argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.061
- Πόντοι
- 9.297
Πάω να τον παίξω...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...!!!!.Αννα μισελ πριν εικοσι χρονια,
Πάω να τον παίξω...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...!!!!.Αννα μισελ πριν εικοσι χρονια,
Έξυπνη χατζηαβάτη έχεις να βάλεις στοιχεία για το πόσοι είναι αυτοί ;Ηλιθιε καραγκιόζη
όποιος ήταν φιλοξενούμενος το 21 και μετά το πέρας των φορολογικών δηλώσεων αποφάσισε είτε να παντρευτεί είτε να μείνει μόνος η με κάποια κοπέλα και να μείνουν μαζί σε ενοίκιο.άρα πλέον δεν είναι φιλοξενούμενος και ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να πάρει το κουπόνι.
οχι ρε βλακα δεν εχω στοιχεια ακομα...αλλα σιγουρα δεν ειναι στο 15% που δεν δικαιουνται και το εχεις κανει σημαια βλακα.Έξυπνη χατζηαβάτη έχεις να βάλεις στοιχεία για το πόσοι είναι αυτοί ;
φυσικά όχι
Και αυτοί είναι τόσοι πολλοί και φυσικά μη φοροδιαφεύγοντες έτσι ωστε να μην ισχύει το 85% που λέει το υπουργείο
το 85% το αποδεικνύει το προηγούμενο μήνυμά μου με τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Αλλά ο έξυπνος ;;;;;;;;Χατζηαβάτης άλλα αντί άλλων
Σε ξέρω πολύ πανέξυπνε;;;;;οχι ρε βλακα δεν εχω στοιχεια ακομα...αλλα σιγουρα δεν ειναι στο 15% που δεν δικαιουνται και το εχεις κανει σημαια βλακα
Εσυ δεν ειπες ρε βλακα οτι πιστευεις τον Κουλη οτι καλυπτει το 85% οταν σου ζητησα στοιχεια?Σε ξέρω πολύ πανέξυπνε;;;;;
Ή χωρίς στοιχεία
Η όπως την άλλη φορά που έλεγες αυτά τα στοιχεία είναι δικά μου και χωρίς πηγή
Και βέβαια όσοι έχουν στοιχεία και τα παραθέτουν είναι βλάκες
Όσοι λένε πράγματα από το μυαλό τους ή ότι τα έκανε ο φίλος τους ή ότι τα μάθανε από ένα γνωστό που ήταν εξάδελφος ενός κουμπάρου του νονού του ΣΥΡΙΖΑ
Είναι έξυπνοι
Αννα μισελ.Πάω να τον παίξω...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...!!!!.
Το μήνυμά μου τα έχει όλα τα στοιχεία και για τους μισθούς και για τα ακίνηταΕσυ δεν ειπες ρε βλακα οτι πιστευεις τον Κουλη οτι καλυπτει το 85% οταν σου ζητησα στοιχεια?
Τραβα να μπουκωσεις μεταλαγμενη γαλοπουλα απο το Lidl και βγαλε το σκασμο.
Κανεις δεν τα καταλαβαινει απο εδω μεσα και σε κραζουν για αυτο βλακα.Το μήνυμά μου τα έχει όλα τα στοιχεία και για τους μισθούς και για τα ακίνητα
Αν δεν τα καταλαβαίνεις λυπάμαι
εσύ Ο πανέξυπνος όμως να μην τα καταλαβαίνεις αδύνατον
Η έλλειψη επιχειρημάτων σε κάνει να βρίζεις συνέχεια
Μήπως κόλλησες και εσύ σαν τον άλλον την κοπρολαλία;
Φτάνει πια το προσκύνημα στον Τσίπρα
Να από τι πάσχειςΚανεις δεν τα καταλαβαινει απο εδω μεσα και σε κραζουν για αυτο βλακα.
χααχχαχαχα
@papaphilips Θελω γιατρο ??????Να από τι πάσχεις
κοπρολαλία, δηλαδή η αυθόρμητη έκφραση κοινωνικά απαράδεκτων ή ταμπού λέξεων και φράσεων, είναι το πιο γνωστό σύμπτωμα του Τουρέτ
Χρειάζεσαι γιατρό φίλε
Και όσο και να προσκυνάς τον Τσίπρα δεν πρόκειται αυτός να σε κάνει καλά
Βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις;@papaphilips Θελω γιατρο ??????
Οι ψυχιατρικά ασθενείς δεν είναι πάντα άρρωστοι
Θέλουν να είναι φρέσκες για τον προεκλογικό αγώνα .Πρέπει να γίνει έγκαιρα ώστε εν μέσω προεκλογικών μετακινήσεων να υπάρχει το μέγιστο αποτέλεσμα στην εκλογική μάζα.Αννα μισελ.
Αγνωριστη πλεον απ τα μποτοξ.
Καταλαβαινεις οτι ερχονται εκλογες απ τα μποτοξ των κυριων της νδ
Κριμα ρε. Τζαμπα τα μποτοξ.Θέλουν να είναι φρέσκες για τον προεκλογικό αγώνα .Πρέπει να γίνει έγκαιρα ώστε εν μέσω προεκλογικών μετακινήσεων να υπάρχει το μέγιστο αποτέλεσμα στην εκλογική μάζα.
Εγώ την γουστάρω και με λίγο βαψιματακι ,δεν χρειάζομαι μποτοξ για να την γουστάρω....
Michelle ,ma cherie....
Και γιατρο και δικηγορο@papaphilips Θελω γιατρο ??????
Ααααα. Ο μαλακας με μουστακι . Αυτος δεν ειχε ρε παιδια διπλα βιβλια η κανω λαθος ?
Ψηφίζουν αυτούς που έχουν από 30 ακίνητα ο καθένας και χρωστούν εκατομμύρια στις τράπεζες, και καταγγέλλουν τον Πολάκη ότι άνοιξε διπλά βιβλία για να εξασκήσει το επάγγελμα του σώζοντας παράλληλα πολύ κόσμο κατ' οίκον και δωρεάν. Μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις στην Κουλομβία της Ευρώπης.
Ναι αυτος ο μαλακας με το μουστακι
και αυτός ο καραγκιόζης που το έγραψε απλά πέταξε την μαλακία του ως επιχείρημα και εξαφανίστηκεΨηφίζουν αυτούς που έχουν από 30 ακίνητα ο καθένας και χρωστούν εκατομμύρια στις τράπεζες, και καταγγέλλουν τον Πολάκη ότι άνοιξε διπλά βιβλία για να εξασκήσει το επάγγελμα του σώζοντας παράλληλα πολύ κόσμο κατ' οίκον και δωρεάν. Μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις στην Κουλομβία της Ευρώπης.