Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
ρε τύπε, ο κυριάκος φταίει για τις φωτιές...:jerking:
πριν δλδ δεν έμπαιναν?
Μάλλον όχι για όλες τις φωτιές, αλλά σίγουρα ο Κούλης σου φταίει που επί θητείας του έχει αφήσει να καούν περισσότερα στρέμματα από όσα είχαν καεί συνολικά όλα τα χρόνια μέχρι που βγήκε. Τέτοια άχρηστη κυβέρνηση τσίρκο δεν έχει ξαναπεράσει! Ντριμ τιμ καταστροφής και εξαθλίωσης, συνεχίστε να τον υποστηρίζετε! :headbang:
:headbang::headbang:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Μάλλον όχι για όλες τις φωτιές, αλλά σίγουρα ο Κούλης σου φταίει που επί θητείας του έχει αφήσει να καούν περισσότερα στρέμματα από όσα είχαν καεί συνολικά όλα τα χρόνια μέχρι που βγήκε. Τέτοια άχρηστη κυβέρνηση τσίρκο δεν έχει ξαναπεράσει! Ντριμ τιμ καταστροφής και εξαθλίωσης, συνεχίστε να τον υποστηρίζετε! :headbang:
Βεβαια και τετοιο αχρηστο ποπολο,να!Οπως ο Καραμητρος,δεν εζησε ποτε ξανα σ αυτη την χωρα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.664
Πόντοι
8.346
Ασύμμετρη απειλή τύπε.. δν ξέρεις εσυ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Πες μας ρε τσιρκο ποιος πρωθυπουργος αφησε τους περισσοτερους νεκρους σε φωτια και εκανε τον ηθοποιο σε λαιβ μεταδοση. Αιντε να πουμε τσιρκα που καιγονται σπιτια και περιουσιες και βγηκατε να σπασετε πλακα, κομμουνοπανα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Πες μας ρε τσιρκο ποιος πρωθυπουργος αφησε τους περισσοτερους νεκρους σε φωτια και εκανε τον ηθοποιο σε λαιβ μεταδοση. Αιντε να πουμε τσιρκα που καιγονται σπιτια και περιουσιες και βγηκατε να σπασετε πλακα, κομμουνοπανα.
Πίπα λέγεται ο συγκεκριμένος, όχι τσίρκο.....

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.664
Πόντοι
8.346
Τοσοι μαλακες εδώ μεσα. Εσύ έπρεπε να αναφέρεις "ναι αλλα δν ειχαμε νεκρούς όπως στο Μάτι " σαν καθυστερημένος.

Ολοψυχα μακαρι νεκρός αυριο το πρωί

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Ναι, σπάμε πολύ πλάκα, όπως τα λες καραγκιοζάκο. Εσείς βγαίνατε και μόνο που δεν πανηγυρίζατε κοπρίτες για τη φωτιά στο Μάτι. Οι υπεύθυνοι πυρόσβεσης στο Μάτι όλως τυχαίως πήραν προαγωγές από την κυβερνησάρα σου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946
Ναι, σπάμε πολύ πλάκα, όπως τα λες καραγκιοζάκο. Εσείς βγαίνατε και μόνο που δεν πανηγυρίζατε κοπρίτες για τη φωτιά στο Μάτι. Οι υπεύθυνοι πυρόσβεσης στο Μάτι όλως τυχαίως πήραν προαγωγές από την κυβερνησάρα σου.
Εδώ πήραν υπουργική θέση οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Συμφωνίας των Πρεσπών, από τον Μητσοτάκη, εκεί θα κολλήσει η παιδόφιλη ΝΔ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Τοσοι μαλακες εδώ μεσα. Εσύ έπρεπε να αναφέρεις "ναι αλλα δν ειχαμε νεκρούς όπως στο Μάτι " σαν καθυστερημένος.

Ολοψυχα μακαρι νεκρός αυριο το πρωί
Εχεις ξαναδειξει κατα καιρους οτι ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΟΛΚΗΣ.
Δε σου ευχομαι ψοφο, 1ον γιατι ειμαι φιλοζωος και 2ον γιατι θελω να ζησεις ως τα βαθια γεραματα να μην αντεξεις και συ αλλο τον ιδιο σου τον εαυτο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Ξεσκισμενο μουνοπανο, γαμημενο αρχιδι, ψευταρα σαν τον πνευματικο σου ηγετη, ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, βριζαμε, βριζουμε και δε θα σταματησουμε να βριζουμε ποτε το μεγαλυτερο αρχιδι απο καταβολης της πολιτικης σκηνης που ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΜΕΣΑ, ειχε το θρασος να στηνει επικοινωνιακο πανηγυρακι στις καμερες για να σωσει την κωλαθρα του. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αλλα γνωστα ξεσκισμενα μουνοπανα που ειστε γραφετε και ξαναγραφετε παπαριες μηπως και στο τελος κανενας μαλακας σας πιστεψει.

