unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.308
- Πόντοι
- 1.056
Για το μαλακα ευαίσθητο ευζωνα τι λέτε;
Προφανώς ήθελε να γίνει viral, για αυτό κιόλας είχαν έτοιμη την κάμερα οι δικοί του για να το τραβήξουν ...
Για το μαλακα ευαίσθητο ευζωνα τι λέτε;
Εν τω μεταξυ μπορει να ειδε κανενα λογαριασμο δεη,ποσο πηγε το νοικι τωρα που απολυεται,τις τιμες στο σουπερ μαρκετ και να εβαλε τα κλαματαειναι η δόση πατριωτισμου που θέλει ο μαλάκας ο Ελληνας για να χωνεψει την πουτσα που χωνει βαθεια η χώρα στην κωλοτρυπιδα του ..
Δωσε του Ελληνα πατριωτισμό , τσολιαδες , παρελάσεις , αγορές εξοπλιστικων , ξερονησια με κωλογριες που μενουν μονες τους με σημαιες Ελληνικες , βάλε και στο μενου καμιά ομάδα να έχει καμιά διάκριση εστω και σε Αφρικάνικη λιγκα , και ο Ελληνας τα ξεχνάει όλα
Βεβαια αν σκασει κανας πολεμος ολοι στο Βενιζελος θα ειναι και στα λιμανια της Πατρας και Ηγουμενιτσας , αλλα αυτο δεν εχει σημασια , οταν ειναι να κανει κωλοδακτυλο και να ριξει Παναγιες απο απόσταση ο Ελληνας ξεχειλίζει απο μαγκιά
Ξεχνάς τα πολύ βασικά...Εν τω μεταξυ μπορει να ειδε κανενα λογαριασμο δεη,ποσο πηγε το νοικι τωρα που απολυεται,τις τιμες στο σουπερ μαρκετ και του καφέ και να εβαλε τα κλαματα
Mην με πληγωνεις πρωινιατικα και ακομα δεν εχω πιειΞεχνάς τα πολύ βασικά...
10.27 χωρίς καφέ, τι να σχολιάσεις δλδ...Mην με πληγωνεις πρωινιατικα και ακομα δεν εχω πιει
Οι γάμοι είναι για τους πλούσιους ή για τους χαζούς τυπεΕσεις πλεμπαιοι καντε τη δεξιωση του γαμου σας στη χασαποταβερνα ο Παϊδακιας....
Στο Βυζαντινό Μουσείο η γαμήλια δεξίωση της κόρης του Γλύξμπουργκ, με τις "ευλογίες" του ΥΠΠΟ
Μετά τη μετατροπή του σε ΝΠΔΔ, το Βυζαντινό Μουσείο μετατρέπεται σε χώρο γαμήλιων δεξιώσεων και μάλιστα για χάρη της οικογένειας Γλύξμπουργκ.www.news247.gr
το ξανθο χωρις τα τατου για καμιά πιπα κάνει δουλιτσα
κοιτα ποιος ετρεξε να παρει λιγο φήμη ...Για το μαλακα ευαίσθητο ευζωνα τι λέτε;
πες τα μαν όλοι οι χωριάτοι δεν έχουν δει μεγαλύτεροι έξοδο από το χαλάκι του μπάνιου του ΙΚΕΑ και τους φάνηκαν πολλά τα 18ΚΌλα σας ενοχλουν ... δηλαδη να μην κανει καμία αγορά το κράτος , να διαλυθει εντελως
ΕΧΟΥΜΕΝ ΕΞΟΔΑ ΚΥΡΙΟΙ
Όπως λες και εσύ σωστά για μένα πήγαινε στον εισαγγελέαΩραία πήγαινε στον εισαγγελέα και πες του ότι ο σαούλ από το μπου.κομ με λέει χαζό
Χρήμα και αναγνωρισιμότητα της πολιτικής θέση στούρνε...για αυτό μιλούσαμε....για την υποψηφιότητα του....
Αυτά που γράφεις είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες όμως...δηλώνεις εδώ δηλαδή ότι εγώ είπα αυτά τα πράγματα? όχι να ποστάρεις τα δικά μου...με κατηγορείς ότι εγώ έκανα αυτά που περιγράφεις και πρέπει να τα κρίνει ο εισαγγελέας?
Για πες....περιέγραψε για ποια πράγματα με κατηγορείς?????
Εγώ 12%πληρωνω σε άλλη χώρα και μου φαίνεται τεράστιο το ποσοMαγκια μας...είμαστε χρηματοδότες,θα πληρώσουμε και φόρους.