Τυπαρα αν γίνει πρόεδρος ο μικρός αδελφός θα γεμίσει την δυτική δημοκρατία των βαλκανιων, λαθροπλατειες κ μεγάλους περιδρομους..Βλεπω Δενδια για πρωτο υποψηφιο παντως
Ενδεχομενως να κανει το μεγαλο βημα ο μπακογιαννης, αν και νωρις ακομα
Αποκλειω αδωνι, καθοτι θεωρειται γελοιος ακομα και εντος της νδ
Καραμανλης εχει αποσυρθει, σαμαρας το ιδιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.206
- Πόντοι
- 5.506
Απο που κι ως που υποχρεωτικα δεξιος=καπιταλας;Όπως κ. Να το κάνουμε είναι πιο σέξυ να λες αριστερός ....από ότι δεξιός .....συγκινουνται κ τα μουνετα...
Φαντάζεσαι να λες στο γκομενάκι είμαι δεξιός καπιταλας κ να μένει Πατήσια με fiat Panda?
Τα θελετε και τα γραφετε;
Διαγραμμένο μέλος 165817
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.581
- Πόντοι
- 206
Καλημέρα σας!
Μετά από αξιολόγηση και δοκιμή επιτέλους φεύγω για εργασία έξω!
Ναι ξέρω, θα μπορούσα να το γράψω και στο μήνα "Εργασία στο εξωτερικό..." αλλά εδώ το θέμα δεν είναι η εργασία που βρήκα, τα πολύ καλα λεφτά της και οι απίστευτες παροχές.
Το θέμα είναι ότι θα μπορούσα να το κάνω λίγα χρόνια πρίν, αλλά πίστεψα στον τόπο μου και στις υποσχέσεις των ηγετών της.
Ευχαριστώ για όποιον διάβασε τη σκέψη μου!
Μετά από αξιολόγηση και δοκιμή επιτέλους φεύγω για εργασία έξω!
Ναι ξέρω, θα μπορούσα να το γράψω και στο μήνα "Εργασία στο εξωτερικό..." αλλά εδώ το θέμα δεν είναι η εργασία που βρήκα, τα πολύ καλα λεφτά της και οι απίστευτες παροχές.
Το θέμα είναι ότι θα μπορούσα να το κάνω λίγα χρόνια πρίν, αλλά πίστεψα στον τόπο μου και στις υποσχέσεις των ηγετών της.
Ευχαριστώ για όποιον διάβασε τη σκέψη μου!
Για Καραμανλή να υπολογίζεις τον τωρινό υπουργό και όχι τον πρώην πρωθυπουργό.Βλεπω Δενδια για πρωτο υποψηφιο παντως
Ενδεχομενως να κανει το μεγαλο βημα ο μπακογιαννης, αν και νωρις ακομα
Αποκλειω αδωνι, καθοτι θεωρειται γελοιος ακομα και εντος της νδ
Καραμανλης εχει αποσυρθει, σαμαρας το ιδιο
Σημασία δεν έχει πάντως γιατί η διαδοχή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.
Και ούτε πρόκειται...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
ΜΚΟ τύπε θα το κανω κ σαν δεξιός θα κερδίζω μπόλικο χρημαΡε νιμού πως θες να γίνει χοτ σποτ;
την μπαινεις συνέχεια στους λαθρολαγνους αφού..
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Μαν το αλλάζω κ το κάνω....Ακυρωσες με μια φραση το μελος @athinaios44
Να με εις Σεπόλια με κανένα saxo κ να το παίζεις δεξιος
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Τα εκανες λιγο αχταρμα αλλα παμε λιγο για την ελευθερια
Γιατι δεν πας μια βολτα απεναντι να λογκαρεις στο μπου να δω κατι;
Θα πάω πρώτη φορά τον μεθεπόμενο μήνα τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με Μητσοτάκης δεν ομιλωΑπο που κι ως που υποχρεωτικα δεξιος=καπιταλας;
Τα θελετε και τα γραφετε;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.206
- Πόντοι
- 5.506
Αν καταφερεις να λογκαρεις χωρις βπν μεινε εκει, παραδεισος ειναι.Θα πάω πρώτη φορά τον μεθεπόμενο μήνα τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με Μητσοτάκης δεν ομιλω
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Κάνω πάνω από δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνοεσσ στη Τουρκία από edirne έως ανκαρα.Αν καταφερεις να λογκαρεις χωρις βπν μεινε εκει, παραδεισος ειναι
Λες να μη ξέρω τι λέω ......με πολλές δουλειές μαζί τους κ στο Εμπορειό είμαι λίρα εκατό ..........κ τίμιοι κ όλοι βρίζουν.τον.ερντο
Οι κορασίδες μας γουστάρουν πολύ αρκεί να μη ανακατεύεις θρησκευτικά κ εθνικιστικά θέματα ....
Τον άλλο .μήνα θα είμαι για πολύ καιρό πόντο κ Ικόνιο οπότε μια επίσκεψηαζι μου θα σου άλλαζε την εικόνα κ μην πιστεύεις τα κουλοβοθροκαναλα
Τρώει τρελό κράξιμο ο ερντο εσωτερικά
Είσαι στο σωστό δρόμο..ΜΚΟ τύπε θα το κανω κ σαν δεξιός θα κερδίζω μπόλικο χρημα
Στον δρόμο που χάραξε η δρακουλοοικογένεια..
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
δεν ξερεις τι λες , δεν εχεις ιδέα τι λες και τι σου γινεται , σοβαρεψου μεγαλος ανθρωπος και ...Κάνω πάνω από δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνοεσσ στη Τουρκία από edirne έως ανκαρα.
Λες να μη ξέρω τι λέω ......με πολλές δουλειές μαζί τους κ στο Εμπορειό είμαι λίρα εκατό ..........κ τίμιοι κ όλοι βρίζουν.τον.ερντο
Οι κορασίδες μας γουστάρουν πολύ αρκεί να μη ανακατεύεις θρησκευτικά κ εθνικιστικά θέματα ....
Τον άλλο .μήνα θα είμαι για πολύ καιρό πόντο κ Ικόνιο οπότε μια επίσκεψηαζι μου θα σου άλλαζε την εικόνα κ μην πιστεύεις τα κουλοβοθροκαναλα
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΥΓ σου απαντησα εγω για να γλυτωσει ο Αλεξ ενα μηνυμα το βραδυ που θα μπει
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.206
- Πόντοι
- 5.506
Μα δε διαφωνουμε, αλλα περι ελευθεριας ξεκινα απο την ελευθερια στο διαδικτυο και βλεπουμε μετα. Η εικονα ειναι πως ο πολυς κοσμος τον βριζει και απο ενα σημειο και μετα ισως και λιγο αδικα γιατι ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ εχει κανει και πολλα καλα. Αλλα το εχει γαμησει τελειως και κυριως, εχει κουρασει επι μια 25ετια.Κάνω πάνω από δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνοεσσ στη Τουρκία από edirne έως ανκαρα.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.316
- Πόντοι
- 3.936
Ε δεν είναι μακριά αυτό το σενάριο και στην ΕλλάδαΕδώ μπορείς να μιλάς τουλάχιστον...
Εκεί με την ip σου σε μαγκώνουν για κάτι που είπες και μετά ζείς αβάδιστα το Εξπρές του Μεσονυχτίου
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.064
- Πόντοι
- 6.256
Και χαιρεσαι απο ολο αυτο που έγραψες;Αυτο που εχει συμβει με τον Κουλη ειναι ανευ προηγουμενου, και πολυ κακώς δεν εχει αξιολογηθει απο τους διαφορους "ειδημονες".
Ειναι η πρωτη φορα που κυβερναει η ΝΔ και η διαφορά απο το δευτερο κομμα δεν μειωνεται με τιποτα. Επισης ειναι η πρωτη φορα που η ΝΔ δεν εχει απωλειες σε βουλευτες για ολη τη θητεια της (πλην του γραφικού Μπογδάνου). Τέλος ειναι η πρωτη φορα που ο αρχηγος της ΝΔ δεν εχει εσωκομματικη αντιπολιτευση, δεν υπαρχει διεκδικητής της αρχηγιας.
Πιο ανετη θητεία και επανεκλογη το 2023 δεν θα εχει ξαναϋπάρξει ποτέ.
Αναρωτιεμαι μαλιστα πώς θα χασει εστω το 2027.
Λογικα θα επρεπε να σε προβληματιζει
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.316
- Πόντοι
- 3.936
Του στερείς το μεροκάματο...δεν ξερεις τι λες , δεν εχεις ιδέα τι λες και τι σου γινεται , σοβαρεψου μεγαλος ανθρωπος και ...
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Για το bou com κάποτε πιάνει κ κάποτε δεν πιάνειΜα δε διαφωνουμε, αλλα περι ελευθεριας ξεκινα απο την ελευθερια στο διαδικτυο και βλεπουμε μετα. Η εικονα ειναι πως ο πολυς κοσμος τον βριζει και απο ενα σημειο και μετα ισως και λιγο αδικα γιατι ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ εχει κανει και πολλα καλα. Αλλα το εχει γαμησει τελειως και κυριως, εχει κουρασει επι μια 25ετια.
Νομίζω είναι πιο πολύ θρησκευτικού θέματος κοχι του ερντο κ κεντρικής διοίκησης ..
Έχει να κάνει με τον ιμάμη της περιοχής κ το ηλεκτρονικό έγκλημα περί πορνείας διότι Τσανάκαλε εντιρνε ρεδαιστο πιάνει κανονικά.
Κ βόρεια Κωνσταντινούπολη επίσης πιάνει ..
Νότια δεν έπιανε ....
Προύσα δενεπιανε ενω Σμύρνη που πήγα προπερσυ έπιανε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
«Εξοικονομώ 2021»: Εντάσσεται στο πρόγραμμα το σύνολο των επιλαχόντων -Πάνω από 87.000 οι δικαιούχοι πλέον - iefimerida.gr
Έναν θερινό «μποναμά» επιφύλλασσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα νοικοκυριά που έκαναν αίτηση για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».
www.iefimerida.gr
ελα παρε παρε κοσμε , ολοι μεσα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Πρωινά δεν ξυπνάει ποτέ ένας αριστοκράτης ...μετά το απόγευμα θα ξεκινήσει το σόου του........δεν ξερεις τι λες , δεν εχεις ιδέα τι λες και τι σου γινεται , σοβαρεψου μεγαλος ανθρωπος και ...
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Βέβαια εμένα μου λείπει ο μπαρμπαπηδουλας......
Καλά όλα αυτά που γράφεις, η αλήθεια τους θα φανεί σε λίγους μήνες που θα έχουν εκλογές εκεί..Κάνω πάνω από δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνοεσσ στη Τουρκία από edirne έως ανκαρα.
Τότε να δούμε τι παράδεισος είναι η Τουρκιά που μας λιβανίζεις.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.352
- Πόντοι
- 3.656
Μαν αυτοι εκει εχουν κινημα "γαμιεται ο ερντογαν"?Για το bou com κάποτε πιάνει κ κάποτε δεν πιάνει
Νομίζω είναι πιο πολύ θρησκευτικού θέματος κοχι του ερντο κ κεντρικής διοίκησης ..
Έχει να κάνει με τον ιμάμη της περιοχής κ το ηλεκτρονικό έγκλημα περί πορνείας διότι Τσανάκαλε εντιρνε ρεδαιστο πιάνει κανονικά.
Κ βόρεια Κωνσταντινούπολη επίσης πιάνει ..
Νότια δεν έπιανε ....
Προύσα δενεπιανε ενω Σμύρνη που πήγα προπερσυ έπιανε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις