Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Και ο δικος σου δεν εχει καμμια σχεση με ολα αυτα....Kαι η τιμη του ρεύματος μειωθηκε, και η βενζινη εχει ηδη πεσει κατω απο 2 ευρω.
Και ο δικος σου δεν εχει καμμια σχεση με ολα αυτα....Kαι η τιμη του ρεύματος μειωθηκε, και η βενζινη εχει ηδη πεσει κατω απο 2 ευρω.
φαε κανα ζελε, ενεκα καλοκαιριου, αλλά πεσμας και άλλα...Δε σε παρεξηγώ ρε δροσερούλη ότι κι'αν λες γιατί καταλαβαίνω πόσο δύσκολες είναι αυτές οι μέρες του μήνα.
Οταν ανεβαιναν οι τιμες ξεπουλημενη καποτα εφταιγε ο Κουλης γιατι δεν εκανε τιποτα για να τις συγκρατησει ειτε μειωνοντας τους φορους ειτε βαζοντας πλαφον....τωρα που πεφτουν ΔΙΕΘΝΩΣ οι τιμες μηνες μετα μαντεψε ΜΑΛΑΚΑ παλι δεν εχει καμμια σχεση.Όταν ανέβαιναν οι τιμές έφταιγε ο Κούλης και τώρα που πέφτουν δεν έχει καμία σχέση.
Γελάει ο κόσμος κι'ο ντουνιάς με εσένα ρε σχιζοφρενή.
Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι,πιο νεοφιλελεύθερο και μη πατριωτικό κόμμα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Ακόμα πιστεύεις ότι η ΝΔ είναι όπως πριν 10 ή 20 χρόνια...Φυσικα. Γι αυτο θα ψηφισουμε ΝΔ
Ευτυχώς οι ζαίοι είναι ανίκανοι να κάνουν δυο πράγματα ταυτόχρονα, και τώρα που ασχολούνται με την ΕΥΠ σταμάτησαν οι εμπρησμοί ...
Εγώ κακομοίρη θα γελάω όταν του χρόνου θα φύγω ως φυσικός να δουλέψω σε κάποια χώρα που σέβεται τους πολίτες της και κάτσε εσύ εδώ να ζεις με τα pass του Κούλη.Πιο σιχαμενη και κομμουνιστική τακτική δεν υπάρχει, ξεκάθαρη δωροδοκία.Δηθεν να βοηθήσει την κοινωνία... από τα προβλήματα που αυτός δημιούργησε...με ψίχουλα. Θα γελάω επίσης όταν όλοι οι νέοι άνθρωποι,και ξέρω πάρα πολλούς που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα, θα φύγουν και ποιός θα δουλεύει για να τον αρμεγει η κυβέρνηση και να πληρώνει συντάξεις . Θα έρχομαι πίσω μόνο για διακοπές ενώ τα κορόιδα θα δουλεύουν σαν σκλάβοι στα τουριστικά.Εναν κατα φαντασια πιλοτο τον εχεις κατι;
ααα ουτε και εσυ εχεις καταλαβει το αυξημενο ποιοτικο και βιωτικο επιπεδο του κουλισταν εεε ?Εγώ κακομοίρη θα γελάω όταν του χρόνου θα φύγω ως φυσικός να δουλέψω σε κάποια χώρα που σέβεται τους πολίτες της και κάτσε εσύ εδώ να ζεις με τα pass του Κούλη.Πιο σιχαμενη και κομμουνιστική τακτική δεν υπάρχει, ξεκάθαρη δωροδοκία.Δηθεν να βοηθήσει την κοινωνία... από τα προβλήματα που αυτός δημιούργησε...με ψίχουλα. Θα γελάω επίσης όταν όλοι οι νέοι άνθρωποι,και ξέρω πάρα πολλούς που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα, θα φύγουν και ποιός θα δουλεύει για να τον αρμεγει η κυβέρνηση και να πληρώνει συντάξεις . Θα έρχομαι πίσω μόνο για διακοπές ενώ τα κορόιδα θα δουλεύουν σαν σκλάβοι στα τουριστικά.
Οτι ειναι 50% πανω απο περυσι το ξερεις;Η μπουτσα σου;Kαι η τιμη του ρεύματος μειωθηκε, και η βενζινη εχει ηδη πεσει κατω απο 2 ευρω.
Tύπε από τη μια λες σωστά κομμουνιστικά τα pass και από την άλλη τους λες "νεοφιλελευθερους" που είναι το αντίθετο του κομμουνιστή, αποφάσισεΑν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι,πιο νεοφιλελεύθερο και μη πατριωτικό κόμμα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Ακόμα πιστεύεις ότι η ΝΔ είναι όπως πριν 10 ή 20 χρόνια...
Αυτα μια φορα εχουν αξια οταν γράφονται …μετα χανεται το νοημαΠρώτον σου εγραψα τι ειπε η πρωην μου.
Δευτερον αν μπορεις ξαναγραψε τι ειπες, αλλά να βγαινει νοημα.
Και φυσικα η πρωην μου δεν ηταν πακιστανή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικα. Γι αυτο θα ψηφισουμε ΝΔ
Επίδομα βενζίνης το προηγούμενο ήταν 35 με 40Δεν το έψαξα ποσά ήταν αλλά αμφιβάλλω αν θα δικαιούμουν κάτι αξιόλογο . Γιατί στα ταμεία αν μείνουν μετά τι θα τα κάνουν? Θα τα μοιραστούν οι βουλευτές ότι έμεινε στην γκανιώτα???