celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.806
- Πόντοι
- 6.056
Δεν εχω δει ακομα,λενε οτι αξιζειτον μονομάχο λες?
Δεν εχω δει ακομα,λενε οτι αξιζειτον μονομάχο λες?
χτυπησαν σε παγοβουνο και πινιγικανε....μην το δειςΔεν εχω δει ακομα,λενε οτι αξιζει
δεν έχεις προλάβει εννοείς, από το 2000?Δεν εχω δει ακομα,λενε οτι αξιζει
Oυτε αυτο με το παγοβουνο εχω δειχτυπησαν σε παγοβουνο και πινιγικανε....μην το δεις
Πριν λιγο το ανεφερεςδεν έχεις προλάβει εννοείς, από το 2000?
και πως ξέρεις πως τον λένε μάξιμο?
Όλοι οι εκλεκτοί ήταν εκεί....
ανέφερα μάξιμο τον μονομάχο, όχι την ταινία μονομάχο που παίζει ένας μάξιμοςOυτε αυτο με το παγοβουνο εχω δει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πριν λιγο το ανεφερες
Τον είχε τον τενεκέ καλεσμένο σε κάποιο κανάλι προχθές και μας έλεγε ότι με τα F-35 θα πάμε νύχτα στην Άγκυρα. Κι ότι μόνον εμείς δικαιούμαστε να το λέμε αυτό.Ηταν και η άλλη,ο Καιρίδης,αλλά είναι κακομούτσουνος και δεν τον έβαλα,μην χαλάσουν τα τσάκρα.....
Θα παμε νυχτα να βρουμε τους μπαμπαδες μας συμφωνα με τα λεγομενα του?Τον είχε τον τενεκέ καλεσμένο σε κάποιο κανάλι προχθές και μας έλεγε ότι με τα F-35 θα πάμε νύχτα στην Άγκυρα. Κι ότι μόνον εμείς δικαιούμαστε να το λέμε αυτό.
Την ίδια ακριβώς παπαρομαλακία ξεστόμισε και το νούμερο ο μπουμπούκος πριν λίγο καιρό.
Δεν έχει σημασία που εμείς δεν έχουμε F-35.
Νύχτα στην Άγκυρα θα πάμε όμως.
Τεράστια νούμερα όλοι αυτοι.
Θα έχουμε σύντομα.Τον είχε τον τενεκέ καλεσμένο σε κάποιο κανάλι προχθές και μας έλεγε ότι με τα F-35 θα πάμε νύχτα στην Άγκυρα. Κι ότι μόνον εμείς δικαιούμαστε να το λέμε αυτό.
Την ίδια ακριβώς παπαρομαλακία ξεστόμισε και το νούμερο ο μπουμπούκος πριν λίγο καιρό.
Δεν έχει σημασία που εμείς δεν έχουμε F-35.
Νύχτα στην Άγκυρα θα πάμε όμως.
Τεράστια νούμερα όλοι αυτοι.
χοντρό αυτό πάρτο πίσωAυτα τα λενε οι κομμουνισται
Στο πρωτο μπραφ εχεις κλεισει πτηση τσαρτερ ή εισαι κανενας πλεμπαιος και θα μεινεις πισωχοντρό αυτό πάρτο πίσω
θα στο πω έτσιΣτο πρωτο μπραφ εχεις κλεισει πτηση τσαρτερ ή εισαι κανενας πλεμπαιος και θα μεινεις πισω
Kι αν εμπλακει και η αλλη γειτονικη χωρα?Θα νιωθεις ασφαλης στο Τεπελενι?θα στο πω έτσι
εγώ το πρώτο μπραφ θα το δω από την τηλεόραση στην κατοικία μου στο εξωτερικό
εννοείται το κωριό μου δεν έχει ούτε ηλεκτρικό δε θα το βρει ποτέ κανένας να το βομβαρδίσειKι αν εμπλακει και η αλλη γειτονικη χωρα?Θα νιωθεις ασφαλης στο Τεπελενι?
ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ (το υπόλοιπο δικό σου)δε ξέρω και πόσοι θα μείνουν στο τέλος
αυτοί έχουν πάρει φόρα και όταν φύγουν θα αφήσουν πίσω τους καμένη γη για τους πολλούς και τα καλά χωράφια για τους ολιγάρχες
πρέπει να τους αρέσει η φάση στη βραζιλία που ζουν οι φτωχοί σε φαβέλες δίπλα στα παλάτια των πλούσιων που τα φυλάει ο στρατός....
ε και εδώ δεν έχει επίδομα για τα παιδιά αλλά έχει έξοδα 50Κ το χρόνο για σταθερά τηλέφωνα της ΠΤΔ
όπου και να κοιτάξεις υπερχρεώνουν το κράτος....στα πάντα οι κατσαρίδες....και από πίσω τους οι γλυφοκώλιδες, χωριάτες, ηλίθιοι ψηφοφόροι της κωλότρυπας
δεν λέω γιατί δεν μου έχουν πληρώσει ακόμα τα 0,60 του προηγούμενου μήνα οι γαλάζιες ακρίδεςΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ (το υπόλοιπο δικό σου)
Θα τα λάβεις επί πιστώσει όταν τα εισπράξει τέλος του χρόνου με τα τέλη των ΙΧδεν λέω γιατί δεν μου έχουν πληρώσει ακόμα τα 0,60 του προηγούμενου μήνα οι γαλάζιες ακρίδες
δεν πληρώνει τέλη το αμάξι μου είναι γιούρο 6-7 τι σκατά είναιΘα τα λάβεις επί πιστώσει όταν τα εισπράξει τέλος του χρόνου με τα τέλη των ΙΧ
Τετοια βρωμα και διαφθορά στις ενοπλες δυνάμεις είναι πρωτοφανηςΑυτοι θα σωσουν την ελλαδα απ τους τουρκους
Φλώρος ο παρακολουθούμενος. Πήρε την αποζημίωσή του με αυτή τη θέση για να κάνει την πάπια; Μιλάμε για αρχιδάτο στρατηγό
Ο βλαρόκ κ.λπ. μπραβοκούληδες τον βλέπουν και υγραίνονται