Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.990
Πόντοι
5.506
Τον ακουσα στο καναλι της Βουλης. 5 ηταν πριν, 16 τωρα, και σημειωσε οτι <αυτο ειναι ενα πολυ καλο μαξιλαρακι για να ενισχυθει η καταναλωση.>
Δηλαδη οτι κοσμος εχει μαζεψει πολυ χρημα στην ακρη.
το πριν ειπε ποτε ηταν?
δογμα του κουλη ειναι....παρτε χρημα μμε και "always look at the bright side of life και σφυραμε ανεμελα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλα τωρα σοβαρολογεις?????????????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τον ακουσα στο καναλι της Βουλης. 5 ηταν πριν, 16 τωρα, και σημειωσε οτι <αυτο ειναι ενα πολυ καλο μαξιλαρακι για να ενισχυθει η καταναλωση.>
Δηλαδη οτι κοσμος εχει μαζεψει πολυ χρημα στην ακρη.
Οταν ομως λεγαμε πριν 1-2 χρονια οτι με τα επιδοματα της πανδημιας ο κοσμος εβαλε λεφτα στην ακρη, καποιοι κάγχαζαν. Τι να γινει ομως, η πραγματικοτητα ειναι ξεροκεφαλη

το πριν ειπε ποτε ηταν?
δογμα του κουλη ειναι....παρτε χρημα μμε και "always look at the bright side of life και σφυραμε ανεμελα....

καλα τωρα σοβαρολογεις?????????????
Τι παει να πει "σοβαρολογω"?
Ζητησες διευκρινισεις για την δηλωση Στουρναρα και στις εδωσα, για την ακριβεια ούτε καν διαβασα το αρθρο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Τα περι κατρακύλας σε ολοκληρωτισμο, ειναι αντιληψη δικη σου και μιας ελαχιστης μειοψηφιας γραφικων, που βλεπουν παντου και παντα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ολοκληρωτισμους και κατρακύλες.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ,ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,αυτο το γραφω εδω και τρια χρονια,δεν αποφασισα ενα πρωι να γινω γραφικος,εχω ματια και βλεπω σε αντιθεση με σενα που εχεις ματια μονο για το πρωιναδικο του αυτια!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.990
Πόντοι
5.506
ασχετα ρε τυπε αν τα παιρνεις απο τον κουλη,αν σου αρεσει να του γλυφεις τον κωλο ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ?????/!!!!!!
ελεος ρε μαλακα να εχεις και λιγο αξιοπρεπεια....εχεις γινει χειροτερος απο βανταμ πιξι κλπ...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Το να μιλάει ένας κνίτης για ολοκληρωτισμό, προκαλεί τρελό γέλωτα.

Πιο δυνατό κι απ' το Αλβανός τουρίστας, που λέγαμε στα 80s.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ασχετα ρε τυπε αν τα παιρνεις απο τον κουλη,αν σου αρεσει να του γλυφεις τον κωλο ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ?????/!!!!!!
ελεος ρε μαλακα να εχεις και λιγο αξιοπρεπεια....εχεις γινει χειροτερος απο βανταμ πιξι κλπ...
Λύσσα το εκανες, σου ειπα δεν διαβασα καν το αρθρο, ζητησες διευκρινισεις για τη δηλωση και στις εδωσα. Τι νευρα ειναι αυτα που εχετε ρε πουστη μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το να μιλάει ένας κνίτης για ολοκληρωτισμό, προκαλεί τρελό γέλωτα.

Πιο δυνατό κι απ' το Αλβανός τουρίστας, που λέγαμε στα 80s.
Το ειδες κι εσυ οτι στη δημοσκοπηση ψηφιζει ΚΚΕ ε?
Τι να του πεις?
Οτι ειναι αστειο να μιλαει για ολοκληρωτισμους?

Οταν πεφτει κατα κορυφα το ΑΕΠ ανεβαινει και η αναλογια.Οποιος εχει τελειωσει τριτη δημοτικου το καταλαβαινει.
Που' σαι ρε τύπε, ειχαμε ανησυχησει μην εγινε κανενα ατυχημα με τον κοβιντ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.990
Πόντοι
5.506
Λύσσα το εκανες, σου ειπα δεν διαβασα καν το αρθρο, ζητησες διευκρινισεις για τη δηλωση και στις εδωσα. Τι νευρα ειναι αυτα που εχετε ρε πουστη μου
γραφικος εισαι....
παμε παρακατω

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις των νοικοκυριών τον Μάιο - Αυξήθηκαν των επιχειρήσεων​

Mείωση κατά 48 εκατ. ευρώ παρουσίασαν οι καταθέσεις της γενικής κυβέρνησης

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Δεν νομιζω οτι θα ειναι υπουργος ο Αδωνης στην δευτερη τετραετια. Μαλλον για κοινοβουλευτικο εκπροσωπο τον κοβω
Εγω για το Αττικό Πάρκο τον κόβω.
Θα αντικαταστήσει το χιμπατζή

