασε να βάλει μία ταχύτητα, που δεν είναι άλλη από την όπισθεν». Αυτό προφανώς έχουν κατά νου και στο Μαξίμου, επιλέγοντας να μη σηκώσουν το γάντι της αντιπαράθεσης, προσδοκώντας ότι με το πέρασμα του χρόνου θα πέσουν οι τόνοι. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται προφανώς και το γεγονός της χλιαρής αντίδρασης του εκπροσώπου Μαρινάκη, που, όπως έμαθα, εκδηλώθηκε έπειτα από σχετική συνεννόηση με τον αρχηγό Κυριάκο. Στην προσπάθειά μου τώρα να μάθω αν ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα, κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του, απέσπασα την εξής αφοπλιστική απάντηση: «Προφανώς αστειεύεσαι».…και το αίτημα απομάκρυνσης για τους Τζίμα, Λαζόπουλο, Γιάμαλη

Επειδή, όμως, όπως κάθε μέρα έτσι και χθες, προσπάθησα να κάνω ρεπορτάζ και να μάθω αν πίσω από τη νέα κόντρα κυβέρνησης – Μαρινάκη υπάρχει και κάτι άλλο, που ενδεχομένως να μην το γνωρίζουμε, ανακάλυψα ότι όντως υπάρχει. Συγκεκριμένα, μου είπαν ότι σε ανύποπτο χρόνο (όχι πολύ μακρινό από τον παρόντα) υπήρξε (λέει) αίτημα από την πλευρά του Μαξίμου (προφανώς όχι του κτιρίου) προς τον ιδιοκτήτη της Alter Ego, προκειμένου να απομακρυνθούν από τη μικρή οθόνη του Mega τρία ενοχλητικά, αντιλαμβάνομαι για την κυβέρνηση, πρόσωπα. Ο λόγος για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Ράνια Τζίμα, τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», Λάκη Λαζόπουλο, και την προσφάτως αφιχθείσα στο Μεγάλο Κανάλι, Αναστασία Γιάμαλη. Αν κρίνω από το γεγονός ότι οι τρεις ζουν και βασιλεύουν στο κανάλι του προέδρου Βαγγέλη, καταλαβαίνω ότι το αίτημα του Μαξίμου (όχι του κτιρίου) απορρίφθηκε με το άκουσμά του και μόνο. Πάντως, αν και δεν είμαι της πιάτσας, ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι εν έτει 2025 υπάρχει άνθρωπος (που δεν έχει σημασία τι επαγγέλλεται) που τολμά να αιτηθεί την αφαίρεση της δουλειάς ενός άλλου ανθρώπου, επειδή δεν του αρέσει (λέει) η δουλειά που κάνει ο άλλος άνθρωπος και προφανώς θα προτιμούσε να την κάνει ένας άνθρωπος του χεριού του.

ΥΓ1 :Από άρθρο στο powergame.gr
YΓ2 :
bMvGn.gif

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.990
Πόντοι
6.056
ο τρελοΧίος περιγράφει όσα όλη η χώρα γνωρίζει και :fuck1:περνάει ένα χεράκι άπαντες τους φιλονικούντες κουμπάρους

Στο τελευταίο δεκάλεπτο έχει πλάκα αλλά και ουσία

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.131
Πόντοι
6.256

Καλα να παθεις σιχαμενη....μονο μια βρωμιαρα θα εβαζε τον γονο του Μητσοτακη μεσα της.:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.583
Πόντοι
5.506

Και τα παπούτσια μέσα στους ξυλολιακηδες. :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.458
Πόντοι
2.606

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.110
Πόντοι
3.556

Και τα παπούτσια μέσα στους ξυλολιακηδες. :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ:bigdick::bigdick::bigdick:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.583
Πόντοι
5.506
Μαζεύτηκαν βλέπω όλα ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ των ομάδων να στηρίξουν λυσσαλέα τον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ, ξέρετε αυτόν "που έχει ξένες σημαίες στα πλοία του", "δε συνεισφέρει τίποτα από τα υπερκέρδη του στη χώρα", "δε δίνει δουλειά σε Έλληνες αλλά σε Φιλιππινέζους και ότι λογής ναυτικούς", "είναι διαπλεκόμενος με μίντια της λίστας Πέτσα που πήραν εκατομμύρια για να γλύφουν την κυβέρνηση", "δικοί του δολοφόνοι σκότωσαν έναν αθώο αστυνομικό" κλπ κλπ κλπ.
Βέβαια, αυτά θα τα έλεγαν οι ευαισθητούληδες κατα τα αλλά αν δεν ήταν στη μέση ο Ολυμπιακός και αν δεν ήταν κόντρα στον Μητσοτάκη.

Αυτοί είναι οι αλά καρτ ευαισθητούληδες. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.131
Πόντοι
6.256

Και οι μελιντζανες ακομα πιο μεσα πουστρακο!!!:rockon::rockon::rockon::rockon:

Untitled.png

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.110
Πόντοι
3.556
Μαζεύτηκαν βλέπω όλα ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ των ομάδων να στηρίξουν λυσσαλέα τον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ, ξέρετε αυτόν "που έχει ξένες σημαίες στα πλοία του", "δε συνεισφέρει τίποτα από τα υπερκέρδη του στη χώρα", "δε δίνει δουλειά σε Έλληνες αλλά σε Φιλιππινέζους και ότι λογής ναυτικούς", "είναι διαπλεκόμενος με μίντια της λίστας Πέτσα που πήραν εκατομμύρια για να γλύφουν την κυβέρνηση", "δικοί του δολοφόνοι σκότωσαν έναν αθώο αστυνομικό" κλπ κλπ κλπ.
Βέβαια, αυτά θα τα έλεγαν οι ευαισθητούληδες κατα τα αλλά αν δεν ήταν στη μέση ο Ολυμπιακός και αν δεν ήταν κόντρα στον Μητσοτάκη.

Αυτοί είναι οι αλά καρτ ευαισθητούληδες. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
τυπε ακούγεται έντονα στους διαδρόμους οτι το έχεις πάει εναδερ λεβελ με τις μελιτζάνες. ισχύει; :sad2::sad2::sad2:

Συνημμένα

• IMG_2682.jpeg
    IMG_2682.jpeg
    236,2 KB · Εμφανίσεις: 2

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.820
Πόντοι
4.696
ήρθα να βάλω τάξη...

ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom