Μάλλον όχι για όλες τις φωτιές, αλλά σίγουρα ο Κούλης σου φταίει που επί θητείας του έχει αφήσει να καούν περισσότερα στρέμματα από όσα είχαν καεί συνολικά όλα τα χρόνια μέχρι που βγήκε. Τέτοια άχρηστη κυβέρνηση τσίρκο δεν έχει ξαναπεράσει! Ντριμ τιμ καταστροφής και εξαθλίωσης, συνεχίστε να τον υποστηρίζετε!ρε τύπε, ο κυριάκος φταίει για τις φωτιές...
πριν δλδ δεν έμπαιναν?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Βεβαια και τετοιο αχρηστο ποπολο,να!Οπως ο Καραμητρος,δεν εζησε ποτε ξανα σ αυτη την χωραΜάλλον όχι για όλες τις φωτιές, αλλά σίγουρα ο Κούλης σου φταίει που επί θητείας του έχει αφήσει να καούν περισσότερα στρέμματα από όσα είχαν καεί συνολικά όλα τα χρόνια μέχρι που βγήκε. Τέτοια άχρηστη κυβέρνηση τσίρκο δεν έχει ξαναπεράσει! Ντριμ τιμ καταστροφής και εξαθλίωσης, συνεχίστε να τον υποστηρίζετε!
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.664
- Πόντοι
- 8.346
Ασύμμετρη απειλή τύπε.. δν ξέρεις εσυΜάλλον όχι για όλες τις φωτιές, αλλά σίγουρα ο Κούλης σου φταίει που επί θητείας του έχει αφήσει να καούν περισσότερα στρέμματα από όσα είχαν καεί συνολικά όλα τα χρόνια μέχρι που βγήκε. Τέτοια άχρηστη κυβέρνηση τσίρκο δεν έχει ξαναπεράσει! Ντριμ τιμ καταστροφής και εξαθλίωσης, συνεχίστε να τον υποστηρίζετε!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.202
- Πόντοι
- 5.506
Πες μας ρε τσιρκο ποιος πρωθυπουργος αφησε τους περισσοτερους νεκρους σε φωτια και εκανε τον ηθοποιο σε λαιβ μεταδοση. Αιντε να πουμε τσιρκα που καιγονται σπιτια και περιουσιες και βγηκατε να σπασετε πλακα, κομμουνοπανα.Μάλλον όχι για όλες τις φωτιές, αλλά σίγουρα ο Κούλης σου φταίει που επί θητείας του έχει αφήσει να καούν περισσότερα στρέμματα από όσα είχαν καεί συνολικά όλα τα χρόνια μέχρι που βγήκε. Τέτοια άχρηστη κυβέρνηση τσίρκο δεν έχει ξαναπεράσει! Ντριμ τιμ καταστροφής και εξαθλίωσης, συνεχίστε να τον υποστηρίζετε!
Πίπα λέγεται ο συγκεκριμένος, όχι τσίρκο.....Πες μας ρε τσιρκο ποιος πρωθυπουργος αφησε τους περισσοτερους νεκρους σε φωτια και εκανε τον ηθοποιο σε λαιβ μεταδοση. Αιντε να πουμε τσιρκα που καιγονται σπιτια και περιουσιες και βγηκατε να σπασετε πλακα, κομμουνοπανα.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.664
- Πόντοι
- 8.346
Τοσοι μαλακες εδώ μεσα. Εσύ έπρεπε να αναφέρεις "ναι αλλα δν ειχαμε νεκρούς όπως στο Μάτι " σαν καθυστερημένος.Πες μας ρε τσιρκο ποιος πρωθυπουργος αφησε τους περισσοτερους νεκρους σε φωτια και εκανε τον ηθοποιο σε λαιβ μεταδοση. Αιντε να πουμε τσιρκα που καιγονται σπιτια και περιουσιες και βγηκατε να σπασετε πλακα, κομμουνοπανα.
Ολοψυχα μακαρι νεκρός αυριο το πρωί
Ναι, σπάμε πολύ πλάκα, όπως τα λες καραγκιοζάκο. Εσείς βγαίνατε και μόνο που δεν πανηγυρίζατε κοπρίτες για τη φωτιά στο Μάτι. Οι υπεύθυνοι πυρόσβεσης στο Μάτι όλως τυχαίως πήραν προαγωγές από την κυβερνησάρα σου.Πες μας ρε τσιρκο ποιος πρωθυπουργος αφησε τους περισσοτερους νεκρους σε φωτια και εκανε τον ηθοποιο σε λαιβ μεταδοση. Αιντε να πουμε τσιρκα που καιγονται σπιτια και περιουσιες και βγηκατε να σπασετε πλακα, κομμουνοπανα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.942
- Πόντοι
- 6.946
Εδώ πήραν υπουργική θέση οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Συμφωνίας των Πρεσπών, από τον Μητσοτάκη, εκεί θα κολλήσει η παιδόφιλη ΝΔ;Ναι, σπάμε πολύ πλάκα, όπως τα λες καραγκιοζάκο. Εσείς βγαίνατε και μόνο που δεν πανηγυρίζατε κοπρίτες για τη φωτιά στο Μάτι. Οι υπεύθυνοι πυρόσβεσης στο Μάτι όλως τυχαίως πήραν προαγωγές από την κυβερνησάρα σου.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.202
- Πόντοι
- 5.506
Εχεις ξαναδειξει κατα καιρους οτι ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΟΛΚΗΣ.Τοσοι μαλακες εδώ μεσα. Εσύ έπρεπε να αναφέρεις "ναι αλλα δν ειχαμε νεκρούς όπως στο Μάτι " σαν καθυστερημένος.
Ολοψυχα μακαρι νεκρός αυριο το πρωί
Δε σου ευχομαι ψοφο, 1ον γιατι ειμαι φιλοζωος και 2ον γιατι θελω να ζησεις ως τα βαθια γεραματα να μην αντεξεις και συ αλλο τον ιδιο σου τον εαυτο.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.202
- Πόντοι
- 5.506
Ξεσκισμενο μουνοπανο, γαμημενο αρχιδι, ψευταρα σαν τον πνευματικο σου ηγετη, ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, βριζαμε, βριζουμε και δε θα σταματησουμε να βριζουμε ποτε το μεγαλυτερο αρχιδι απο καταβολης της πολιτικης σκηνης που ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΜΕΣΑ, ειχε το θρασος να στηνει επικοινωνιακο πανηγυρακι στις καμερες για να σωσει την κωλαθρα του. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αλλα γνωστα ξεσκισμενα μουνοπανα που ειστε γραφετε και ξαναγραφετε παπαριες μηπως και στο τελος κανενας μαλακας σας πιστεψει.Ναι, σπάμε πολύ πλάκα, όπως τα λες καραγκιοζάκο. Εσείς βγαίνατε και μόνο που δεν πανηγυρίζατε κοπρίτες για τη φωτιά στο Μάτι. Οι υπεύθυνοι πυρόσβεσης στο Μάτι όλως τυχαίως πήραν προαγωγές από την κυβερνησάρα σου.
Ενα μουνοπανο απο εσας δεν κρυφτηκε μετα απο δυο μερες που πηγε το χαζοχαρουμενο αρχιδι και εκανε πλακα στην κυρια λεγοντας της με το διαπλατο χαμογελο «τι να σου δωσουμε τωρα το βοηθημα, θα το ξοδεψεις κατευθειαν»
Ουστ κοπριτη που βρηκες εμενα που εχω μνημη ελεφαντα να μου γραψεις παπαριες, ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ.
Βρε δεν πας στο διάολο κι εσύ και το συνάφι σου μουνόπανο που θα με βρίσεις παλιομαλάκα αληταρά πληρωμένο αρχίδι του Κούλη. Άντε και γαμήσου κοπρόσκυλο που σε ταΐζω με τους φόρους μου κοπρίτη αντί να πάρει ο μαλάκας ο ηγέτης σου κάνα αεροπλάνο της προκοπής και κάνα πυροσβσεστικό παίζουμε με τα ψεκαστικά αεροπλανάκια και τα κουβαδάκια από τα τζάμπο. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!Ξεσκισμενο μουνοπανο, γαμημενο αρχιδι, ψευταρα σαν τον πνευματικο σου ηγετη, ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, βριζαμε, βριζουμε και δε θα σταματησουμε να βριζουμε ποτε το μεγαλυτερο αρχιδι απο καταβολης της πολιτικης σκηνης που ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΜΕΣΑ, ειχε το θρασος να στηνει επικοινωνιακο πανηγυρακι στις καμερες για να σωσει την κωλαθρα του. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αλλα γνωστα ξεσκισμενα μουνοπανα που ειστε γραφετε και ξαναγραφετε παπαριες μηπως και στο τελος κανενας μαλακας σας πιστεψει.
Ενα μουνοπανο απο εσας δεν κρυφτηκε μετα απο δυο μερες που πηγε το χαζοχαρουμενο αρχιδι και εκανε πλακα στην κυρια λεγοντας της με το διαπλατο χαμογελο «τι να σου δωσουμε τωρα το βοηθημα, θα το ξοδεψεις κατευθειαν»
Ουστ κοπριτη που βρηκες εμενα που εχω μνημη ελεφαντα να μου γραψεις παπαριες, ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.202
- Πόντοι
- 5.506
Τραβα κανε παλι καμια πιπα ρε μουνοπανο και μη με ξαναπαραθεσεις ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑ.Βρε δεν πας στο διάολο κι εσύ και το συνάφι σου μουνόπανο που θα με βρίσεις παλιομαλάκα αληταρά πληρωμένο αρχίδι του Κούλη. Άντε και γαμήσου κοπρόσκυλο που σε ταΐζω με τους φόρους μου κοπρίτη αντί να πάρει ο μαλάκας ο ηγέτης σου κάνα αεροπλάνο της προκοπής και κάνα πυροσβσεστικό παίζουμε με τα ψεκαστικά αεροπλανάκια και τα κουβαδάκια από τα τζάμπο. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!
Βρε άντε γαμησου μαλάκα ανώμαλε!Τραβα κανε παλι καμια πιπα ρε μουνοπανο και μη με ξαναπαραθεσεις ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑ.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
barock
Γέρικη γκέι μαϊμού
Μπαρόκα
Αμόρφωτη και αστοιχείωτη μπουρδο-λούγκρα !
Παλιόγρια τσιμπουκλού, βγάλε το σκασμό, δεν είναι ώρα
να πετάγεσαι σαν την πορδή να λες τις μπούρδες σου !
Είσαι ο γελωτοποιός του μπου.κομ
Στο προφίλ σου δεν υπάρχουν ούτε ενημερώσεις, ούτε κριτικές
για τα βασικά θέματα του σάϊτ.
Ένα ΠΑΡΑΣΙΤΟ είσαι, κωλογλείφτης του Κούλη,
αηδιαστικό κομματόσκυλο !
Σιχαμένο ΠΑΡΑΣΙΤΟ Μπαρόκα ,
βγάλε τον σκασμό !
Γέρικη γκέι μαϊμού
Μπαρόκα
Αμόρφωτη και αστοιχείωτη μπουρδο-λούγκρα !
Παλιόγρια τσιμπουκλού, βγάλε το σκασμό, δεν είναι ώρα
να πετάγεσαι σαν την πορδή να λες τις μπούρδες σου !
Είσαι ο γελωτοποιός του μπου.κομ
Στο προφίλ σου δεν υπάρχουν ούτε ενημερώσεις, ούτε κριτικές
για τα βασικά θέματα του σάϊτ.
Ένα ΠΑΡΑΣΙΤΟ είσαι, κωλογλείφτης του Κούλη,
αηδιαστικό κομματόσκυλο !
Συγκλονίζει κτηνοτρόφος στο Νταού Πεντέλης: «Άκουγα τα ζώα μου να βελάζουν και να καίγονται – Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»
«Είναι ανεπίτρεπτο και αδιανόητο να καίγονται οικισμοί και να μην υπάρχει ένα πυροσβεστικό»
www.pronews.gr
Συγκλονίζει κτηνοτρόφος στο Νταού Πεντέλης: «Άκουγα τα ζώα μου να βελάζουν και να πεθαίνουν – Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»
«Είναι ανεπίτρεπτο και αδιανόητο να καίγονται οικισμοί και να μην υπάρχει ένα πυροσβεστικό»
12.08.2024 | 17:08Σιχαμένο ΠΑΡΑΣΙΤΟ Μπαρόκα ,
βγάλε τον σκασμό !
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
όπως θα έλεγε και ο Κύριος Κυριάκος ''όλοι θέλουμε ένα πυροσβεστικό έξω από το σπίτι μας''
και έρχεται η ζωή να τον συμπληρώσει.....οι βίλες είχαν από ένα έξω από το σπίτι τους
καπιταλισμός τα σκαμπό μου και τα αρχίδια μου
και έρχεται η ζωή να τον συμπληρώσει.....οι βίλες είχαν από ένα έξω από το σπίτι τους
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.296
- Πόντοι
- 3.556
όπως θα έλεγε και ο Κύριος Κυριάκος ''όλοι θέλουμε ένα πυροσβεστικό έξω από το σπίτι μας''
Άλλη φορά να μην επιλέγετε τη φτώχια για να έχετε
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.664
- Πόντοι
- 8.346