Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
οι μισοί από όσους έκλεισαν συνεχίζουν να κάνουν δουλειές στη ζούλα και να βγάζουν μεροκάματο μπορεί να εργάζονται και ως μισθωτοί κάπου αλλού

όταν το κράτος κάποτε είχε φτάσει να φορολογεί όσους είναι με μπλοκάκι σχεδόν 70% τι περιμένουν οι επιστήμονες της εκάστοτε κυβέρνησης?

ότι θα πάει ο τύπος να ξεβουλώσει το βόθρο θα πάρει 100 ευρώ και τα 70 θα τα δώσει στον χατζηδάκη για να τα δώσει με απευθείας ανάθεση στις τετραπετρίτες?
Tι λες παλι ρε κομμουνι?:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.999
Πόντοι
3.656
Κατι τετοιοι σαν εσενα κυκλοφορουν και θα γινει η χωρα βορα για τα ξενα αρπακτικα:confused::confused::confused:
εγώ παλεύω για τα δίκια του λαού για να βγαίνει ο λογαριασμός και να φτάνει ο μισθός :coffee::coffee::coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
Αυτοκόλλητο έβαλες, γιατί δεν το είδα??:coffee::coffee::coffee::coffee:
Βέβαια ούτε εσένα δε βλέπουμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
:coffee::confused::confused::confused:
2ce04834-225c-4c38-976e-98d9931a8f70_1.18241abb5701472a64bcb4afb918045c.jpeg

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.903
Πόντοι
6.166
οι μισοί από όσους έκλεισαν
Tα μαγαζια της μαφιας δεν κλεινουν .Ειχα συζήτηση με εναν τυπο στον χωρο της εστιασης βγαζει ενα μονο προιον τουμπανο και για χρονια στον χωρο και παει για βουντο και μου λεει θα το κλεισω και θα παω να δουλεψω ντελιβερι να τελειωνει και ας τρωνε την σαπιλα του καθενος και τα κινεζικα , ειμαι χωμενος μεχρι τα μπουνια δεν παει αλλο. Εχω ακουσει οτι ερχεται χοιρινος γυρος απο Κινα αν αληθευει τι γινεται ρε τιποτα δεν παραγουμε πια τωρα θα στειλουν λεει επιθεωρηση εργασιας στο χωραφι .Καλα θα παει αυτο.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
868
Πόντοι
96
ΟΛΑΑΑΑΑ τα διαβάζει η πουτανα , αφου δεν μπορει να αντεξει χωρις μπου.κομ..
Ολη του η ζωη ειναι εδω μέσα
Στον εξω κόσμο δεν του μιλάει κανεις , και οχι μονο αυτο , αλλά δεν τον βριζει και κανεις , που με αυτο τρεφεται :coffee::coffee:
Η πλάκα είναι ή η τραγωδία αν θέλεις,ότι δεν έχει σχέση με τον χώρο.Δεν γαμάει πουτάνες ή οτιδήποτε άλλο και αυτοφαντασιώνεται ότι είναι κάποιος ανάμεσα σε πουτάνες, τραβέλια, νταβατζήδες, πελάτες κτλπ και νομίζει ότι αστυνομεύει ιδεολογικά ένα τέτοιο χώρο. Και φυσικά γελάνε όλοι οι παραπάνω με αυτό το σούργελο. Χρίζει άμεσης ψυχολογικής βοήθειας !:uglystupid:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.203
Πόντοι
22.266
Η πλάκα είναι ή η τραγωδία αν θέλεις,ότι δεν έχει σχέση με τον χώρο.Δεν γαμάει πουτάνες ή οτιδήποτε άλλο και αυτοφαντασιώνεται ότι είναι κάποιος ανάμεσα σε πουτάνες, τραβέλια, νταβατζήδες, πελάτες κτλπ και νομίζει ότι αστυνομεύει ιδεολογικά ένα τέτοιο χώρο. Και φυσικά γελάνε όλοι οι παραπάνω με αυτό το σούργελο. Χρίζει άμεσης ψυχολογικής βοήθειας !:uglystupid:
Νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο τρολ όλων των εποχων..
Διότι όταν δεν μιλάει για πολιτικά έχει πλάκα ..κ γούστο σε γυναίκες :confused:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
868
Πόντοι
96
Νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο τρολ όλων των εποχων..
Διότι όταν δεν μιλάει για πολιτικά έχει πλάκα ..κ γούστο σε γυναίκες :confused:
Σαν τις ανύπαρκτες κολoμβιανές (χονδρές ;) :embarrased:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom