Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.936
- Πόντοι
- 2.606
Δε νομίζω ότι ακούει κανείς, παρακαλώ...Τα εν οικω...
Δε νομίζω ότι ακούει κανείς, παρακαλώ...Τα εν οικω...
Και οι τοιχοι εχουν πρεντατορΔε νομίζω ότι ακούει κανείς, παρακαλώ...
Ολοι μαζι ταυτοχρονα?Δεν πιστευω να εχεις και το βιντεακιΓαμιοσαστε εσείς και ο πρωθυπουργός μας...
μην εισαι τοσο σιγουρος. για να δηλωσεις μαυρα σε μια ενοικιαση πρεπει ολο το υπολοιπο ποσο να το παρεις μπροστα για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου δεινει μονο τα μαυρα. ποσοι πιστευεις οτι εχουν να δωσουν και ολο το ποσο μπροστα συν ολα τα εξοδα μιας μετακομισης συν τις εγγυησειςΌταν το ενοίκιο είναι τεκμήριο και 35 εφορία νομίζω θα τα βρουν εύκολα
εγώποσοι πιστευεις οτι εχουν να δωσουν και ολο το ποσο μπροστα συν ολα τα εξοδα μιας μετακομισης συν τις εγγυησεις
δεν εχεις χομπι εσυ εισαι σπιτι ''δουλεια'' ''δουλεια'' σπιτι για ντελιβεριεγώ
αλλά δε τα δίνω το χόμπι μου είναι να ρίχνω την φυτιλιά για προκαταβολή και μετά να βλέπω την ζωή να φεύγει από τα μάτια τους όταν το παίρνω πίσω
προς τι τα " " στη δουλεια?δεν εχεις χομπι εσυ εισαι σπιτι ''δουλεια'' ''δουλεια'' σπιτι για ντελιβερι
η αφαιμαξη δεν θεωρειται δουλειαπρος τι τα " " στη δουλεια?
είναι η πιο respectable δουλειά από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα και πάνω σε αυτή έχει βασιστεί η κοινωνία μας.η αφαιμαξη δεν θεωρειται δουλεια
Ποιος σου είπε ότι δεν γίνεται ήδη? Το κράτος ακολουθεί τις εξελίξεις δεν τις προλαβαίνει ποτέ κ πουθενά.μην εισαι τοσο σιγουρος. για να δηλωσεις μαυρα σε μια ενοικιαση πρεπει ολο το υπολοιπο ποσο να το παρεις μπροστα για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου δεινει μονο τα μαυρα. ποσοι πιστευεις οτι εχουν να δωσουν και ολο το ποσο μπροστα συν ολα τα εξοδα μιας μετακομισης συν τις εγγυησεις
Σαν τον Μπαρόκ δηλαδή???Είναι μια φάση που σε κάνει να νιώθεις άβολα
γινεται αλλα σε πολυ περιορισμενο βαθμο δεν μπορουν να το κανουν ολοιΠοιος σου είπε ότι δεν γίνεται ήδη? Το κράτος ακολουθεί τις εξελίξεις δεν τις προλαβαίνει ποτέ κ πουθενά.
καλα και πουτανα ειναι αρχαια δουλεια αλλα οσο και να το προσπαθεις να βρεις καμια να σε σπιτοσει και να σε πληρωνει δεν τα καταφερνεις...είναι η πιο respectable δουλειά από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα και πάνω σε αυτή έχει βασιστεί η κοινωνία μας.
η διαπίστωση σου είναι spot onκαλα και πουτανα ειναι αρχαια δουλεια αλλα οσο και να το προσπαθεις να βρεις καμια να σε σπιτοσει και να σε πληρωνει δεν τα καταφερνεις...
Και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσοι μπορούν και όσοι δεν μπορούν θα βρουν τον τρόπογινεται αλλα σε πολυ περιορισμενο βαθμο δεν μπορουν να το κανουν ολοι
οσοι μπορουν το κανουν και οσοι δεν μπορουν το εχουν προσπαθησει αλλα δεν τα εχουν καταφερειΚαι θα συνεχίσουν να το κάνουν όσοι μπορούν και όσοι δεν μπορούν θα βρουν τον τρόπο
εσυ δεν εισαι εργαζομενος εισαι ενας μικρος χαρτοπολεμοςη διαπίστωση σου είναι spot on
και με επιβεβαιώνει
από τα αρχαία χρόνια έτσι "δουλεύει'' το πράγμα....και για την πουτάνα και για τον εργαζόμενο
υπάρχουν πολλά είδη "εργασίας''εσυ δεν εισαι εργαζομενος εισαι ενας μικρος χαρτοπολεμος
αναγνωρισμενα επισημα απο τον @athinaios44 μονο ενα η δικια του εργασιαυπάρχουν πολλά είδη "εργασίας''
οσοι μπορουν το κανουν και οσοι δεν μπορουν το εχουν προσπαθησει αλλα δεν τα εχουν καταφερει