κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Σε ψαχνει ο θειος σου, μου ειπε οτι θα σου ξαναγραψειΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ .....ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΤΕ Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ?
Σε ψαχνει ο θειος σου, μου ειπε οτι θα σου ξαναγραψειΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ .....ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΤΕ Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ?
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΠΑΣΦΑΛΗΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΚΛΟΣΕΡ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΟΣΕΡ.Δεν μπορεις ,Δεν το χεις
Πολύ αργά το λες λες όμως οτι εσύ δεν έφαγες, ήδη πάνω από 10 χρόνια έιμαστε σε μνημόνια, επιτηρήσεις κλπ. κι εγω δεν έφαγα αλλά τι να κάνουμε που είμαστε όλοι μαζί σε μια χώρα που πρέπει να γυρίσει τα δανεικά που έφαγαν οι συμπατριώτες μας. Όταν λέγαμε οτι μνημόνια ίσον γαμήσι, το γαμήσι συνίσταται σε αυτό που περνάμε τώρα,να μην σβήνουν οι φωτιές, να μην γίνονται αντιπλημμυρικά,να χεις μπουρδέλο υγεία, να δουλεύεις πολύ και να πληρώνεσαι λίγο. Αλλιώς χαίρω πολύ, θα ήταν όλα καλά. Θυμάσαι τη φωτογραφία του Άκη πάνω από τους αστακούς? Ωραία ήταν τότε, τώρα τρώμε γαμήσι, όχι αστακούς.Δεν ξερω για σενα τυπε εγω δεν εφαγα τιποτα με 10 μασελες....ουτε οι δικοι μου.Πολυ βολικη η παραμυθα του μαζι τα φαγαμε αλλα δεν τα φαγαμε μαζι.200 νοματεοι τα φαγανε με τους φιλους τους.Ας δουλεψουν λοιπον αυτοι 13 ωρες την ημερα με 30 ευρω μεροκαματο για να ξεχρεωσουμε....
ενταξει...στην βιλα ΜΑΣ εχεις ασφαλεια παππουλακο μου? αν οχι δωσε μια 1500ρου να πληρωσωΣε ψαχνει ο θειος σου, μου ειπε οτι θα σου ξαναγραψειτα μαραμενα του αρχιδιατην κληρονομια, αν γυρισεις στο καπη του.
το ορθογραφικο το εκανες επιτηδες? θες να πεις κατι για τον Κλο?ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΠΑΣΦΑΛΗΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΚΛΟΣΕΡ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΟΣΕΡ.
τωρα τι λες, τα παω καλυτερα;
Και μετα να την καψεις και να παρεις την ασφαλεια; Πριτςενταξει...στην βιλα ΜΑΣ εχεις ασφαλεια παππουλακο μου? αν οχι δωσε μια 1500ρου να πληρωσω
τύπε δε πιστεύω να ήσουν και μέσα σε αυτούς που τα φάγανε μαζίμε συνεπήρε ο λογος σας ...
Θα δουλευα εγω ρε μαλακες , αλλα μου ειναι αδυνατον
οχι φιλε μουτύπε δε πιστεύω να ήσουν και μέσα σε αυτούς που τα φάγανε μαζί
Gamiesaiτο ορθογραφικο το εκανες επιτηδες? θες να πεις κατι για τον Κλο?
αυτος ητανε...μεχρι και απο την λιστα πετσα εχει παρειτύπε δε πιστεύω να ήσουν και μέσα σε αυτούς που τα φάγανε μαζί
Μην κοροϊδεύεις έχουμε ακόμη μια 4τια με Μητσοτάκη το τι άλλο θα συμβεί κανένας δεν μπορεί να ξέρει ελπίζω να μην μας γαμήσουν στο τέλος τίποτα εξωγήινοιΠοσιμο το νερο στο Βολο τυποι...πιειτε αφοβα.
Mονο τα Σαββατοκυριακα ρε μουνι. Τις αλλες ημερες ειναι νομοτυπος, αλλα δεν δεχεται πελατες επειδη ειναι στα δικαστηρια.οχι φιλε μου
αλλα ξερω ποιος ηταν ....
ενα μουνοπανο που δεν κοβει αποδειξεις και ειναι αναμεσα μας
ο Αλεξ
αμα εγραφε οτι δεν ειχε καθολου πελάτες πιο πολλοι θα τον πιστευανMονο τα Σαββατοκυριακα ρε μουνι. Τις αλλες ημερες ειναι νομοτυπος, αλλα δεν δεχεται πελατες επειδη ειναι στα δικαστηρια.
Εσενα σε ψαχνει ο κυριος Μπλιζ, εχει μαθει οτι εχεις κονε με αναρχοκομμουνιστες και θελει να τον φερεις σετο ορθογραφικο το εκανες επιτηδες? θες να πεις κατι για τον Κλο?
με 50 ευρω την κανει αυτος την πεθερά αν θελει πες τουΕσενα σε ψαχνει ο κυριος Μπλιζ, εχει μαθει οτι εχεις κονε με αναρχοκομμουνιστες και θελει να τον φερεις σεσεξουαλικηεπαφη με την πεθερα του Κασσελακη. Του ειπα να περιμενει στην ουρα.