Ενα μουνοπανο απο εσας δεν κρυφτηκε μετα απο δυο μερες που πηγε το χαζοχαρουμενο αρχιδι και εκανε πλακα στην κυρια λεγοντας της με το διαπλατο χαμογελο «τι να σου δωσουμε τωρα το βοηθημα, θα το ξοδεψεις κατευθειαν»
Ουστ κοπριτη που βρηκες εμενα που εχω μνημη ελεφαντα να μου γραψεις παπαριες, ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Ξεσκισμενο μουνοπανο, γαμημενο αρχιδι, ψευταρα σαν τον πνευματικο σου ηγετη, ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ, βριζαμε, βριζουμε και δε θα σταματησουμε να βριζουμε ποτε το μεγαλυτερο αρχιδι απο καταβολης της πολιτικης σκηνης που ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΜΕΣΑ, ειχε το θρασος να στηνει επικοινωνιακο πανηγυρακι στις καμερες για να σωσει την κωλαθρα του. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αλλα γνωστα ξεσκισμενα μουνοπανα που ειστε γραφετε και ξαναγραφετε παπαριες μηπως και στο τελος κανενας μαλακας σας πιστεψει.

Ενα μουνοπανο απο εσας δεν κρυφτηκε μετα απο δυο μερες που πηγε το χαζοχαρουμενο αρχιδι και εκανε πλακα στην κυρια λεγοντας της με το διαπλατο χαμογελο «τι να σου δωσουμε τωρα το βοηθημα, θα το ξοδεψεις κατευθειαν»
Ουστ κοπριτη που βρηκες εμενα που εχω μνημη ελεφαντα να μου γραψεις παπαριες, ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ.
Βρε δεν πας στο διάολο κι εσύ και το συνάφι σου μουνόπανο που θα με βρίσεις παλιομαλάκα αληταρά πληρωμένο αρχίδι του Κούλη. Άντε και γαμήσου κοπρόσκυλο που σε ταΐζω με τους φόρους μου κοπρίτη αντί να πάρει ο μαλάκας ο ηγέτης σου κάνα αεροπλάνο της προκοπής και κάνα πυροσβσεστικό παίζουμε με τα ψεκαστικά αεροπλανάκια και τα κουβαδάκια από τα τζάμπο. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Ακούγεται ότι ο Κούλης μπορεί να κάψει και τα ΜΑΡΜΑΡΑ και τα ΤΣΙΜΕΝΤΑ. Τέτοιος ικανός ηγέτης δεν έχει ξαναπεράσει! Ο αποτυχημένος μπασκετμπολίστας πού βρίσκεται;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Βρε δεν πας στο διάολο κι εσύ και το συνάφι σου μουνόπανο που θα με βρίσεις παλιομαλάκα αληταρά πληρωμένο αρχίδι του Κούλη. Άντε και γαμήσου κοπρόσκυλο που σε ταΐζω με τους φόρους μου κοπρίτη αντί να πάρει ο μαλάκας ο ηγέτης σου κάνα αεροπλάνο της προκοπής και κάνα πυροσβσεστικό παίζουμε με τα ψεκαστικά αεροπλανάκια και τα κουβαδάκια από τα τζάμπο. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!
Τραβα κανε παλι καμια πιπα ρε μουνοπανο και μη με ξαναπαραθεσεις ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑ.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
barock

monkey-makeup.gif

Γέρικη γκέι μαϊμού
:2funny: :2funny: :2funny:

Μπαρόκα

Αμόρφωτη και αστοιχείωτη μπουρδο-λούγκρα !

Παλιόγρια τσιμπουκλού, βγάλε το σκασμό, δεν είναι ώρα
να πετάγεσαι σαν την πορδή να λες τις μπούρδες σου !

Είσαι ο γελωτοποιός του μπου.κομ

fool-1476189_1280.jpg

:2funny: :2funny:
Στο προφίλ σου δεν υπάρχουν ούτε ενημερώσεις, ούτε κριτικές
για τα βασικά θέματα του σάϊτ.
Ένα ΠΑΡΑΣΙΤΟ είσαι, κωλογλείφτης του Κούλη,
αηδιαστικό κομματόσκυλο !

Συγκλονίζει κτηνοτρόφος στο Νταού Πεντέλης: «Άκουγα τα ζώα μου να βελάζουν και να πεθαίνουν – Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»​

«Είναι ανεπίτρεπτο και αδιανόητο να καίγονται οικισμοί και να μην υπάρχει ένα πυροσβεστικό»​

12.08.2024 | 17:08

Σιχαμένο ΠΑΡΑΣΙΤΟ Μπαρόκα ,
βγάλε τον σκασμό !

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
όπως θα έλεγε και ο Κύριος Κυριάκος ''όλοι θέλουμε ένα πυροσβεστικό έξω από το σπίτι μας''

και έρχεται η ζωή να τον συμπληρώσει.....οι βίλες είχαν από ένα έξω από το σπίτι τους

καπιταλισμός τα σκαμπό μου και τα αρχίδια μου :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.296
Πόντοι
3.556
όπως θα έλεγε και ο Κύριος Κυριάκος ''όλοι θέλουμε ένα πυροσβεστικό έξω από το σπίτι μας''

και έρχεται η ζωή να τον συμπληρώσει.....οι βίλες είχαν από ένα έξω από το σπίτι τους

καπιταλισμός τα σκαμπό μου και τα αρχίδια μου :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Άλλη φορά να μην επιλέγετε τη φτώχια για να έχετε :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom