poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 216
πως και δεν δουλευεις σημερα; 5νθημερος εισαι; @Νίπλης μηπως ειναι Δ.Υ;Ξεκινησε δυναμικα το Σαββατο
πως και δεν δουλευεις σημερα; 5νθημερος εισαι; @Νίπλης μηπως ειναι Δ.Υ;Ξεκινησε δυναμικα το Σαββατο
Ξεκινησε δυναμικα το Σαββατο
Τι εννοείς; Δεν πιστεύω να υπαινίσσεσαι κάτι τέτοιο;Φλώρος ο παρακολουθούμενος. Πήρε την αποζημίωσή του με αυτή τη θέση για να κάνει την πάπια; Μιλάμε για αρχιδάτο στρατηγό
Ο βλαρόκ κ.λπ. μπραβοκούληδες τον βλέπουν και υγραίνονται
Ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις.Εσυ σε δεκο εισαι?πως και δεν δουλευεις σημερα; 5νθημερος εισαι; @Νίπλης μηπως ειναι Δ.Υ;
Λογικα κοιμαται στην δουλεια,τις αλλες ωρες μπαινεισπρωξε λιγο κ εσυ βρε μουνι .. ο αλλος κοιμαται - δουλευει @poutsesmple1447
ειδες για να εισαι μουνης και να θες να μου την πεις; σε προλαβα στα δευτερολεπτασαβ/κα το νοικιαζει το ταξι , το δουλευει ο οδηγος
ειδες για να εισαι μουνης και να θες να μου την πεις; σε προλαβα στα δευτερολεπτα
τι ειναι αυτη η λεξη ''δουλεια'' που λετε ολοι εδω μεσα;Ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις.Εσυ σε δεκο εισαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λογικα κοιμαται στην δουλεια,τις αλλες ωρες μπαινει
σαβ/κα το νοικιαζει το ταξι , το δουλευει ο οδηγος
Δεν προλαβα να τον ενημερωσω.Μου στειλε μηνυμα ο οδηγος οτι βγηκες απο το κτιριο του οτε που σε πηρε ο υπνος απο χθες και ξυπνησες σημεραειδες για να εισαι μουνης και να θες να μου την πεις; σε προλαβα στα δευτερολεπτα
ο υπνος κανει καλο στην επιδερμιδα...Δεν προλαβα να τον ενημερωσω.Μου στειλε μηνυμα ο οδηγος οτι βγηκες απο το κτιριο του οτε που σε πηρε ο υπνος απο χθες και ξυπνησες σημερα
τι φάση με τη μασχάλη δεξιάAπό τη χθεσινη εκδήλωση.
Να εισαι γονιός παιδιού που χάθηκε στα Τέμπη....
Συριζαιοι είναι όλοι
θα παρεξηγιοντανΕ καλά δεν τον είπε και Μπουστη
Μη δείτε άνδρα να βάζει κρέας στο κωλο του, κατευθείαν μπουστηςθα παρεξηγιονταν
τα λεω χρονιαχωρια με την τιμη που εχει φτασει το κρεας τι να κανει που να το αποθηκευσηΜη δείτε άνδρα να βάζει κρέας στο κωλο του, κατευθείαν μπουστης