RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
ειναι και εκτος εποχης , κανονικα επρεπε να βαζει γαλοπουλες τωρα
ειναι και εκτος εποχης , κανονικα επρεπε να βαζει γαλοπουλες τωρα
εγω δεν υπαρχει περίπτωση 3πλη , ειναι πολλα τα δικά μουμα την παναγια θα την πληρωσω τριπλη μπονους!
τυπε η βασιλισσα κατι ειχε καταλαβει και αποφασισε να φυγει με το κεφαλι ψηλα .....Ο προεδρας θα εκανε αντιστοιχη δηλωση για την κυβερνηση της αγγλιας και την νοτιγχαμ?Θα τον επαιρναν με τις πετρες.Αντιθετα εδω βρισκει και απηχηση
Μην σας νοιάζει τι θα πάθει ο κούλης, μια χαρά θα είναι, αλλά τι θα πάθουμε εμείς. Το να τα βάλει με την ομάδα που εχει τους περισσότερους οπαδούς στη χώρα μόνο ως παραίτηση μπορώ να το δικαιολογήσω. Τα έκανε σκατά με ρωσία, με ενεργειακό και με πληθωρισμό και θα βγάλει την ουρά του απ'έξω με τα εκατομμύρια του του χρόνου. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?!
Σιγά μην πάει φυλακή. Με το που θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο ο δικαστής θα του αναγνωρίσει το ακαταλογιστο.
ετσι και παει φυλακη ο Κουλης θα πληρωσω την εφορία
αντε .. θα πληρωσω και τις οφειλες στα ασφαλιστικά ταμεία τότεΚατσε και ετοιμαζεται η Europol, δεν εχει να κανει μονο με Ελλαδα πια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ερχεται...
Ας ψάξουν να το βρουν μόνοι τους. Εγώ δύο νήματα άνοιξα, το ένα ήταν αυτό και το άλλο ";" αυτό, ναι ένα ερωτηματικό που πήγαν και τα 2 απατα.για βαλτο ρε παππου ξανα να το θυμηθουμε μπας και του δοθει μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη!
Δεν τον ψήφισα αλλά και να τον ψήφιζα, άπαξ και έκανε άλλα από αυτά που έλεγε προεκλογικά ή έκανε πράγματα που δεν ανακοίνωσε προεκλογικά δεν έχω ευθύνη.Δεν τον ψήφισες τύπε ; Φταις.
Αν πάνε καλά πληρωνόμαστε? να ξέρω να βάζω περισσότερη προσπάθεια σε αυτά που ανοίγω και πάνε άπαταΑς ψάξουν να το βρουν μόνοι τους. Εγώ δύο νήματα άνοιξα, το ένα ήταν αυτό και το άλλο ";" αυτό, ναι ένα ερωτηματικό που πήγαν και τα 2 απατα.
εχει μια μικρη προκαταληψη......ειμαι στο σαη 15 χρονια περιπου....ο συγκεκριμενος καργιολης δεν εχει αλλαξει με ανθρωπο δυο κουβεντες χωρις πουστιρλικι...μου χει κανει μεγαλη εντυπωση..ολοι εχουν δικαιωμα να μην συμπαθουν η να απεχθανονται καποια ατομα η συγκεκριμενες πωλητικες ιδεες...τετοιο πραγμα δεν εχω συναντησει ποτε ομως ,πιστευω και το πρωι στον καθρεφτη βριζετε μονος του.....τελειως φυρα ο πουστης!
0,,60 δεν είναι η ταρίφα για κάθε ποσταρισμα;Δεν τον ψήφισα αλλά και να τον ψήφιζα, άπαξ και έκανε άλλα από αυτά που έλεγε προεκλογικά ή έκανε πράγματα που δεν ανακοίνωσε προεκλογικά δεν έχω ευθύνη.
Το σίγουρο είναι ότι εναλλακτική για κυβέρνηση δεν υπάρχει στον ψηφοφόρο. Έχουν φέρει έτσι τα πράγματα που είτε θα ψηφίσεις καθαρό πασοκ κούλη ουρά των αμερικανών τρελοσυριζαίων ή θα ψηφίσεις συριζοκομμούνια. Και τα δύο είναι καταστροφή αλλά το δεύτερο είναι πιο σίγουρη η καταστροφή, έστω για κάποιους, πχ το μισό Αιγαίο ας θυσιαστεί για το καλό της παρτίδας εεε... πατρίδας, θα το ρισκάρουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν πάνε καλά πληρωνόμαστε? να ξέρω να βάζω περισσότερη προσπάθεια σε αυτά που ανοίγω και πάνε άπατα
Τύπε, εναλλακτικές υπάρχουν πάντα. Όταν έδιναν 44% στο ΓΑΠ, ποιός περίμενε τον Παπαδήμο ; Όταν έδιναν 47% στο Μητσοτάκη τον πρώτο , ποιός περίμενε το τζανετάκη ;;; Αυτά τα περί μη εναλλακτικής είναι κυβερνητική προπαγάνδα, για να τους ψηφίσουν και αυτοί που τους έχουν κάψει .Δεν τον ψήφισα αλλά και να τον ψήφιζα, άπαξ και έκανε άλλα από αυτά που έλεγε προεκλογικά ή έκανε πράγματα που δεν ανακοίνωσε προεκλογικά δεν έχω ευθύνη.
Το σίγουρο είναι ότι εναλλακτική για κυβέρνηση δεν υπάρχει στον ψηφοφόρο.
Τώρα εξηγούνται τα δισεκατομμύρια του Νίπλης0,,60 δεν είναι η ταρίφα για κάθε ποσταρισμα;
Τυπε, δεν έχουν σημασία όλα αυτά.Μεταξύ μας, με ΣΥΡΙΖΑ η πλειοψηφία των επαγγελματιών , έδινε ΕΦΚΑ 180€ το μήνα, τούτοι το πήγαν από το 2019 250€ και το ετοιμάζουν για 320€.
Με ΣΥΡΙΖΑ η βενζίνη ήταν 1.40€ . Το θέρμανσης ήταν 1€ . Τα τρόφιμα ήταν στο μισό .
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λοκ ντάουν , κάτι θα έδινε σε όλους, τούτοι δώσαν σε ολιγάρχες και σουβλατζήδες κομμώτριες
Εννοώ δεν υπάρχει εναλλακτική, το ότι ό,τι και να ψηφίσεις από τα κόμματα εξουσίας θα καταστραφούμε.Τύπε, εναλλακτικές υπάρχουν πάντα. Όταν έδιναν 44% στο ΓΑΠ, ποιός περίμενε τον Παπαδήμο ; Όταν έδιναν 47% στο Μητσοτάκη τον πρώτο , ποιός περίμενε το σαρτζετάκη ;;; Αυτά τα περί μη εναλλακτικής είναι κυβερνητική προπαγάνδα, για να τους ψηφίσουν και αυτοί που τους έχουν κάψει .
Μεταξύ μας, με ΣΥΡΙΖΑ η πλειοψηφία των επαγγελματιών , έδινε ΕΦΚΑ 180€ το μήνα, τούτοι το πήγαν από το 2019 250€ και το ετοιμάζουν για 320€.
Με ΣΥΡΙΖΑ η βενζίνη ήταν 1.40€ . Το θέρμανσης ήταν 1€ . Τα τρόφιμα ήταν στο μισό .
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λοκ ντάουν , κάτι θα έδινε σε όλους, τούτοι δώσαν σε ολιγάρχες και σουβλατζήδες κομμώτριες.
ειχα κανει και εγω νημα για παγκακιαγια βαλτο ρε παππου ξανα να το θυμηθουμε μπας και του δοθει μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη!
Εσένα ήταν κουλτουριαρικο το νήμα, για αυτό πήγε απατο. Και έκανες και σεξουαλική παρενόχληση σε θηλυκό μέλος του σαι που πήγε και κάθησε στο παγκάκι σουειχα κανει και εγω νημα για παγκακια