kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.359
- Πόντοι
- 6.256
Νοστάλγησες τσιπράκι;Εξι χρονια διακυβερνησης αυτιστικου πουτανας γιου εξι χρονια ακριβεια,ψεμματα και φτωχοποιηση.
Νοστάλγησες τσιπράκι;Εξι χρονια διακυβερνησης αυτιστικου πουτανας γιου εξι χρονια ακριβεια,ψεμματα και φτωχοποιηση.
Εσυ αγορι μου κατσε να σκουζεις σαν μαλακας για τον Μητσοτακη και μετα να πηγαινεις να τον ψηφιζεις.....Νοστάλγησες τσιπράκι;
Στις επόμενες εκλογες θα χω τρελλες επιλογες .Εσυ αγορι μου κατσε να σκουζεις σαν μαλακας για τον Μητσοτακη και μετα να πηγαινεις να τον ψηφιζεις.....
Τρέμει ο koulis,Εσυ αγορι μου κατσε να σκουζεις σαν μαλακας για τον Μητσοτακη και μετα να πηγαινεις να τον ψηφιζεις.....
ξέχασες την τελευταία πρόταση....."κάνε share και like τη σελίδα μας και διαδώστε πριν το κατεβάσουν (για να τα κονομήσουμε κι εμείς με τις μαλακίες που γράφουμε,πάνω απ όλα η κονόμα)..."Στην υπόθεση Τέμπη, δύο κρίσιμοι μάρτυρες, του ΟΣΕ υπάλληλοι και οι δύο, “σκοτώθηκαν” σε τροχαία συμβάντα με δύο-τρεις μέρες χρονική απόσταση ο ένας από τον άλλον, σε εντελώς διαφορετικά γεωγραφικά σημεία. Σύμπτωση σίγουρα.
Σε έναν τρίτο μάρτυρα, προερχόμενος από τον ΟΣΕ και αυτός, εξαφανίστηκαν αίφνης τα ίχνη του. Σύμπτωση σίγουρα και αυτή.
Ο 39χρονος γιος της εισαγγελέως Εφετών Λάρισας που είχε επιληφθεί στην υπόθεση Τέμπη, βγήκε από το σπίτι πριν από 50 μέρες για έναν περίπατο χωρίς να πάρει μαζί κινητό και βρέθηκε χθες δεκάδες χιλιόμετρα μακριά σε μία ημιορεινή ερημιά, με ένα τραύμα στο κεφάλι και με δαγκωματιές από αγρίμια στο κορμί. Σύμπτωση, μην το συζητάμε.
Σύμπτωση ότι ασκαρδαμυκτί πήραν συντρίμμια των αμαξοστοιχιών, χώματα, διάφορες ύλες και διάφορα υλικά, υπολείμματα από ανθρώπινες σορούς και τα μετέφεραν σε ιδιωτικούς χώρους και ότι μπάζωσαν το σημείο. Οι επίσημες αρχές. Σύμπτωση ότι η ιατροδικαστής δεν βρήκε τίποτα που να προδίδει ή να αποκαλύπτει πώς και από τι σκοτώθηκαν πραγματικά οι άνθρωποι. Σύμπτωση ότι εξαφανίστηκαν τα επίσημα βίντεο, ότι ο ανακριτής δεν συμπεριέλαβε στη δικογραφία αυθεντικά οπτικοακουστικά αρχεία που παρήσχαν οι οικογένειες των θυμάτων, ότι δύο χρόνια μετά ανακαλύφθηκαν δύο βίντεο που σύμφωνα με τους κομιστές δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία, δίχως όμως να υπάρχουν στα βίντεο πάνω στον συρμό βαγόνια τα οποία φωτογραφήθηκαν από αέρος το αμέσως επόμενο πρωινό της τραγωδίας.
Στην πολύκροτη υπόθεση του Noor 1, με τη μεγαλύτερη στα αστυνομικά χρονικά από θαλάσσης εισαγωγή ηρωίνης στη χώρα, 11 κρίσιμοι μάρτυρες, πολλοί εκ των οποίων άμεσα εμπλεκόμενοι στο αδίκημα, πέθαναν ή “σκοτώθηκαν” από διάφορα αίτια. Συμπτώσεις διαρκώς.
Τρεις ανακριτές στη σειρά ασχολήθηκαν με την υπόθεση και οι τρεις τα παράτησαν, μία μάλιστα παράτησε και το δικαστικό σώμα και έφυγε στην Αμερική για μετανάστρια. Συμπτωματικά…
Ένας εκδότης του δεξιού περιφερειακού τύπου γνώριζε πολλά για τα σκάνδαλα της γαλάζιας και της πράσινης εξουσίας και μαζί και για εκείνο της Novartis. Όσο τον είχε η εξουσία μέσα στα κόλπα, εκείνος την εξυμνούσε, με το που τον έβγαλαν στην απέξω, ξεκίνησε η γλώσσα του να τον γαργαλάει να μιλήσει, ενδέχεται να έκανε και τίποτα εκβιασμούς. Μία μέρα που οδηγούσε την Καγιέν του στην Αττική οδό, το αμάξι αναφλέχτηκε και κάηκε ζωντανός. Αναφλέχτηκε μία γερμανική Πόρσε, έτσι; Στα καλά καθούμενα. Σύμπτωση…
Λίγο καιρό μετά, η μάνα του πήρε φόρα με το αμάξι της σε προβλήτα στη Δραπετσώνα, έχοντας πλάι της στη θέση του συνοδηγού τον άλλο της γιο που αντιμετώπιζε ψυχιατρικού τύπου προβλήματα, βούτηξε στη θάλασσα και πνίγηκαν και οι δύο. Συμπτωσάρα!
τους εγκάθετος θα είναι μάλλον. Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα, όπως έγραψε και ο Βάρναλης.
Πάμε λοιπόν ένα-έναΘα ρωτησω @daima703 που ειναι αντικειμενικός και έχει στοιχεια , δεν κατεβάζει αμάσητα οτι λενε τα διαπλεκόμενα μεσα ενημερωσης
Νταιμα κολλητε μου για πες μας αν ειναι ετσι τα πραγματα , γιατι παλι γινεται το γνωστόδιαστρέβλωση της πραγματικότητας
![]()
Πάμε λοιπόν ένα-ένα
Στα στοιχεία πρώτα
Κάπου γράφει αύξηση 28,3 του μέσου μισθού 19 24
Και κάπου 7,8% για το ίδιο πράγμα 20-23
Αν είναι πράγματι 28,3%
Και τα ενοίκια αυξήθηκαν 30%
Το ένα τριετία το άλλο πενταετία
Και το άλλο όπως είπα άλλα στοιχεία τη μια στιγμή αλλά την άλλη
Ένα εύκολο θα ήταν
Από το τάδε έτος μέχρι το τάδε έτος μέση αύξηση μισθού τόση
Μέση αύξηση ενοικίων τόση
Άρα έχουμε τόση χειροτέρευση
Από κει φαίνεται ότι μερικά τουλάχιστον στοιχεία δεν είναι σοβαρά
Η επιλεκτική εμφάνιση στοιχείων γίνεται απόλους που θέλουν να κάνουν προπαγάνδα σε κάτι
Είτε είναι κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση
Να σου πω για την αντιπολίτευση εδώ πέρα
Που επάξια την αντιπροσωπεύετ ε μερικοί
Όταν αυξανονταν την βενζίνη φωνάζατε τι γίνεται με την αύξηση βενζίνης έχει φτάσει δυόμιση ευρώ
Όταν έπεφτε κουβέντα
Όταν αυξάνονταν το λάδι πω πω τι χάλια είναι αυτά το λάδι έφτασε στο θεό
Τώρα που υπάρχει πολύ μεγάλη μείωση κουβέντα
Το ίδιο στον καφέ στα ενοίκια παντού
Και αφού λέμε προπαγάνδα
Σε παρένθεση το ίδιο ισχύει για το μάτι και τα τέμπη και εδώ και παντού έξω
Φαντάσου και ο μητσοτάκης έχει τον έλεγχο των εφημερίδων και των ραδιοφώνων και των τηλεοράσεων
Γίνεται αυτή τη στιγμή η δίκη για το μάτι και κανείς δεν λέει κουβέντα
Πάμε συγκεκριμένα τώρα
Να προσθέσω ορισμένα πράγματα
Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην ελλάδα κατάλους είναι 61% κατ άλλους γύρω στο 70
Μιλάμε λοιπόν για τους υπόλοιπους
Δεν ξέρω τα παιδιά που συγκατοικούν με τους γονείς αν θεωρούνται ότι έχουν ιδιοκατοίκηση ή όχι
