poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 216
τους εχεις βγαλει ολους απο το κωριο τι κανεις πια;η πριν ήταν αλλου ....
Ας πουμε πχ στην Αλβανία ..
τους εχεις βγαλει ολους απο το κωριο τι κανεις πια;η πριν ήταν αλλου ....
Ας πουμε πχ στην Αλβανία ..
τους εχεις βγαλει ολους απο το κωριο τι κανεις πια;
Ε, ναι. Αυτό που το πας; Και σκαγανε τα φλεγόμενα βελανίδια από τα πουρνάρια σα ρουκέτες και τα πήγαινε ο αέρας ακόμα μακρύτερα. Κι έγινε μπουρλότο ο τόπος όλος.Φυσαγε κιολας....ολα εναντιον της κυβερνησαρας μας ηταν.
Αν βγει σέρφερ η Κλαούντια .... έφυγα από το φόρουμ .Τωρα φυσαγε και ο αλλος ο μαλακας μου εγινε ο Αρνιακος και μου εμαθε τους χαρτες και τους αερηδες
Αλλα τωρα ειχε αέρα και σαν γνησιος σερφιστας που ειναι η νυφουλα ξερει απο αέρηδες και καθε μερα κοιταει το windy γιατι κανει σερφ , κανει kite που ο μαλακας πεφτει μονος του στο ισιωμα
Κασσελακης/Πολακης/Κηραλοιφης/Κουτσουμπας/Θεόμουρλη διαλέγουμε και παίρνουμε.γτ αν πεθανει αυριο το πρωι θα πεθανουμε και μεις; τοσο πολυ κρεμομαστε απο ταρχιδια του; σοβαρεψου
10 φορές τον μάζεψε το πλωτό του λιμενικού τον ηλίθιο και δεν του επέτρεψαν να ξαναδοκιμασει10 φορές έπεσε στο νερό .....
ρε μην κοιτας προσωπα αυριο το πρωι πεθαινει τι γινεται; καταστρεφομαστε;Κασσελακης/Πολακης/Κηραλοιφης/Κουτσουμπας/Θεόμουρλη διαλέγουμε και παίρνουμε.
Νωρις πεσανε για υπνο αποψε
Μονο απαξιωτικο γαμησι ομως αγαπητε δεξιε.Δεν κανει για κατι αλλο.Μονογιού σήμερα,
Τα παιδια να πηγαινουν εκκλησια και κατηχιτικο για να ναι ηρεμα,
Το οτι οι γονείς κανουν εκατο δουλειες για ν; ζήσουν , γαργάρα,
Νομιζει οτι ολοι ζουν απ τις μαφίες της Μυκόνου οπως αυτη,
Κατα τ αλλα ειναι ενα αξιαγάμητο μιλφ 41 μαΐων
Πες μας ιστοριες με τη σανιδα να κλασουμε στο γελιο ρε Λακαρε.Κακομοίρα Κλαούντια Σταχτοπούτα ....
Όλη μέρα δουλειές στο προικώο ... σαν γνήσιος σώγαμπρος ........
Κατά τις 4.55 μπαίνει με ποιοτικά posts ....
-πουτσα μου ......
Πόσο τον πάτησε η ζωή .........