nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.499
- Πόντοι
- 1.206
Μαλακά όντως?????αδερφος , μπραδερινι , Ο μοναδικός Έλληνας προσκεκλημένος του Τραμπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
PS για πολύ ξύλο ο Ιγνάτιου
Μαλακά όντως?????αδερφος , μπραδερινι , Ο μοναδικός Έλληνας προσκεκλημένος του Τραμπ
με το προγραμμα επιδοτησης για αγορα σπιτιων μεγαλωνει η ζητηση για κατοικια και επακολουθα ανεβαινουν κι αλλο οι τιμες αφου δεν η προσφορα ειναι σταθερη
δηλαδη οι ασχετοι ανεπαγγελτοι τυποι κανουν πιο μεγαλο το προβλημα ελλειψης κατοικιας
Ρε τυπε εδώ ανέβηκαν τα ψυγεία τα σπίτια θα τη γλύτωσαν?με το προγραμμα επιδοτησης για αγορα σπιτιων μεγαλωνει η ζητηση για κατοικια και επακολουθα ανεβαινουν κι αλλο οι τιμες αφου δεν η προσφορα ειναι σταθερη
δηλαδη οι ασχετοι ανεπαγγελτοι τυποι κανουν πιο μεγαλο το προβλημα ελλειψης κατοικιας
Στο Τικ Τοκ όποιος έχει,δείτε τον...
στειλε λινκ προφιλ τουΣτο Τικ Τοκ όποιος έχει,δείτε τον...
Ετοιμάζει ,λέει,βίντεο για την συγκάλυψη της ΝΔ στην υπόθεση Τεμπων ...
Aφου απαγορευτηκε το τικ τοκ στης ΗΠΑ,πως θα το δεις?στειλε λινκ προφιλ του
Με γαμησες ....στειλε λινκ προφιλ του
πηρε παρατασηAφου απαγορευτηκε το τικ τοκ στης ΗΠΑ,πως θα το δεις?
Λες να παμε για πεναλτι?πηρε παραταση
Καλα τα λέει αλλά φυσικά θα επανέρχεται το ερώτημα τώρα το θυμήθηκεΜε γαμησες ....
Νομίζω κανείς ψαχτήρι το όνομα του...
Δεν ασχολουμε με κανέναν πολιτικό,ούτε ακολουθώ ούτε σχολιάζω ούτε λαικι κάνω,μ τον έβγαλε απλώς προτεινόμενο κ τον είδα
Λες να παμε για πεναλτι?
Εγω σκεφτομαι μηπως ανεβηκε στην πλατφορμα κανενα βιντεακι με φαγητο απο το "τι τσιμπησες μαν" και ειπε να το απαγορευσει ο ΝτοναλντΘα το κανει ανταλλαγή ο Τραμπ , θα πει αφηστε το Χ του Ιλον να ειναι στην Κινα για να αφησω και εγω Τικ Τοκ στο Αμέρικα
Προσωπικά μου αρκεί το "ποτέ δεν είναι αργά "Καλα τα λέει αλλά φυσικά θα επανέρχεται το ερώτημα τώρα το θυμήθηκε
Υποψιάζομαι πως είναι Βορειοελλαδιτης κόλλημα με τα Σκόπια και αυτός
Δεν το κατηγορώ αλλά άμα σας κόφτει κάντε κάτι στην πράξη όχι τζάμπα μαγκιες αλά Τσιπρα
Οι τιμές ανεβαίνουν και λόγω διαφοράς με έξω.και με το πρωτο προγραμμα αυτο εγινε , απλα ανεβασε τις τιμες στην αγορά , και τωρα αυτο θα γινει