Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.970
- Πόντοι
- 6.256
Ντολμα πεινας;Τα αρχιδια μου θα φας!!!

Ντάμα ακούςΠως τουςνε γαμησε ετσι τους συνταξιουχους ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αυτιστικος Ποζερας!!!!
Απλά τραγικός.
Σκασμός όλοι όταν μιλάει το 41%δεν σταματά να μας εκπλήσσει το διεφθαρμένο κωλόσογο ,
απίστευτοι αλητάμπουρες, τριτοκοσμικό καθεστώς κλεφταράδων σε όλα τα επίπεδα
https://www.inewsgr.com/421/tropolo...o-athinaion-gia-kathestos-mila-o-chdoukas.htm
Ξηλώνουν την «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» για να μην την ελέγχει ο Δούκας! Από τον Δήμο την υπαγάγουν στην κυβέρνηση!
Αδιανόητο σκάνδαλο στην Διπλή Ανάπλαση: «Πετάνε» εκτός τον νέο Δήμαρχο!
Καταγγελία Δούκα που εμπλέκει το γήπεδο του Παναθηναϊκού: Ο Δήμος βγαίνει εκτός από την «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ»
Εντονη αντίδραση Δούκα για την τροπολογία που αφήνει τον Δήμο Αθηναίων εκτός Ανάπλασης
Σε μια μερα γαμησε Μπατριωτες και Συνταξιουχους ο Αυτιστικος Ποζερας!!!ΠΩΣ ΤΟΥΣΝΕ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΜΟΥ;![]()
Τους ειχαμε κοψει απο τη συμφωνια των Πρεσπων τι σκληροι καριοληδες ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ειναι.....
Μ αρεσει που βγηκαν οι σκληροι καριοληδες δεξιοι στα κανάλια και ελεγα
"-Οχι εγω δεν θα το ψηφισω αυτη την τροπολογία , αλλα αμα τίθεται θεμα κομματικης πειθαρχίας θα το ψηφισουμε "
Ωραιοι μαγκες του κωλου και τις ιδεολογίας και αυτοι , τους ειπε ο Κουλης ψηφίστε το και κλασανε μεντες αρχίζοντας κωλοτουμπες
Πολλοι σκληροι και πιστη στα ιδεολογικα τους πιστευω![]()
82%Τους ειχαμε κοψει απο τη συμφωνια των Πρεσπων τι σκληροι καριοληδες ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ειναι.....![]()
71 ψηφοι....
82% τον ψηφοφόρων του Ελληνικου πληθυσμούΥπερ του νομοσχεδιου λοιπον για τους μεταναστες ψηφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συριζα, Πλευση Ελευθεριας, ΚΚΕ και Νεα Αριστερα.
Ήτοι συνολικά το 82% του Ελληνικού λαού.
Σωστα?
Ετσι για να ξερουμε για ποιο πραγμα μιλαμε δηλαδη.
Μετα απο το ποστ του κατι μου λεει θα αυξηθει71 ψηφοι....![]()
καλό θα ήταν αυτό το μουνόπανο να διαγραφεί...82% τον ψηφοφόρων του Ελληνικου πληθυσμού
Ο Σαμαρας θα διαγραφει απο την ΝΔ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
82ταεκατο των συμμετεχόντων όμως ή στο σύνολο του πληθυσμού; Για να ξέρουμε πως μετράς εσύ, οιαλλοιμετρανεαλλιωςΥπερ του νομοσχεδιου λοιπον για τους μεταναστες ψηφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συριζα, Πλευση Ελευθεριας, ΚΚΕ και Νεα Αριστερα.
Σωστα?
Καλά,αμα γινοταν τωρα ενα δημοψηφισμα,ζητημα να έπαιρνε 20% υπέρ η τροπολογία αυτη.Τέλος πάντων το ΟΧΙ θα ηταν συντριπτικό.Υπερ του νομοσχεδιου λοιπον για τους μεταναστες ψηφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συριζα, Πλευση Ελευθεριας, ΚΚΕ και Νεα Αριστερα.
Σωστα?