The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.978
- Πόντοι
- 25.467
Δεν χρειάζεται! Αντελήφθην.Το Ρώμα τον πετυχαινα στα μέσα και στα τέλη των ναιντιζζζ στα κλαμπ και στα παρτυ. Περισσότερα δε σου λέω..
Δεν χρειάζεται! Αντελήφθην.Το Ρώμα τον πετυχαινα στα μέσα και στα τέλη των ναιντιζζζ στα κλαμπ και στα παρτυ. Περισσότερα δε σου λέω..
Δεν πηγες να συστηθεις να παρεις κανεναν ρολο ομωςΤο Ρώμα τον πετυχαινα στα μέσα και στα τέλη των ναιντιζζζ στα κλαμπ και στα παρτυ. Περισσότερα δε σου λέω..
Αυτα που κάνεις στην σουφρα σου μην πας να τα περάσεις για φυσιολογικά κ οτι το κάνουν ολοι.Όπου διαβάσεις πουτσα εμφανίζεσαι, δε γαμιεται, δικαίωμα σου τι κανείς με τον κωλο σου, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ.
Δεν αντεληφθηνΔεν χρειάζεται! Αντελήφθην.
Kαπου το πας εσυ τωρα...Γυριζουν καμια νεα σειρα
Oσο και να χτυπιέσαι, όπου διαβάσεις ΠΟΥΤΣΟΣ, πρώτη πρώτη τρέχεις, μην ειισαι σε άρνηση, εκδηλώσου και δε θα σου πει κανείς κάτι, ελπίζω.Αυτα που κάνεις στην σουφρα σου μην πας να τα περάσεις για φυσιολογικά κ οτι το κάνουν ολοι.
Κρεας στο πιάτο μας, ποτέ στον πάτο μας. Αλλα που εσύ, φαγωθηκες να το βαλεις στον πατο σου κ γλυκαθηκες τωρα
Ο τιτλος θα ειναι κατι πρωτοποριακο,κατι του στυλ "Η δε γουναμπι γυνη να μην φοβηται το πατριαρχικο προτυπο του ανδρα"Τον τίτλο δεν τον γνωρίζω ακόμα, αλλά ξέρω την υπόθεση.
Ένα ζευγάρι γκέυδων θέλουν δίδυμα και ψάχνουν παρένθετη μητέρα. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία σε μορφή μιούζικαλ.
Υπερβολές...μόνο με κλειστά μάτια να σκέφτομαι την απευθείας ανάθεση που θα παίξει μετά
Λάθος τύπε. Όπου δω ευκαιρία για σκουπιδιασμα έρχομαι να σε επαναφέρω στην τάξη.. Τραβα κοιμήσου τωρα με αγκαλιά τν ανεμιστήρα γτ με αυτα π γράφεις βλεπω να μην παίζουν φράγκα για air conditionOσο και να χτυπιέσαι, όπου διαβάσεις ΠΟΥΤΣΟΣ, πρώτη πρώτη τρέχεις, μην ειισαι σε άρνηση, εκδηλώσου και δε θα σου πει κανείς κάτι, ελπίζω.
με 80 την αφήνω να μου πιάσει το χέρι για 15 λεπτά και να μου πει τον πονο τηςΥπερβολές...
Έλα παραδέξου το, μια 80αρού την έκαιγες για πάρτη της
Ούτε μισή συνεδρία...βαρύμε 80 την αφήνω να μου πιάσει το χέρι για 15 λεπτά και να μου πει τον πονο της
αν θέλει φτηνιάριδες μπορεί να βρει εγώ είμαι άλλη κατηγορίαΟύτε μισή συνεδρία...βαρύ
Έτσι...πχοιότητα πάντααν θέλει φτηνιάριδες μπορεί να βρει εγώ είμαι άλλη κατηγορία
γιατί να αφήσω τα ταλέντα μου να πάνε χαμένα?Έτσι...πχοιότητα οάντα
πχοιοτητα σαντα μπαρμπαρα ειναι ο συγκεκριμενοςΈτσι...πχοιότητα οάντα
giati ti les ayti ti pramaπχοιοτητα σαντα μπαρμπαρα ειναι ο συγκεκριμενος
Τα μπέρδεψες τώρα, αυτό δεν είναι σάντα Μπάρμπαρα, αυτό είναι σαντα Σαράντα.giati ti les ayti ti prama
όλοι μια παρέα είμαστεΤα μπέρδεψες τώρα, αυτό δεν είναι σάντα Μπάρμπαρα, αυτό είναι σαντα Σαράντα.