Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.718
Πόντοι
19.795
Από όλους περιμένει ο Κασσελάκης πάντως ειδικά τις γυναίκες.
Επίσης ο καύσωνας είναι επιβαρυντικός παράγοντας για τους γέρους να πάνε να ψηφίσουν.
Φιλε μου, χωρις παρεξηγηση και διαθεση αντιπαραθεσεων. Ξερεις ποσο πιο χρησιμος θα ησουν για τον Κασσελακη αν περιοριζες τα ποσταρισματα σου κατα το ημισυ; Εκτος αν εισαι τρολ του κυριου Κυριακου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.064
Πόντοι
3.656
Φιλε μου, χωρις παρεξηγηση και διαθεση αντιπαραθεσεων. Ξερεις ποσο πιο χρησιμος θα ησουν για τον Κασσελακη αν περιοριζες τα ποσταρισματα σου κατα το ημισυ; Εκτος αν εισαι τρολ του κυριου Κυριακου.
Τυπάρα .... ξέρεις ποιός είναι ο μόνος χρήσιμος στη χώρα και το έθνος ....
δεδομένης της ηλικίας του μέσου γαλάζιου ψηφοφόρου ;;;;

200w.gif

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
150€ τον μηνα ο επαγγελματιας;

18 χρονων εισαι τυπε;

Το γνωριζεις πως το 2012 στην ασφαλιστικη κατηγορια 4 απο την 6 ή 8 που ηταν η ανώτατη,δίναμε 450€ τον μηνα χωρις να εχω αλλους ασφαλισμενους επανω μου;

Οσο περισσοτερα, τοσο πιο πολυ ενισχυεται ο ισχυρισμος που παρεθεσα

Παντως η χαμηλη κλιμακα δεν ειναι πολυ παραπανω, αντε πες 200 μεσο ορο, 175 ηταν μεχρι προτεινος, ενω 105 ηταν για τα πρωτα 5 χρονια (παντα μιλαμε για τον κλαδο συνταξης)

1717329365804.png

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.064
Πόντοι
3.656
150€ τον μηνα ο επαγγελματιας;

18 χρονων εισαι τυπε;

Το γνωριζεις πως το 2012 στην ασφαλιστικη κατηγορια 4 απο την 6 ή 8 που ηταν η ανώτατη,δίναμε 450€ τον μηνα χωρις να εχω αλλους ασφαλισμενους επανω μου;

Επι Σαμαρα και ΝΔ ήταν και τοτε.
Ο Τσίπρας, έδωσε δυνατότητα σε επαγγελματίες στην χαμηλότερη , παλιότερους της 5ετίας, μαζί με εφάπαξ , να δίνουν 177€ το μήνα.
Επί Σαμαρά, το αντίστοιχο ήταν 1950€ το 6μηνο , δηλαδή κάπου 325€ το μήνα.
Πριν την κρίση , ήταν 1300€ το 6μηνο , δηλ. 217€ το μήνα ....

Ο Μητσοτάκης τους πρώτους μήνες που βγήκε, το πήγε 240€ και τώρα είναι 290€ .
Και ψήφισε νόμο κάθε χρόνο να ανεβαίνει .

Αναφέρομαι στη χαμηλότερη κατηγορία πάντα, μετά την 5ετία, χωρίς έκπτωση δηλ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.064
Πόντοι
3.656

Παντως η χαμηλη κλιμακα δεν ειναι πολυ παραπανω, αντε πες 200 μεσο ορο, 175 ηταν μεχρι προτεινος, ενω 105 ηταν για τα πρωτα 5 χρονια (παντα μιλαμε για τον κλαδο συνταξης)

1717329365804.png
Τα νούμερα που βάζεις, είναι εισφορές 2023. ΟΧΙ 2024. Ανέβηκαν.
Και αφορούν όσους δεν υποχρεούνται να πληρώνουν ΕΦΑΠΑ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ.

Οι ιατροί , έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΦΑΠΑΞ.
Οι δικηγόροι ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Τυπε Σαουλ, με 6-7 κατοσταρικα βρισκεις airbnb, οχι προαστιο, αλλα κεντρο Μπανγκοκ, χωρις να πληρωνεις ηλεκτρικο, νερο και ιντερνετ με τις πισιναρες τους και με ολα τα παρελκομενα :zfuck: στα ποδια σου.
δεν ακούγεται άσχημο....

και εδώ με 6-7 κατοστάρικα βρίσκεις 3ο όροφο όχι προάστιο αλλά κέντρο δίπλα στο γκέτο χωρίς να πλήρώνεις ηλεκτρικό νερό και ίντερνετ (αφού δε θα σου μείνουν λεφτά) και με τις πισίνες κάτω από το σπίτι σου κάθε. φορά που βρέχει και γεμίζει σκατόνερα ο δρόμος

στα πόδια σου κυριολεκτικά μέχρι το γόνατο όταν βγαίνεις από το σπίτι με βροχή :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Κανεις λαθος ,,,, το κρατος το σκεφτηκε πρωτο απο όλους ... χοτ-σποτ το λενε .. απλα τωρα εχει μέσα λαθρομεταναστες και πληρωνεται απο την ευρωπη .. σε λιγο που οι λαθρο θα ειναι
εξω και θα δουλευουν εκει μέσα θα μπουν Ελληνες που θα πληρωνουν ενοικιο :rockon::rockon::rockon:
γαμημένοι κουμουνιστές έχουν στερήσει από τους ανθρώπους κάθε ευκαιρία για προσωπική εξέλιξη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Λαος διεφθαρμενος στις λογικες του και στην κριτικη του σκεψη, εκλεγει τους αντιστοιχους πολιτικους.
Τι κανει ομως καποιος που δεν τον συμφερει να ειναι διεφθαρμενος, η, εστω τον συμφερει τουλαχιστον να φαινεται τιμιος;

Εχουμε μια παροιμια, που καλως, η, κακως καλυπτομαστε απο αυτην. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Ομως εμεις το αφησαμε να βρωμισει.
Μας βολεύει η βρωμιά γιαυτό

μόνο όταν δεν μας εξυπηρετεί πλέον....θυμόμαστε ότι μυρίζει....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κράτος δίνει επιδόματά ανεργίας για να κάθεται ο άλλος

και τα ίδια επιδόματα δεν τα δίνει σε εταιρείες για να τον απασχολούν τις ώρες που αντιστοιχούν στο επίδομα του και παραπάνω αν συμφωνήσουν.

Γιατί να παίρνει ο άλλος για 1 χρόνο 450 για να κάθεται σπίτι του και να δουλεύει μαύρα και να μην τα δώσει το κράτος σε μια εταιρεία για να τον προσπλάβει 8ώρο και να βάλει η ίδια τα υπόλοιπα??

FB_IMG_1717331846441.jpg

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656

1717329365804.png
τώρα πλέον είναι γύρω στα 250 με 300 ευρώ η χαμηλότερη κατηγορία μετά τα 5 χρόνια.

Δεν είναι και τόσο πολλά τα λεφτά....το πρόβλημα είναι οι παροχές που με τα ίδια λεφτά στον ιδιωτικό τομέα θα σου κάθονταν και οι νοσοκόμες όταν πας για εξετάσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τρύπιος αλλά πως σχετίζεται αυτό με αυτό που είπα εγώ για τα επιδόματα?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
τώρα πλέον είναι γύρω στα 250 με 300 ευρώ η χαμηλότερη κατηγορία μετά τα 5 χρόνια.

Δεν είναι και τόσο πολλά τα λεφτά....το πρόβλημα είναι οι παροχές που με τα ίδια λεφτά στον ιδιωτικό τομέα θα σου κάθονταν και οι νοσοκόμες όταν πας για εξετάσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τρύπιος αλλά πως σχετίζεται αυτό με αυτό που είπα εγώ για τα επιδόματα?
Κατά λάθος σε έκανα παρέθεση

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686
Μέγας καραγκιόζης και επικίνδυνος, Σκέρτσος δυσφημίζει τα ελληνικά προϊόντα για να πλέξει το αφήγημά του. Σε άλλο κράτος θα είχε πάρει τον ΜΠΟΥΛΟ!

Από το

images

ellinika.jpg

Φτάσαμε στον Σκέρτσο που δυσφημίζει τα ελληνικά προϊόντα !

Τι λέει ρε ο ΑΣΧΕΤΟΣ ;

Τα καλύτερα έστελναν στην ΕΕ, οι παραγωγοί.

Δεν ξέρει τι του γίνεται .

:2funny: :2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Τα καλύτερα έστελναν στην ΕΕ, οι παραγωγοί.

Δεν ξέρει τι του γίνεται .
ρε οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες σε πανικό

θα έλεγαν τα πάντα για να δικαιολογήσουν μήπως πάρουν καμιά ψήφο παραπάνω τώρα στις εκλογές

μιλάμε για μαλάκες προδιαγραφών τσάμπιονς λίγκ

και τώρα αυτοί οι σταρχιδιστές μας κυβερνούν και περιμένει ο κόσμος να του μειώσουν την ακρίβεια.....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τα νούμερα που βάζεις, είναι εισφορές 2023. ΟΧΙ 2024. Ανέβηκαν.
Και αφορούν όσους δεν υποχρεούνται να πληρώνουν ΕΦΑΠΑ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ.

Οι ιατροί , έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΦΑΠΑΞ.
Οι δικηγόροι ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Ξερω, για αυτο ειπα μεχρι προτεινος, ο πινακας ειναι απο την κεντρικη σελιδα του ΕΦΚΑ, βαρεθηκα να ψαχνω τον καινουργιο, αλλα δεν αλλαζει κατι σημαντικα. Εξα λλου οσο περισσοτερο ειναι ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ στο αρχικο μου ποστ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.322
Πόντοι
12.756
Και εγώ 1...
:confused:

Σε λίγο θα γίνει κανένα...

Go Away Queen GIF by NETFLIX

:grin:

Εμένα δεν προκειται
Τα χερια και τα πόδια μου φιλάει για μεινει , μου ειπε και μονος του για αυξηση :coffee:
Του λεω θα δουμε , γιατι περιμένουν ουρά για να μπουν :coffee:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686
ρε οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες σε πανικό

θα έλεγαν τα πάντα για να δικαιολογήσουν μήπως πάρουν καμιά ψήφο παραπάνω τώρα στις εκλογές

μιλάμε για μαλάκες προδιαγραφών τσάμπιονς λίγκ

και τώρα αυτοί οι σταρχιδιστές μας κυβερνούν και περιμένει ο κόσμος να του μειώσουν την ακρίβεια.....

Οι Κουλικοί , που είναι μια φράξια της ΝΔ,
Κούλης - Γεραπετρίτης - Παπαδημητρίου- Σκέρτσος

είναι επαγγελματίες παραμυθάδες, που κα΄νουν ζημιά στην Ελλάδα.

Παράδειγμα το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ που θέλεις 8 και πλέον μήνες να εγγραφεί
μια μεταβίβαση στο Κτηματολόγιο στη Αθήνα (!) και
επίσης τα 2 στα 3 ακίνητα δεν μπορούν να μεταβιβαστούν στην πράξη
διότι ακόμα και για μικρές αποκλίσεις στα τ.μ. οι ηλίθιοι της ΝΔ
έκαναν νόμο να πρέπει.... να μαζευτούν οι συνιδιοκτήτες σε συμβολαιογράφο
να υπογράψουν όλοι !
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ πριν τον ΚΟΥΛΗ !

ΟΛΟ ΖΗΜΙΕΣ έκανε αυτός που δεν εργάστηκε ποτέ πραγματικά στη ζωή του.
Σε μια θυγατρική της ΕΤΕ τον έβαλαν να εργαστεί και ... την χρεωκόπησε ! :2funny:
:2funny::2funny::2funny:

" ...όπως η Alpha Ventures της Alpha Bank, κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταξύ 1997-1999, ως ανώτερος υπεύθυνος επενδύσεων (αγγλικά: senior investment officer), καθώς και η NBG Venture Capital της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταξύ 1999-2003,

Επί κυβέρνησης Καραμανλή διαπιστώθηκε ότι είχαν δοθεί σε επιχειρήσεις που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις επιδοτήσεις οι οποίες επιστράφηκαν από την Εθνική Τράπεζα, ενώ η εταιρεία τέθηκε σε εκκαθάριση.[12] Ο ανακριτής ζήτησε την άρση της ασυλίας του Μητσοτάκη, ... και η Βουλή απέρριψε την άρση της ασυλίας του τον Ιανουάριο του 2009.[12].."

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ NBG venture capital της ΕΤΕ που ήταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη !

ΚΟΥΛΗΣ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !

:2funny: :2funny:

BKS.0447377.jpg

Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται όλη η δηθενιά του βιογραφικού
του Κούλη

Η προφητική επιστολή κατά Μητσοτάκη από τον καθηγητή του Stanford Γιάννη Ιωαννίδη​

«Η γραμματέας που προσέλαβα έχει περισσότερα προσόντα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Απλώς δεν ξεκινάνε όλοι την καριέρα τους από διευθυντές τραπεζικών ομίλων… Υπάρχουν Έλληνες με καλύτερο βιογραφικό από αυτό του αρχηγού της ΝΔ, αλλά είναι άνεργοι». Αυτά και άλλα πολλά αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή του ο καθηγητής του Stanford.

:2funny: :2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom