★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Για τον Ανδρουλάκη είναι επιβεβαιωμένο πάντως."Μα παρακολουθούσε και την αντιπολίτευση."
Αυτό δεν προκύπτει από την επιστολή του Ράμμου. Ο Τσίπρας είχε την ευθυκρισία να σηκώσει το θέμα μόνο όταν είχε στα χέρια του κάτι αξιόπιστο. Δεν πήρε τα δημοσιεύματα εφημερίδων που έλεγαν για παράνομες παρακολουθήσεις, predator και τέτοια. Ο στόχος του δεν είναι πει οτι γίνονται κάποιες παρακολουθήσεις γενικώς και αορίστως αλλά να συνδέσει την κυβέρνηση με αυτές. Για την ώρα έχουμε ως δεδομένο οτι η ΕΥΠ παρακολούθησε τον Χατζηδάκη. Αν δεν βγει κάτι άλλο δεν θα ανοίξει μύτη.
Για την ακρίβεια ο Μητσοτάκης είπε να βγουν όλα στο φως. Ο Βαξεβάνης, ορθώς για τα συμφέροντα του Σύριζα, βγάζει στάγδην ονόματα και συνομιλίες ώστε να διατηρείται το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν ξέρω τι νομικούς περιορισμούς έχει αλλά θα χαιρόμουν αν πέρα από τις αναφορές έβαζε και κανένα ντοκουμέντο για να μπορέσουμε να ζυγίσουμε τα γραφόμενα. Να δικαιώσει και το όνομά του δηλαδή.
Η σπουδή του Ντογιάκου, να πω την αλήθεια, δεν μου άρεσε και εμένα. Κάτσε ρε φίλε, απειλείς την vodafone να μην δώσει στοιχεία; Γιατί; Όντως πονηρεύεσαι.
Από την υποψία όμως ως την απόδειξη είναι μεγάλος δρόμος.
Και μάλιστα, αν δεν απατώμαι, ο Μητσοτάκης ζήτησε συγγνώμη.
"Δεν ήταν σωστό" Είπε χαρακτηριστικά.
Ο Ανδρουλάκης το τραβάει το θέμα μέχρι και σήμερα, ορθώς αν με ρωτάς.
Θέλει κι αυτός να το εκμεταλλευτεί απ' όλες τις πλευρές. Όπως είναι λογικό, το πολιτικό του συμφέρον κοιτάει. Αν θα τον δικαιώσει η ιστορία αυτο είναι άλλο καπέλο.
Οι λίστες του Βαξεβανη δίπλα σε κάθε όνομα είχαν κι έναν κωδικό.
Υπήρχαν και βουλευτές της αντιπολίτευσης μέσα. Δε νομίζω να ήταν ψεύτικες οι λίστες γιατί έχει δικαιωθεί με αυτήν την υπόθεση μέχρι στιγμής. (Και στους κωδικούς βεβαια).
Τώρα αν έβαλε μερικούς μέσα στα ψεύτικα, έτσι για το "αλατοπίπερο" , δε νομίζω. Πρέπει να είναι κάργα χαζός να ρισκάρει να "αυτοκτονήσει" μετά από τέτοια επιτυχία.
Έγραψες οτι δεν θα ανοίξει μύτη αν δεν βγει κατι αλλο περα απο τον Χατζηδάκη, χμμ, έπειτα από επιβεβαιωμενη παρακολούθηση και του ΑΓΕΕΘΑ, τα πράγματα περιπλέκονται. Δεν είναι μόνο ο Υπουργός, μακάρι να ήταν μόνο αυτός.
Έπειτα από δήλωση κιόλας, του Φλωρου, οτι εαν επιβεβαιωθεί η παρακολούθησή του, θα παραιτηθεί.
Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.