Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.587
- Πόντοι
- 8.346
Επειδή σμρ θέλω να πάω σούπερ μάρκετ, έχουμε ενημέρωση από φυλλάδιο προσφορών λιντλ??
Για τν αέρα που αναπνέουμε το έχουν προγραμματίσει για το '25?
Βαρυσημαντη τοποθετηση Βασιλακη με περουκινι.....
Κικίλιας για μεταναστευτικό: Η Ευρώπη τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις ανεπαρκείς πολιτικές της | to10.gr
Η τραγωδία με τις πλημμύρες στη Βαλένθια επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά και με τον πιο δραματικό τρόπο ότι η κλιματική κρίση είναι εδώ, τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας.www.to10.gr
Που τα ειδες τα ηλεκτρικα suv?Φοβερή έκθεση. 1η χώρα στους "πολίτες που δηλώνουν ότι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα" τύπου "πήρα το καινούριο αιφονι, θέλω και suv ηλεκτρικο αλλα δυσκολευομαι να τα βγαλω περα με δοσεις και καρτες.
4οι από το τέλος στους πολίτες που δηλώνουν "ικανοποίηση από τη ζωή" τύπου δε μπορώ να έχω ένα εσκορτακι κάθε μέρα overnight.
Φοβερή έκθεση, οι πολίτες μίλησαν.
Αφού το είπαν οι παρουσιαστές: με τρία τοστ, ζει ολόκληρη οικογένεια. Αν δε, τα κόψουν και στην μέση, τρώνε και το βράδυ. Όλα καλά.
Πως τα έχετε καταφέρει ρε μπαγασες να βρίζετε όλη μέρα τους Αλήτες Ρουφιάνους Δημοσιογράφους αλλά ταυτόχρονα να εξυμνειτε κάποιους απ αυτούς και να κάνετε ευαγγέλιο ότι γράφουν και λένε, θαύμα είναι. Κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι απλά προτιμάτε ότι βολεύει τα προσωπικά σας πιστεύω.Τα εχει κανονισει ολα παμε για ξεπουλημα
Αιολικά πάρκα, το πρόσχημα του κωλόσογου για ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της εθνικής κυριαρχίας. Αντίστοιχο του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της Μακεδονίας από τους εφιάλτες - προδότες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με την υποστήριξη -δια της ΠΛΗΡΟΥΣ αποχής και αντίδρασης- της ΝΔ.Τα εχει κανονισει ολα παμε για ξεπουλημα
Καλυτερα τα προσωπικα πιστευω παρα τα προσωπικα συμφερονταΚάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι απλά προτιμάτε ότι βολεύει τα προσωπικά σας πιστεύω.