★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Γνώμη σε υποθετικά σενάρια, οχι δεν έχω.Την γνωμη σου ζητησα, οχι να προβλεψεις τι θα γινει. Γνωμη δεν εχεις?
Γνώμη σε υποθετικά σενάρια, οχι δεν έχω.Την γνωμη σου ζητησα, οχι να προβλεψεις τι θα γινει. Γνωμη δεν εχεις?
δεν ξερω αλλο τροπο ρε τυπε για να φυγουν τα μουνοπανα ,μονο οι εκλογες μου ερχονται προχειρες,εσυ τι προτεινεις,κανα λοχια σε κανα τανκ καβαλα να καθαρισει?Ναι φαινεται πως τους γραφεις.
Εχεις γινει ξεπλενης και πασχιζεις να πεισεις τον εαυτουλη σου να ριξει συριζα με ακροβασιες και επιχειρηματα δημοτικου.
Εχεις ανεβασει παλμους 160 για τις εκλογες θα σωθεις σιγουρα εσυ
Οκ. ΣεβαστόνΓνώμη σε υποθετικά σενάρια, οχι δεν έχω.
Εσύ ρε μαλακά δεν βάζεις στοίχημα ότι θα νικήσει ο Κουλης που το έχεις και σίγουρο και μας λες μαλακίες ότι δεν βάζεις στοίχημα για κάτω από 1,40Γιατι τοσο δυσκοίλιος ρε τυπε?
Αν ρωτουσες εμενα κατι αναλογο, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να απαντησω.
Ναι, φοβαμαι οτι θα χασει η ΝΔ και γι αυτο δεν παιζω στο 1,12 τυπε. Με καταλαβεςΕσύ ρε μαλακά δεν βάζεις στοίχημα ότι θα νικήσει ο Κουλης που το έχεις και σίγουρο και μας λες μαλακίες ότι δεν βάζεις στοίχημα για κάτω από 1,40
Βρε αεί παγαινε από εδώ
καλα εσυ εχεις κουτελο ΚΑΘΑΡΟ γιατι το βρωμιζεις;Ναι, φοβαμαι οτι θα χασει η ΝΔ και γι αυτο δεν παιζω στο 1,12 τυπε. Με καταλαβες
Πάνω σου χεζεσαι όχι απλά φοβάσαι ..Ναι, φοβαμαι οτι θα χασει η ΝΔ και γι αυτο δεν παιζω στο 1,12 τυπε. Με καταλαβες
Ναι, ενω πρεπει να βαλω 3 χιλιαρικα για να παρω ενα 300αρι. Σωθηκαμε.Πάνω σου χεζεσαι όχι απλά φοβάσαι ..
Λεφτά και εσύ
Το σκατό στην κάλτσα σου έχει φτάσει , μέχρι την Πειραιως βρωμισεΝαι, ενω πρεπει να βαλω 3 χιλιαρικα για να παρω ενα 300αρι. Σωθηκαμε.
Ενω με Ανταρσυα και Πλευση κατι γινεται.
βαλε ρε συ ενα 500ρικο να παρεις μια εξηνταρου να χεις για καλοκαιρι.....αφου ειναι σιγουρο το μεροκαματο!....βαλε να τους μερεμετησεις στην σιγκαπουρη να μην ξερουν τι κακο τους βρηκε...Ναι, ενω πρεπει να βαλω 3 χιλιαρικα για να παρω ενα 300αρι. Σωθηκαμε.
Είμαι ε; Αυτές οι πετριες που τρώνε στο κεφάλι με ανησυχούν..εσυ ρε αλανι που εισαι καπιταλ φουλ, γουσταρεις επιδομα σα βορεια κορεα ομως ....
φιουελ πας να παρεις αμα βγεις παντως ,εχει ψυχρα το βραδυ μη κρυωσεις!Είμαι ε; Αυτές οι πετριες που τρώνε στο κεφάλι με ανησυχούν..
Τύπε παίξε ένα ταπεινό 100άρι στον ΣΥΡΙΖΑ.Ναι, ενω πρεπει να βαλω 3 χιλιαρικα για να παρω ενα 300αρι. Σωθηκαμε.
Κάτσε μην δεν έχει ούτε το 500αρικοβαλε ρε συ ενα 500ρικο να παρεις μια εξηνταρου να χεις για καλοκαιρι.....αφου ειναι σιγουρο το μεροκαματο!....βαλε να τους μερεμετησεις στην σιγκαπουρη να μην ξερουν τι κακο τους βρηκε...
σιγά μη τα τινάξει όλα στον αέρα για να καλοπερνά ο κούλης με το γεραπετρίτη και τον άδωνηΠάνω σου χεζεσαι όχι απλά φοβάσαι ..
Λεφτά και εσύ
λες να νομισε οτι εννοω ενα μωβ?Κάτσε μην δεν έχει ούτε το 500αρικο
Εδώ δεν παίζει ούτε Κουλη που τον έχει εικόνισμα δίπλα στο κομοδίνο που κοιμάται και κάνει τον σταυρό τουΤύπε παίξε ένα ταπεινό 100άρι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Εάν κερδίσει θα έχεις την παρηγοριά ότι πήρες 600€ για ένα χαλαρό 2ήμερο στη Χίο.
Εάν χάσει θα είσαι τόσο χαρούμενος που στα παπάρια σου τα 100€.