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αρχηγικες φιλοδοξιες ας εχει, δοκιμαστηκε το 2016 και εχασε, αν θελει μπορει να δοκιμασει και στο μελλον. Γιατι πρεπει να μας νοιαζει αν θα υποβαθμισθει ο Αδωνης? Δικο του προβλημα. Και γιατι απαγορευεται να υποβαθμισθει δηλαδη?
Αλέκο δε ξέρω εσεις οι οργανωμένοι πως το βλέπετε αλλά ο ίδιος ο Άδωνης το βλέπει -σιγουρα- διαφορετικά.
Δεδομένου ότι πρώτον βγήκε και μίλησε ο Καραμανλής, δεύτερον πάμε σε πρόωρες εκλογές (αλήθεια για ποιο λόγο;), τρίτον ζούμε ένα παγκόσμιο τρελοκομειο που θα έχει δραματικές οικονομικές και πολιτικές συνέπεις, ο Άδωνης αν δε πάρει αυτό που θέλει θα κάνει φασαρία.
Και έχει ταλέντο σε αυτό.
Ξέρει να γλύφει εκει που έφτυνε και το ανάποδο.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
γραφικος εισαι....
παμε παρακατω
Εμ καλά κάνεις.
Εγω φταιω, που ηθελα να σου απαντησω στο ερωτημα σου, εγινα και γραφικος.
Πολυ καλά κάνεις, πρέπει να τηρώ την σιγη ασυρματου σε οσους χρειαζεται

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Τι να του πεις?
Μεγάλη μορφή. :2funny:

Θυμάμαι τη στάση του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα.

Τα άτομα είχαν φτιάξει δικό τους ψηφοδέλτιο.

Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ομάδα αυτιστικών σε όλον τον πλανήτη. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αλέκο δε ξέρω εσεις οι οργανωμένοι πως το βλέπετε αλλά ο ίδιος ο Άδωνης το βλέπει -σιγουρα- διαφορετικά.
Δεδομένου ότι πρώτον βγήκε και μίλησε ο Καραμανλής, δεύτερον πάμε σε πρόωρες εκλογές (αλήθεια για ποιο λόγο;), τρίτον ζούμε ένα παγκόσμιο τρελοκομειο που θα έχει δραματικές οικονομικές και πολιτικές συνέπεις, ο Άδωνης αν δε πάρει αυτό που θέλει θα κάνει φασαρία.
Και έχει ταλέντο σε αυτό.
Ξέρει να γλύφει εκει που έφτυνε και το ανάποδο.
Πρώτον δεν ειμαι οργανωμενος, δεν ειμαι καν μελος της ΝΔ, δεν ψηφιζα καν παντα τη ΝΔ, καποτε να σταματησει αυτη η καραμελα.
Δευτερον, παμε σε προωρες εκλογες επειδη μπορουμε.
Τριτον μας ειναι αδιαφορο αν κανει φασαρια ο Αδωνης. Εδω φαγωθηκε η Ολγα Κεφαλογιαννη που ειναι και απο μεγαλο τζακι και δεν κουνηθηκε φύλλο. Σοβαροι να ειμαστε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Τι να του πεις?
?στην δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα,απο την στιγμη που θεωρω τον συριζα ΒΑΣΙΚΟ υπευθυνο της επιστροφης της οικογενειας μητσοτακη στα κουμαντα της χωρας ,δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ριξω ψηφο στον συριζα,το πασοκ δεν εχει καμια αιτια υπαρξης και ολοι οι υπολοιποι ειναι σουργελα για τρελοκομεια ...Αυτη τη στιγμη λοιπον θεωρω το κκε μια σοβαρη πολιτικη δυναμη ευθυνης....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
ΤΥΠΕ προς τα ακροδεξια θα χασεις ψηφους απο τυπους που εχουν μπρελοκ στα κλειδια με το σημα της επεν....το οτι η χωρα ομως εχει κατρακυλησει γοργα στον κρατικο ολοκληρωτισμο δεν ειναι μονο δικη ΜΟΥ αντιληψη.....ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΠΛΕΟΝ !
Μονο το κκε μλ θα μας σωσει τυπε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.990
Πόντοι
5.506
Εμ καλά κάνεις.
Εγω φταιω, που ηθελα να σου απαντησω στο ερωτημα σου, εγινα και γραφικος.
Πολυ καλά κάνεις, πρέπει να τηρώ την σιγη ασυρματου σε οσους χρειαζεται
στεναχωρηθηκα....αληθεια
φαινεσε να εισαι ενταξει τυπος με χιουμορ και επιπεδο αλλα οταν μιλας για τον κουλη ΓΑΜΗΣΕΤΑ!
στο καλο και να μην μου γραφεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μεγάλη μορφή. :2funny:

Θυμάμαι τη στάση του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα.

Τα άτομα είχαν φτιάξει δικό τους ψηφοδέλτιο.

Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ομάδα αυτιστικών σε όλον τον πλανήτη. :2funny:
Μετα απο πολλα χρονια, ιστορικα ο κομμουνισμος θα εχει καταχωρηθει ως ψυχασθενεια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Μονο το κκε μλ θα μας σωσει τυπε
ασπρη γατα μαυρη γατα δεν εχει σημασια,αρκει να πιανει ποντικια....αν εχεις να προτεινεις κατι αλλο να ψηφισω ,ειμαι ολος αυτια...δεν εχω σκοπο να μην παω να ψηφισω ,δαγκωτο θα το ριξω!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
?στην δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα,απο την στιγμη που θεωρω τον συριζα ΒΑΣΙΚΟ υπευθυνο της επιστροφης της οικογενειας μητσοτακη στα κουμαντα της χωρας ,δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ριξω ψηφο στον συριζα,το πασοκ δεν εχει καμια αιτια υπαρξης και ολοι οι υπολοιποι ειναι σουργελα για τρελοκομεια ...Αυτη τη στιγμη λοιπον θεωρω το κκε μια σοβαρη πολιτικη δυναμη ευθυνης....
Καλα κάνεις ρε τύπε, ψηφισε ό,τι θελεις, αλλά στοιχειωδως να αντιληφθεις οτι οταν ψηφιζεις το κομμα που πρεσβευει εξ ορισμου τον ολοκληρωτισμο, δεν σε παιρνει να καταγγέλλεις τον ολοκληρωτισμο, τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom