barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Μπορώ να αναλάβω εγώ το αίτημα σου.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΕ!!!!
Μπορώ να αναλάβω εγώ το αίτημα σου.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΕ!!!!
58,2ΚΜονο εσυ εισαι εκτος??
Ξερεις τι λεω...Να του το γραψω εγω μπας και μπει με κανα κλωνο η μας διαβασει ξελογκαριστος(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ!!)
Ξερεις τι λεω...Να του το γραψω εγω μπας και μπει με κανα κλωνο η μας διαβασει ξελογκαριστος(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ!!)
ΛΑΚΗ ΨΩΜΟΛΛΥΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 5073/2023.ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ.
Καλα...στειλε ΙΒΑΝτσαμπα κόπος
θελω και εγωΚαλα...στειλε ΙΒΑΝ
Καλα...στειλε ΙΒΑΝ
Μολις μου το στειλει θα στο δωσωθελω και εγω
κλεφτοΚούλιδες ακύρωσαν δύο διαγωνισμούς για να γίνει απευθείας ανάθεση σε εταιρεία φάντασμα
για την δημιουργία λογότυπου, κόστους 30.000 ευρώ
Αξία ανεκτίμητη από τα Κουλήθια που έσκουζαν για αξιοκρατία και αξιολόγηση παντού
Σιχαμεροί κλεφτομπινέδες τρώνε με μανία και τα "πόμολα"
εκτός από τρίπουστας πιστοποιημένος ,Ματ Γκέιτς: Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης του Τραμπ είχε κατηγορηθεί για σεξ με ανήλικες
Ο 42χρονος βουλευτής της Φλόριντα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αμερικανικής Δικαιοσύνης, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι πλήρωνε γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, για να κοιμούνται μαζί τουwww.protothema.gr
Τι λέτε για τη λίστα μου ;μαλλον δεν ξερεις καλα την λιστα Λακη
Τόσο βόθρος ;Aπαραδεκτο το κλιμα εδω μεσα,σαν καφενειο ψηφοφορων του Κυριακου ενα πραγμα
Δεν ανακατευομαι εγω με ταβλαδορους-πρεφακηδεςΤι λέτε για τη λίστα μου ;
Πέραν του ότι έχει μέσα καθίκια, ηλίθιους και σπασαρχίδια ;
Τόσο βόθρος ;
Ο Μπίρλας αν θυμάμαι καλά , παίζει να έχει καφενείο .Δεν ανακατευομαι εγω με ταβλαδορους-πρεφακηδες
Πληροφοριες μαλλον θα εχει ο @Νίπλης που κρυφογελαει αλλα δεν λεει κουβενταΟ Μπίρλας αν θυμάμαι καλά , παίζει να έχει καφενείο .
Μπορεί και μπακαλοταβέρνα βέβαια.
Ίσως και ντελικατέσεν σουβλατζίδικο ή πατσατζίδικο γιδάδικο.
Καμία σχέση με τις γίδες που γαμάει στο νησί η Κλαούντια.
Το σίγουρο είναι ότι έχει μια αγγελία για προσωπικό από τη δολοφονία του γεωργίου του πρώτου
και δεν πατάει κανείς να δουλέψειστο μπουρδέλοστην επιχείρησή του.
Πιθανόν την παραμονή που έχουν κανονίσει να πάνε, προτιμούν το απονενοημένο .
Λες να είναι κανά πατσατζίδικο που το ξέρει ο Νίπλης ;Πληροφοριες μαλλον θα εχει ο @Νίπλης που κρυφογελαει αλλα δεν λεει κουβεντα
Λες να είναι κανά πατσατζίδικο που το ξέρει ο Νίπλης ;
Από αυτά που πάνε δικηγόροι και enfant gâté ;;;