★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Ρώτα τους συγχωριανούς σου στα Χανιά, πως θέλουν.Στα Ελληνικα ή στα Αγγλικα θα γινει το διμπειτ;
Ρώτα τους συγχωριανούς σου στα Χανιά, πως θέλουν.Στα Ελληνικα ή στα Αγγλικα θα γινει το διμπειτ;
9 μυρια προεκλογικα πηραν μωρε τα παιδια..γαλάζιες καλημέρες στο πουστοκομμα και τους ψηφοφόρους του
Να ξερουμε αν ειναι στα Αγγλικα να φωναξουμε και τον κυριο ΑνδρουλακηΡώτα τους συγχωριανούς σου στα Χανιά, πως θέλουν.
για να μην ξεχνιόμαστε...7,7% άνοιξε κι άλλο η διαφορά...
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 35,4% η ΝΔ, στο 27,7% ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου
Με 37% - 21% προηγείται στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης του Αλέξη Τσίπρα - Μικρή άνοδος για το ΠΑΣΟΚ - Καταρρέει η Ελληνική Λύσηwww.protothema.gr
Σε αυτό πρέπει να πάρεις έγκριση από τους κοντοχωριανούς σου στο Ηράκλειο.Να ξερουμε αν ειναι στα Αγγλικα να φωναξουμε και τον κυριο Ανδρουλακη
Ποσα ειναι τα ΜΜΕ που «επωφελουνται» βρε τριμπουρδελε;9 μυρια προεκλογικα πηραν μωρε τα παιδια..
Νέα «λίστα Πέτσα» πριν τις εκλογές - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε δωράκι 9 εκατ. στα κανάλια | Το Κουτί της Πανδώρας
Εντελώς στα μουλωχτά η κυβέρνηση που…κόπτεται για την Ελευθερία του Τύπου και προσβάλλεται από τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, προχώρησε σε νέα προεκλογική χρηματοδότηση των ΜΜΕ - Το ΦΕΚ αναλυτικά.www.koutipandoras.gr
Θα πεσει τρελο γελιο αν τα καταφερω και τους ψησω.Σε αυτό πρέπει να πάρεις έγκριση από τους κοντοχωριανούς σου στο Ηράκλειο.
Τι σημασια έχει για τους IQ ραδικιου που θα το παρακολουθήσουνΣτα Ελληνικα ή στα Αγγλικα θα γινει το διμπειτ;
παναγία μου, χλώμιασα...
60% + μπροστα η ΝΔ λεμεεε
Σιγα Γιαννακη μην παθεις τπτ σιγα σιγα τα χαπια μανα μου...παναγία μου, χλώμιασα...
Δημοσκόπηση - φωτιά: Ποια η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ, πόσες έδρες παίρνουν - Πώς μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση | in.gr
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 35,4% το ποσοστό της ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου, στο 27,7% για τον ΣΥΡΙΖΑ - «Χωλαίνει» το ΠΑΣΟΚwww.in.gr
έχω ήδη πάρει της υπέρτασης, θα με σκοτώσεις άτιμε πούτιν...Σιγα Γιαννακη μην παθεις τπτ σιγα σιγα τα χαπια μανα μου...
Παρε αλλο ενα απο το καλο ξερεις εσυ,...μην σε χασουμε απο πελατη.έχω ήδη πάρει της υπέρτασης, θα με σκοτώσεις άτιμε πούτιν...
ληγμένα όλαΠαρε αλλο ενα απο το καλο ξερεις εσυ,...μην σε χασουμε απο πελατη.
Μα φαινεται!!ληγμένα όλα
εννοείται, τέτοια μορφή απέναντί μου δεν θα το καταλάβαινε?Μα φαινεται!!
Ειδες τυπε? Προμοτορες και πελατακια τα μυριζω απο χλμ μακρια.εννοείται, τέτοια μορφή απέναντί μου δεν θα το καταλάβαινε?
έχεις το μάτι του πούτιν που τα είδε όλα να έρχονται...Ειδες τυπε? Προμοτορες και πελατακια τα μυριζω απο χλμ μακρια.
Καλα ειναι και αυτο...αλλα ρε παιδι μου ειδικα τα προμοτορακια δεν μπορουν να κρυφτουν. ΕΙναι σαν της πουτανες που θελουν να κρυφτουν αλλα η χαρα δεν τις αφηνειέχεις το μάτι του πούτιν που τα είδε όλα να έρχονται...