barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.188
- Πόντοι
- 5.506
Τελικα καλως στη δωσανε ή κακως, με μπερδευεις.δεν κατάλαβες ήτανε υποχρεωτική η επιστροφή της και οι 100 δόσεις βγεηκαν από το υπουργείο
Τελικα καλως στη δωσανε ή κακως, με μπερδευεις.δεν κατάλαβες ήτανε υποχρεωτική η επιστροφή της και οι 100 δόσεις βγεηκαν από το υπουργείο
Κυρ απολυτο μηδεν[0] σε ολα- μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια εχω φτασει μεχρι σαντα καταλινα απο το νιου πορτ των ηπα με ταχυπλοο- τι μας πεις εσυ τωρα απ τη μιζερη μονοτονη ζωη σου.Ελα μια βολτα να δεις πως δροσιζομαι. Αλλα δεν εχεις λεφτα για να φτασεις εδω, ξεχασα, σορυ.
Θυμισε μου τι ψηφισες
ΟΥ-Α-ΟΥΚυρ απολυτο μηδεν[0] σε ολα- μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια εχω φτασει μεχρι σαντα καταλινα απο το νιου πορτ των ηπα με ταχυπλοο- τι μας πεις εσυ τωρα απ τη μιζερη μονοτονη ζωη σου.
Έχει 14% επί της ουσίαςΕγω.
Θα παραμεινει επειδη εχει 158 βουλευτες.
Αλλη ερωτηση?
Πες μου κι εσυ πώς πιστευεις οτι θα πεσει, με επιχειρημα ομως, οχι τις γνωστες μαλακιες που λετε 6 χρονια τωρα
ο λάκης έχει δηλώσει ότι παραγγέλνει ειδικά τέτοιες μέρεςΝα πω και κατι ασχετο
Γαμιεται η μανα οσων παραγγελνουν ντελιβερι μεσημεριατικα με καύσωνα, και οι ντελιβεραδες τρεχουν με 40 βαθμους.
Επισης το ιδιο και για οσους παραγγελνουν με βροχη και χιονια.
Τι μαγαζί έχεις ρε άγια χώματα μαν?ρεκορ τζιρου με μειωμενα κερδη μαλαξ ...τι σημαινει αυτο, κατεχεις?
Μπουτικ λαχανικων και φρουτων ειναι ρε μουνοπανο και κανει ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ.Τι μαγαζί έχεις ρε άγια χώματα μαν?
Ο Μπαρόκ είναι σωγαμπρος σε μανάβικο πάντως
Και Ντιτζευ αναπληρωματικος
Αφού στη γειτονιά του Nr2 of 2023 ανοίγουν συνέχεια μαγαζιά.Οσο για τα μαγαζια τους κλεισατε το σπτι.
Τι μαγαζί έχεις ρε άγια χώματα μαν?
Ο Μπαρόκ είναι σωγαμπρος σε μανάβικο πάντως
Και Ντιτζευ αναπληρωματικος
Ο γαμιας σου ειναι ο μπαροκ, αυτος που σου ξεκωλιασε την ψυχουλαzΑφού στη γειτονιά του Nr2 of 2023 ανοίγουν συνέχεια μαγαζιά.
Μπορεί να ανοίγουν στούντιο με κατσίκες.
Μήπως είναι και ξαπλωστράς γ' ;
Assistant ceo της λάτζας ;
θεωρώ ότι δε θα σηκώσει ποτέ κεφάλι πια.Πιο τζερτζελο να αρχισει.. κανονικά θα έπρεπε να ειναι η χωρα σε κατάσταση εξέγερσης. Εδω κ πολύ καιρό. Έχει ακόμα ο Έλληνας. Θελει κ αλλο γαμησι
Καιβεσυ του την ξεκωλιασες ρε τύπε ; Νόμιζα το τρανσφορμερ μόνο.Ο γαμιας σου ειναι ο μπαροκ, αυτος που σου ξεκωλιασε την ψυχουλαz
Η κλιματική αλλαγή φταίει τόσο για τον πληθωρισμό όσο και για κάθε άσχημο πράγμαΚαλά που έχουμε την κυβέρνηση κ τν μαλακα τν χασοδικη κ μας λένε να μην βγαίνουμε εξω στον καύσωνα. Κάτσε να το πω στο αφεντικό μου να δούμε τι καλά θα πάει αυτό..
Και για Κυριο Μαρινακη.Είμαι ο μόνος που θέλω να διαβάσω τοποθέτηση Ανεστάκου Ζαν για την κόντρα Τσίπρα-Κασσελάκη;
Ειπα, να ειπωθει κανενα σοβαρο επιχειρημα και οχι μαλακιες.Έχει 14% επί της ουσίας
Οποτε ότι κ να αποφασίζει από αυτά τα γνωστά λαμογιστικα που κάνει,
ο κόσμος που θαναι ενάντια είναι πλέον πολύς
Αυτά φέρνουν ταραχές φασαρίες από νομιμοποίηση
Αν δεν αλλάξει ο Κουλης να πιάσει έστω ένα 22% αληθινό θα έχει πρόβλημα
Θα πέσει σε ένα χρόνο