Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.279
- Πόντοι
- 3.656
Μας απαξιωσε ο ταριφας...μην σπαμαρεις εχουμε ΣΟΒΑΡΟ διαλογο με ΚΥΡΙΟ Μπιρλα και μικρο χαρτοπολεμο
Μας απαξιωσε ο ταριφας...μην σπαμαρεις εχουμε ΣΟΒΑΡΟ διαλογο με ΚΥΡΙΟ Μπιρλα και μικρο χαρτοπολεμο
1000 ευρω προστιμο θα φαει αν δεν εχει αυτοκολητο posΜας απαξιωσε ο ταριφας...
Πως,πως1000 ευρω προστιμο θα φαει αν δεν εχει αυτοκολητο pos
Δικηγόρο βάζουν οι ένοχοινα σου υπενθυμισω οτι ΕΣΥ δεν εχεις δικηγορο μαγκα οπως ο Χαρτοπολεμος που την σκαπουλαρε και θα ασπρισουν τα μαλλια σου Μαλανδρινο
Με την Νέα Δημοκρατία μαςΜε κασσελα που ειναι μπιζνες φρεντλυ?
Καλα θα πας!!!Ολο το νημα θα σε ψηφισει!!!Με την Νέα Δημοκρατία μας
Δικηγόρο βάζουν οι ένοχοι
Εγώ είμαι ΑΘΩΟΣ
θα εκπροσωπήσω τον εαυτό μου στο δικαστήριο το έχω ξανά κάνει
Και όταν κερδίσω θα ζητήσω και τα δικαστικά μου έξοδα ή αμοιβή μου είναι 4,500 την ώρα
μπορώ να μάθω το λόγο?
έχεις να προτείνεις κανέναν καλύτερο από εμένα?Καλα θα πας!!!Ολο το νημα θα σε ψηφισει!!!
Ως υποψηφιο ή ως απατεωνα?έχεις να προτείνεις κανέναν καλύτερο από εμένα?
αυτά δεν είναι 2 διαφορετικές ιδιότητες για τους βουλευτές το δεύτερο είναι προαπαιτούμενο για να το πρώτοΩς υποψηφιο ή ως απατεωνα?
Ή και τα δυο?
δαγκωτο.αυτά δεν είναι 2 διαφορετικές ιδιότητες για τους βουλευτές το δεύτερο είναι προαπαιτούμενο για να το πρώτο
όχι ιβαν και τέτοιαδαγκωτο.
στειλε ιβαν
θα ψηφισω μαριγκοναόχι ιβαν και τέτοια
όταν είναι θα ανοίξω ένα λογαριασμό για το κόμμα και θα μπαίνουν εκεί οι δωρεές και ενισχύσεις που νομίζω ότι είναι αφορολόγητα
ιβαν με το παραμικρό
δε το έχω παρακολουθήσει αυτόθα ψηφισω μαριγκονα
στον Κορυδαλλό σαν Σ.Υ. με τα μυστικά κονδύλια της νέας σοβαρής κυβέρνησης που ετοιμάζεται το νέο έτοςΜαλανδρινο