Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.854
- Πόντοι
- 1.406
αλλαξε αβαταρ,γιατι κοροιδευεις τον κοσμο???με ελαφακι στο search bar και μεσσαντζερ .... βρε μηπως εισαι ;;
αλλαξε αβαταρ,γιατι κοροιδευεις τον κοσμο???με ελαφακι στο search bar και μεσσαντζερ .... βρε μηπως εισαι ;;
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΩ , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣαλλαξε αβαταρ,γιατι κοροιδευεις τον κοσμο???
Τι μας νοιαζουν οι αριθμοι, που συχνα αναφερεις;Για αριθμούς δεν μας λέει κανείς !!!!!!!
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΨΗΦΟΥΣ Η ΝΔ ;;;;
Αν ψηφίσουν 4.000.000 επειδή κάναν αποχή 5.000.000 ψηφοφόροι , θα βγάλει 50% με τα 2 μύρια ψήφους.
Αλλά παραπάνω .... δεν παίρνει .
πιστευω πας σε προεκλογικες συγκεντρωσεις του αδωνη ,οχι του κουλη,του ΑΔΩΝΗΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΩ , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
δεν παω σε συγκεντρωσειςπιστευω πας σε προεκλογικες συγκεντρωσεις του αδωνη ,οχι του κουλη,του ΑΔΩΝΗ
Το ελάφάκι το έβαλαν τα windows μόνα τους ρε !με ελαφακι στο search bar και μεσσαντζερ .... βρε μηπως εισαι ;;
πιστευω πας σε προεκλογικες συγκεντρωσεις του αδωνη ,οχι του κουλη,του ΑΔΩΝΗ
Τοτε καλυτερα να τα ξηλωνε και να πάρει κανα macbook, εκτος αν ειναι και αυτος κανα φτωχοςΤο ελάφάκι το έβαλαν τα windows μόνα τους ρε !
Με λίνουξ μπαίνεις ;;;
Οχι ρε εγω το εβαλα,εχω ευαισθησιες , προβλημα? Μακμπουκ αιφον ειναι για ντεμεκ πλουσιουςΤοτε καλυτερα να τα ξηλωνε και να πάρει κανα macbook, εκτος αν ειναι και αυτος κανα φτωχος
Διαφωνώ. .Τοτε καλυτερα να τα ξηλωνε και να πάρει κανα macbook, εκτος αν ειναι και αυτος κανα φτωχος
για πες ... μαθε μαςΟχι ρε εγω το εβαλα,εχω ευαισθησιες , προβλημα? Μακμπουκ αιφον ειναι για ντεμεκ πλουσιους
Ο φίλος σου ο Αλέκος που είναι να ξεκινήσει ο 2ο γύρος?Τοτε καλυτερα να τα ξηλωνε και να πάρει κανα macbook, εκτος αν ειναι και αυτος κανα φτωχος
Δύσκολο.Για αριθμούς δεν μας λέει κανείς !!!!!!!
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΨΗΦΟΥΣ Η ΝΔ ;;;;
Αν ψηφίσουν 4.000.000 επειδή κάναν αποχή 5.000.000 ψηφοφόροι , θα βγάλει 50% με τα 2 μύρια ψήφους.
Αλλά παραπάνω .... δεν παίρνει .
ακομα ψαχνει αν εχει καταργηθει ο συμπληρωματικός φόρος ..Ο φίλος σου ο Αλέκος που είναι να ξεκινήσει ο 2ο γύρος?
πολυ curius εισαι τυπε μηπως τελικα πας σε συγκεντρωσεις του Νικου του πατελη ?για πες ... μαθε μας
Μεγάλο χαρτί της ΝΔ η απελπισία. Τα κωλοκάναλα ... διαφημιζουν πλαγίως την αποχή.Σε όλα αυτά υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικο, ποσους νέους ψηφοφόρους θα κερδισει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες 24-64.
παειπολυ curius εισαι τυπε μηπως τελικα πας σε συγκεντρωσεις του Νικου του πατελη ?
ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ;;;
Αυτές οι λεπτομέρειες θα καθορίσουν τις εκλογές.Μεγάλο χαρτί της ΝΔ η απελπισία. Τα κωλοκάναλα ... διαφημιζουν πλαγίως την αποχή.
Στους νέους, έχει τα ποσοστά που λες ο ΣΥΡΙΖΑ ... και ήταν πολύ δυνατός και ... άλλος χώρος ....
που τώρα θα πάει σε μεγάλο ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ ... χωρίς να γουστάρει ουσιαστικά ....