Οι υπόλοιποι λοιπόν μερικοί εξ αυτών θα έχουν πρόβλημα
Για τους πολύ αδύνατους δίνεται μικρό επίδομα ενοικίου που δεν λυνει φυσικά το πρόβλημα
Όπως το πρόγραμμα να αγοράσουνε δικό τους σπίτι
Η προπαγάνδα δε φαίνεται και από το οτι λυπάται και τους ιδιοκτήτες
Που χάνουν ενοίκια
Και δεν λέει κουβέντα για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες που κερδίζουν από την αύξηση των ενοικίων
Που βέβαια μερικοί από αυτους είναι απλοι ιδιώτες που συμπληρώνουν το εισόδημά τους
Και άλλες μεγάλες εταιρείες που βγάζουν αρκετά λεφτά
Επίσης δεν ξέρω τι σχέση έχουν οι υπολογισμοί με τα ενοίκια με τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Δηλαδή τα στοιχεία πώς υπολογίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις
Όταν λέει αύξηση ενοικίων συμπεριλαμβάνει και τις βραχυχρόνιες
Γιατί πολλές από αυτές είναι για τουρίστες
Σε γνωστό νησι
Έχουν σταματήσει να πηγαίνουν το καλοκαίρι
Και νοικιάζουν σε βραχυχρόνιες μισθώσεις σε τουρίστες και βγάζουν λεφτα
Το σπίτι τους
Για τα υπόλοιπα έχω βάλει τις γραφικές παραστάσεις
Έχουμε αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος
Αλλά επειδή στην ευρώπη έχουν μεγαλύτερη αύξηση πέφτουμε στη σειρά κατάταξης
Και επειδή ίσως δεν γίνεται σαφές αυτό σε μερικούς
Να το κάνω με ένα απλοποιημενο παράδειγμα
Ας πούμε ότι στην alpha χώρα
Ο μέσος όρος των μισθών είναι 1.000€
Το χρόνο 1
Και δίνουν 900€ για όλες τις ανάγκες τους
Το χρόνο 2 στην ίδια χώρα
Ας πούμε ότι υπάρχει 1.200 μέσος μισθός
Και δίνει 1.000€ για όλες τις ανάγκες του
Έχουμε βελτίωση
Στη χώρα β
Στο χρόνο 1
Ο μέσος μισθός ήταν 900€.
Εδιναν 850 για όλες τις ανάγκες τους
Στο χρόνο 2 στην ίδια χώρα β
Ο μισθός πήγε εκεί 1.300
Και εδιναν1050
Για όλες τις ανάγκες τους
Η χώρα β πέρασε τη χώρα alpha στο τι μπορεί να αγοράσει με το μέσο μισθό
Αλλά και η χώρα α έχει αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος
Αν θέλουμε να μαστε αντικειμενικοι πρέπει να λέμε και τα δύο στοιχεία
Η χώρα α βέβαια είναι η ελλάδα
Τι λες για σένα;Καλημερα αγαπητε μου φιλε
Αρα εκανα καλα που σε ρωτησα , επιβεβαιωσες την υποψια μου οτι ο @Hellraiser4Ever ειναι ενας φθηνός προπαγανδιστής![]()
Πες ταατυχώς πόνταρε και έχασε τα δικά μας λεφτά όχι της μιζοφαμίλιας
Να δούμε τι θα πληρώσουμε ,πόσο θα έρθει ο λογαριασμός από όλα αυτά τα απίθανα που έκανε και εξέθεσε τη χώρα
Κανονικά πρέπει να πληρώσουνε μόνον οι ψεκούληδες ψηφοφόροι του, οι υπόλοιποι δεν φταίμε
Εγώ; Εγώ ;;;; Αντικειμενικοτερος;; Έτσι ;;Τι λες για σένα;
Εγώ νομίζω ότι από προπαγάνδα παίρνεις περισσότερο μεγαλύτερο βαθμό εσύ
Ενώ από απαξίωση και βρισιές ο hell
Τι λες για σένα;
Εγώ νομίζω ότι από προπαγάνδα παίρνεις περισσότερο μεγαλύτερο βαθμό εσύ
Ενώ από απαξίωση και βρισιές ο hell
γιατι εδω δεν εισαι ευρωπαικη ενωση .. για το μλκ του χωριου σε εχουνΠου ειναι ο Ντολμας να εξηγήσει γιατι το Dacia spring κανει στην Μαλτα 9.900 και στο Κουλισταν 18k
![]()