Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.978
- Πόντοι
- 12.756
πως πανε και αγοραζουν αυτη την μαλακία δεν μπορω να καταλαβω ..Τι το κακο εχει το 2008 δηλαδη?
Θα το επαιρνες εσυ για ταξι ;;
πως πανε και αγοραζουν αυτη την μαλακία δεν μπορω να καταλαβω ..Τι το κακο εχει το 2008 δηλαδη?
Του δεν ποιντ παντα.Το πηρε γνωστος,πιο ωραιο απο κατι γιαρις κρος κλππως πανε και αγοραζουν αυτη την μαλακία δεν μπορω να καταλαβω ..
Του δεν ποιντ παντα.Το πηρε γνωστος,πιο ωραιο απο κατι γιαρις κρος κλπ
Eμ ειδες,αμεσως το εβγαλες πρωτο.Καπως ετσι βγαινουμε πρωτοι κι εμεις,κοντρα σε κατι Ζαϊρ κλπΜην γινεσαι Νταιμας ρε μαλακα τωρα και μου συγκρινεις με τα χειρότερα για να μου το βγάλεις ωραίο , και απο το Σκοντα Φαβοριτ ειναι πιο ομορφο αμα το πας ετσι
..ηλιακός 100 λίτρων πριν το πρόγραμμα 'αλλάζω ηλιακό θερμοσίφωνα' 470 €..Eμ ειδες,αμεσως το εβγαλες πρωτο.Καπως ετσι βγαινουμε πρωτοι κι εμεις,κοντρα σε κατι Ζαϊρ κλπ
100 λιτρων ειναι πολυ μικρος,διορθωσε το αμεσα γιατι παιζουν αναφορεςΕ καπως πρεπει να δουλεψει και η αγορα..ηλιακός 100 λίτρων πριν το πρόγραμμα 'αλλάζω ηλιακό θερμοσίφωνα' 470 €..
.με το πρόγραμμα 720 €.
.ρε μαστορικο του λέω μπατ γουαι;
.μου απαντά : μπικοουζ η επιδότηση είναι για εμάς όχι για σένα κορόιδο..
Με 20 ευρώ γαμάγαμε στη Φυλής, με 20 ευρώ γαμάμε και τώραTυπε επειδη δεν το διαβασα ολο,ενα να ξες αυτα που γραφεις ειναι προπαγανδιστικα.Ο κοσμος 20 ευρω βενζινη εβαζε,20 βαζει και τωρα.50 εδινε στο σουπερ μαρκετ 50 δινει και τωρα.Τα αλλα που κανετε με αναλογιες ειναι μαθηματικα τρικ για να ξεγελασετε τον κοσμο
Κ εγώ ρώτησα για 16αρα αντλία κ πριν είχε 5000 ευρώ κ με το προγρακμα 8500..ηλιακός 100 λίτρων πριν το πρόγραμμα 'αλλάζω ηλιακό θερμοσίφωνα' 470 €..
.με το πρόγραμμα 720 €.
.ρε μαστορικο του λέω μπατ γουαι;
.μου απαντά : μπικοουζ η επιδότηση είναι για εμάς όχι για σένα κορόιδο..
H μονη "ευρωπαϊκή' χωρα που αύξησε τις αγροτικές της εξαγωγές ειναι η ΤουρκιαΗ Δανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από το 2030 θα χρεώνει τους αγρότες 16 ευρώ τον τονο εκπομπών άνθρακα, για να μειώσει το κλασιμο αγελάδων, γουρουνιών και γιδοπροβάτων. Από το 2035 θα το πάει στα 40 ευρώ. Τέρμα το κλασιμο των ζώων.
Δυστυχώς, για τις τύχες μας αποφασίζουν οι απόλυτοι "πράσινοι" μαλακες.
Κι ενας από αυτούς είναι κι ο Μητσοτάκης.
Ψήνομαι να πάρω για αντίκα μίαπως πανε και αγοραζουν αυτη την μαλακία δεν μπορω να καταλαβω ..
Οποιαδήποτε εταιρεία κάποιος την έχει.Η εστιαση που κάνουν όλοι στην αριστερή ρητορικη "τα κακά finds" "τα υπερκεδη" κτλ μόνο κακό κάνουν
Τυπε η ουσια ειναι οτι τα επενδετικα σχηματα που εχουν τις ασφαλιστικες εταιρειες εχουν και τις ιδιωτικες κλινικες .Οτι κανουν παρτι τα επενδυτικα σχηματα κυριως στις τραπεζες που ειναι οι ιδιες πισω απο τα επενδυικα σχηματα δεν ειναι αριστερο η δεξιο να ααφερονται .Αυτα κατεστρεψαν την Ελλαδα τα αριστερα και τα δεξια τα κεντρικα τα ακρα .Ο ιδεολογικος προσανατολισμούς τους μαρανεΟποιαδήποτε εταιρεία κάποιος την έχει.Η εστιαση που κάνουν όλοι στην αριστερή ρητορικη "τα κακά finds" "τα υπερκεδη" κτλ μόνο κακό κάνουν
Στο τέλος βέβαια κάπως το σώζει γιατί ουσιαστικά αναφέρεται στους τιμοκαταλαγους αν και άτσαλα.Που ούτε αυτοί λένε κάτι γιατί θα σου εμφανίσει γάζες χρέωση 500 ευρώ κτλ.
Για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται η ανάγκη σοβαρών θεσμών ελέγχου γενικότερα.
Ειδικότερα τώρα πρέπει να μπουν αυστηροί κανόνες πλαίσιο για όλα.
Μόνο η διαφάνεια θα μπορέσει να συγκρατήσει το κόστος σε γενικές γραμμες