Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.159
- Πόντοι
- 12.756
αυτο θα παρω , θα δωσω το δικο μου και θα χτυπησω αυτο μολις ερθει Ελλαδα
αυτο θα παρω , θα δωσω το δικο μου και θα χτυπησω αυτο μολις ερθει Ελλαδα
Άμα δεν βγει ηλεκτρικό plugg I'm με καύσιμο οξυγόνου Σιτροέν σάξο ,εγώ δεν αλλάζω την γαλλιδουλα μου ..αυτο θα παρω , θα δωσω το δικο μου και θα χτυπησω αυτο μολις ερθει Ελλαδα
Αφού Κούλης είπε ότι δεν υπάρχει γουόκ στην Ελλάδα... εννοούσε ότι δεν υπάρχει άλλο γουόκ πέραν της ΝΔ;Kαι μην ξεχνάτε υπαρχουν δυο φύλα.
Νομιζω οτι η Ακροπολη τη γλύτωσε παντως
Ο κουλης ειναι μονδέρνος, αν το αδελφάτο της ευρώπης διατάξει οτι θα εχουμε 4 φύλα , θα εχουμε 4 φύλα.Αφού Κούλης είπε ότι δεν υπάρχει γουόκ στην Ελλάδα... εννοούσε ότι δεν υπάρχει άλλο γουόκ πέραν της ΝΔ;
Θα δώσει λες Κούλης τα τέκνα του στους Πάκους, ώστε να ανακουφιστούν οι καϋμένοι σεξουαλικά; Το έχουν ανάγκη νομίζω...Ο κουλης ειναι μονδέρνος, αν το αδελφάτο της ευρώπης διατάξει οτι θα εχουμε 4 φύλα , θα εχουμε 4 φύλα.
Έτσι θα μας ξεπαστρέψουν ευκολότερα τα μπαγκλοπάκια
To κινέζικο εννοούσεΑφού Κούλης είπε ότι δεν υπάρχει γουόκ στην Ελλάδα... εννοούσε ότι δεν υπάρχει άλλο γουόκ πέραν της ΝΔ;
Άλεξ κάνει αξιοπρεπή ανταρτοπόλεμο στους λούμπεν ακραίους ψεκασμένους κουμμουνιστακροδεξιούς τραμπικούς με καταιγισμό λάικ στα πόστ του Σαούλη υποδεικνύοντας και αναδεικνύοντας τοιουτοτρόπως την οδόν της μετριοπαθείας της φρονιμάδας και της κοινής λογικής.Τι να πούμε δλδ ;;;;
Πέντε μαλακες κουλοκαυλους είχανε στο σαη μας και αυτούς τούς τραμπουκιζατε και χάθηκαν
Λείπει πλέον το γέλιο από τη ζωή μας
Aρχισαν τα οργανα
Παπαριές καμαρωτες η κυρία λέει.Εντάξει είμαστε?
Εντάξει είμαστε.
Βρήκε ταχαμου ο Βελοπουλος τη σούπερ γιαγια
Παπαχελάς: «Ο Μπάιντεν ξεγέλασε τον Μητσοτάκη! Βοηθήσαμε την Ουκρανία αλλά δεν πήραμε πίσω τίποτα»
Με τα δεκαεφτα λιτρα μεταφερεις το ελαιολαδο ενω με τα πεντε λιτρα το πουλας πιασε το αυγο και κουρευτω .Αν σε σταματησουν στο δρομο με τενεκε θα λες οτι κανω μεταφορα ελαιολαδου .Παπαριές καμαρωτες η κυρία λέει.
Μαλακίες. Να πάνε να στήσουν μπλόκο στις μεταφορικές εταιρίες στην Αγ Άννης. Έχουν ντανες με 17λ ντενεκεδες. Πάνε να μας πείσουν να αγοράζεις από σούπερ μάρκετ κλτπ.Με τα δεκαεφτα λιτρα μεταφερεις το ελαιολαδο ενω με τα πεντε λιτρα το πουλας πιασε το αυγο και κουρευτω .Αν σε σταματησουν στο δρομο με τενεκε θα λες οτι κανω μεταφορα ελαιολαδου .
Αφου ηταν δεδομένος τι ηθελε να του κανουνμαλακίες λέει το video.... πήραμε 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ παράκτια περιπολικά 40 ετών, των οποίων η ανακατασκευή στοίχησε περισσότερα από το να φτιάχναμε καινούρια
Πολεμικό Ναυτικό: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή των «Island» των οποίων το τελικό κόστος ξεπέρασε τη ναυπήγηση νέων σκαφών - Defence Review
Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Σαλαμίνας, η επίσημη Τελετή Ονοματοδοσίας και Ύψωσης Σημαίας των 4 Παράκτιων Περιπολικών τύπου «ISLAND». Στη τελετή παρέστη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Αξίζει να τονιστεί πως το αρχικό κόστος του προγράμματος προσδιορίστηκε σε...defencereview.gr
κάναμε και τελετή όπου η υπουργάρα έβγαλε και λόγο και έστηλε αυστηρό μήνημα (Όχι παιζουμε) στην Τουρκία... βεβαιως βεβαίως!!
ντράπηκε και η ντροπή...
τα γυφτολαδα ;;;;; καλα αυτοι ειναι κρατος σιγα μην τους πειραξουνΜαλακίες. Να πάνε να στήσουν μπλόκο στις μεταφορικές εταιρίες στην Αγ Άννης. Έχουν ντανες με 17λ ντενεκεδες. Πάνε να μας πείσουν να αγοράζεις από σούπερ μάρκετ κλτπ.