Οταν είναι να κατηγορήσεις το ΣΥΡΙΖΑ μας αναφέρεις τι είπε ο εισαγγελέας στη δίκη. Και ποτέ το αποτέλεσμα της δίκης.
Οταν είναι να κατηγορήσεις τον παιδόφιλο κολλητό του Μητσοτάκη, το Γεωργιάδη, στον οποίο πήγαν μάρτυρες υπεράσπισης Μπουμπουκος και Αννα-Μισελ, ξαφνικά δε σε αφορά τι λέει ο εισαγγελέας, αλλά σε νοιάζει μόνον η απόφαση του δικαστηρίου.
Που δεν τον δίκασε, έβαλε την υπόθεση στο αρχείο για τυπικούς λόγους κι εσύ μας τον παρουσιαζες για αθώο.
Που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί.
Ας θυμηθούμε τι έλεγε η εισαγγελέας μιας κι εσύ θυμάσαι μόνον την εισαγγελέα στο Μάτι.
«Δυστυχώς, θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής ειναι υποχρεωμένος να ακολουθησει τον νόμο, ακόμα και αν προκαλείτε στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρεί ήσσονος σημασία και να πραγράφει, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων»
Και μετά απορεις που σε λένε προπαγανδιστή και σκουπίδι.
Έχουμε ξανασυζητήσει για τις δίκες
Εγώ δεν κρίνω ποτέ αποτέλεσμα δίκης
Για αυτό δεν είπα τίποτα
Ούτε για το αποτέλεσμα της δίκης στο μάτι
Ούτε για το αποτέλεσμα της δίκης του παπαγγελόπουλου
Ούτε για το αποτέλεσμα
Της δίκης στη μάνδρα
Όσον αφορά την προπαγάνδα
100 φορές έχουμε πει
Πόσες εκατοντάδες σελίδες είναι οι σελίδες για τα τέμπη που έχω γράψει και εγώ
Και πόσες ελάχιστες για το μάτι φαίνεται ότι έχουν γράψει ελάχιστοι και εγώ
Και για τις πλημμύρες στη μάνδρα που δεν ξέρω καν αν υπάρχουν σελίδες
Και δεν θυμάμαι καν αν εγώ έχω γράψει
Ο μεγάλος προπαγανδιστής
Όσο για το γεωργιάδη
Η οποιονδήποτε γεωργιάδη
Ένας άνθρωπος κρίνεται ένοχος από τα δικαστήρια
Και όχι από εμένα ούτε από εσένα
Αν δεν είχε γίνει παραγραφή
Θα έβγαινε ένα αποτέλεσμα και θα το δεχόμουν όποιο και να ήταν
Εφόσον όμως δεν καταδικάστηκε έστω και λόγω παραγραφής παραμένει αθώος
Όσο αφορά τους μάρτυρες με έτσι είναι αλλά δεν ξέρω γιατί πήγαν
Το κάνουν πολιτική αυτό
Όπως και στις δίκη της 17 νοέμβρη
Είχα πάει γλέζος ζουράρης μπιτσάκης
Και ποιο κάτω από την διοικούσα επιτροπή του συριζα τότε
τα στελέχη αυτά του ΣΥΡΙΖΑ -που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του- είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου.
Ενώ τώρα δεν είναι ΠΑΣΟΚ η ΝΔ που έχει μαζέψει όλα τα σκουπίδια του Σημίτη. Βαριέμαι να παραθέτω ονόματα, θεωρώ ότι όλοι τα γνωρίζουν ή εύκολα μπορούν να τα βρουν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η πολιτική της συνεχίζει να είναι ΠΑΣΟΚ.
Ενώ ο συριζα δεν έχει κανένα σκουπίδι του πασοκ έτσι;